Media ja bloggaajat, tervetuloa PR & Press -saitille!

 

Pressisaitiltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat uusimmat tiedotteet. Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmasta kertovan uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvaajan nimi (tai Nelonen Media).

Alta löydät tiedotteet aikajärjestyksessä sekä muita tärkeitä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi
5.1.2017 klo 11:00

Se mitä tapahtuu Vegasissa, ei todellakaan jää Vegasiin. Kiekkolegenda Teemu Selänne isännöi jälleen Supertähtiä Amerikassa. Tällä kertaa suunnataan syntiseen Las Vegasiin.
Supertähdet on taatusti puheenaiheita nostattava ja vauhdikas viihdeohjelma, jossa tutustutaan seitsemän urheilun supertähden elämään, uraan ja henkilöön menestyksen takana.

Viime kevään puhutuimpiin viihdeohjelmiin kuulunut Supertähdet tulee jälleen! Tällä kertaa Teemu Selänteen isännöimä porukka kokoontuu casinoistaan ja villistä viihde-elämästään tunnettuun Las Vegasiin.

Teemu Selänne on kutsunut mukaan vauhdikkaan kuusikon, jonka mukana päästään kauden aikana muun muassa taitolentämään, ajamaan motocrossia, salsaamaan ja pomppimaan trampoliinipuistossa. Lisäksi luvassa on avoimia keskusteluja, rehellisiä katsauksia tähtien urien varrelle ja hauskanpitoa Vegasin hulppeissa puitteissa.

Mukana on kaikkien aikojen mäkikotka Matti Nykänen, nyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström, suomalaisen jalkapallon legenda ja Liverpool-ikoni Sami Hyypiä, kaikkien aikojen suomalainen pesäpalloilija Toni Kohonen, pitkän linjan golfammattilainen Minea Blomqvist sekä lumilautailun supertähti ja olympiamitalisti Peetu Piiroinen.

Joukkio suuntaa Las Vegasiin huomenna. Jännitys ja innostus ovat läsnä jokaisella lähtijällä.

"Odotan tältä aika paljon. Tapaan uusia ihmisiä ja luon uusia kontakteja. Odotan erityisesti innolla toisten urheilijoiden mielipiteitä mäkihypystä ja siitä, miten suomalainen mäkihyppy saataisiin nousemaan", mäkikotka Matti Nykänen tuumaa.

Peetu Piiroinen seurasi sarjaa innokkaasti jo viime keväänä.

"Silloin kävi mielessä, että tohonhan voisi olla mahdollisuus ehkä joskus päästä mukaan. Nyt on ainakin pakko päästä ottamaan tennismatsi Teemun kanssa".

Sami Hyypiä tunnetaan rauhallisena miehenä, joka ei turhia elostele. Tuppisuuksi hän ei kuitenkaan aio jäädä.

"Yleensä olen ryhmässä enemmän se tarkkailija kuin se joka on aina äänessä, mutta vuodet ulkomailla ovat kyllä opettaneet vähän avoimemmaksi ihmiseksi. En aio istua nurkassa hiljaa tuppisuuna. Heittäydyn mukaan ja uskon, että meille tulee kiva reissu".

Rempseä ja nauravainen golfässä Minea Blomqvist jännittää eniten muiden urheilijoiden järjestämiä aktiviteetteja.
"Mä oon oikeesti joskus koulun juoksukilpailussa kaatunut ja multa on revennyt kieli. Kyllä mua ne urheilusuoritukset jännittää", Minea nauraa.
 

Supertähdet alkaa Nelosella huhtikuun lopulla

Ohjelman pressikuvia voit ladata täältä

Supertähtien jaksot ja klipit löydät kauden aikana Ruudusta

Ohjeet Ruutu-klippiemme upottamiseen löydät täältä

Kaikki tiedot Supertähdistä ja muista ohjelmistamme löydät uudistuneelta pressisaitiltamme

JULKISTUS: Nelonen Median kevät 2017 – Kaikkien aikojen kevät on täynnä koko kansan suosikkeja ja laatuviihdettä!

23.11.2016 klo 10:00

Nelonen Median kanavilla kevät 2017 on täynnä kotimaista laatuviihdettä! Tänä syksynä lanseerattu nelipäiväinen viikonloppu saa jatkoa myös keväällä, kun ruudun valtaavat muun muassa The Voice of Finland, Supertähdet, Vain elämää, Haluatko miljonääriksi? ja huippu-uutuus Kaikki vastaan 1.

Nelonen Media kasvattaa myös tähtikaartiaan. Julkistimme jo aiemmin, että suosikkikoomikko Aku Hirviniemi aloittaa ensi vuoden aikana yhteistyön Nelosen kanssa (lue lisää täältä). Akun ohjelma nähdään Nelosella myöhemmin ensi vuonna. Lisäksi myös matkailu- ja dokumenttiohjelmistaan tunnettu Madventures-kaksikko Riku ja Tunna ovat saaneet uuden kodin kanaviltamme (lue lisää täältä).

Lisäksi Jimillä nähdään keväällä ensimmäistä kertaa myös suosikkikoomikko Pirkka-Pekka Petelius ja Radio Suomipopilta tuttu Juha Perälä. Lisää supertähtiä tulee, kun julkistamme alkuvuodesta uudet Vain elämää -artistit ja Teemu Selänteen luokseen kutsumat Supertähdet.

Tutustu alla Nelonen Median kevään 2017 tv-ohjelmistoon! 

 

 

UUTUUS! Anni Hautala, Sara Forsberg ja Janne Kataja nähdään kevään suurimmassa liveshow'ssa – mitään vastaavaa ei ole aiemmin Suomessa nähty!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kaikki vastaan 1 on Nelosen uusi näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomen kansaa vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta.

Ohjelmassa saatetaan testata vaikkapa, että montako pingispalloa mahtuu pakettiautoon, kuinka monta leipäviipaletta tulisi pinota päällekkäin, jotta tornista tulisi Näsinneulan korkuinen tai kuinka monta heliumpalloa tarvitaan nostamaan lehmä ilmaan. Ohjelman temppumestarit Sara Forsberg ja Janne Kataja ottavat aivan omakätisesti selvää pulmien oikeista vastauksista. Ja nämä temppumestarit eivät pelkää laittaa kroppaa likoon! 

Katso uutuusohjelman vauhdikas esittelyvideo.

Ennennäkemättömän ohjelmasta tekee se, että studiopelaaja kilpailee koko Suomen kansaa vastaan reaaliaikaisesti. Kuka tahansa voi osallistua peliin puhelimellaan, Kaikki vastaan 1 -ohjelman omalla ilmaisella applikaatiolla! 

Ohjelmassa on seitsemän kierrosta, eli seitsemän kysymystä. Kotiyleisö saa vastata ohjelman pulmiin puhelimillaan samaan aikaan kun studiopelaaja hikoilee kysymyksen parissa studiossa. Kansan arvauksista lasketaan keskiarvo, ja jos se osuu lähemmäs oikeaa kuin studiopelaajan arvaus, kansa kasvattaa rahapottiaan. Viimeisellä kierroksella selviää, putsaako pöydän kansa vai kilpailija. Mikäli voitto osuu katsojille, arvotaan kaikista pelaajista yksi onnekas henkilö, joka saa Anni Hautalalta miellyttävän puhelun suorassa lähetyksessä.

Kaikki vastaan 1 alkaa helmikuussa Nelosella.

 

 

YLLÄTYS! Syksyn katsotuin tv-ohjelma Vain elämää nähdään Nelosella myös keväällä! 

Tätä on toivottu! Ikisuosikki Vain elämää nähdään nyt ensimmäistä kertaa Nelosen kevätohjelmistossa. Ohjelman viides tuotantokausi oli tänä syksynä lähes viikoittain katsotuin tv-ohjelma Suomessa, ja Suomen kovin viihdeilmiö saakin nyt kiihkeästi toivottua jatkoa.

eitsemän tähtiartistia matkaa alkuvuodesta Espanjaan, mutta uudesta kuvausmiljööstä huolimatta tuttu kotoisa Vain elämää -tunnelma säilyy. 

"Kuvaisimme mielellään ohjelmaa Suomen upeissa maisemissa, mutta näin synkimpään aikaan vuodesta valo asettaa paljon rajoitteita. Espanja ei ole tällä kaudella se juttu, vaan painopiste on edelleen musiikissa, upeissa tulkinnoissa, tarinoissa ja artistien välisessä kemiassa. Espanja tarjoaa meille vain talvista Hirvensalmea lämpimämmät ja aurinkoisemmat puitteet", ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen sanoo.

Uudet Vain elämää -tähtiartistit paljastetaan alkuvuodesta. Vain elämää alkaa Nelosella myöhemmin keväällä.

 

 

YLLÄTYS! Teemu kutsuu Supertähdet tällä kertaa Las Vegasiin!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Supertähdet-sarjan uusi kausi nähdään Nelosen keväässä! Jääkiekkolegenda Teemu Selänne kutsuu kuusi suomalaista huippu-urheilijaa vieraakseen Yhdysvaltoihin, mutta tällä kertaa ei kuvatakaan Kalifornian auringossa! Auringonpaistetta ja vauhtia on toki tarjolla yllin kyllin myös uudessa kuvauspaikassa, sillä Teemu vie vieraansa tällä kertaa suoraan loisteliaaseen Las Vegasiin!

Luvassa on ainutlaatuisia tarinoita ja ikimuistoisia hetkiä, kun urheilun supertähdet pääsevät viettämään viikon saman katon alla! Keitä Teemu kutsuu luokseen? Se paljastetaan alkuvuodesta.

Supertähdet nähdään loppukeväästä Nelosella.

 

 

Anna Puu aloittaa The Voice of Finlandin tähtivalmentajana – luvassa uudistunut kisa ja superlahjakkaita laulajia

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

The Voice of Finland on suositumpi kuin koskaan! Tammikuussa starttaavalle kuudennelle kaudelle haki tuhansia hakijoita, joiden joukosta on poimittu vajaat sata Ääni ratkaisee -vaiheeseen päässyttä laulajaa.

TVOF:n tuttu tähtivalmentajaporukka Michael MonroeOlli Lindholm ja Redrama saavat uudella kaudella rinnalleen ihastuttavan, Vain elämää -sarjassakin loistaneen Anna Puun, joka on luvannut laittaa "pojat ruotuun”. Ohjelman juontaa viime kaudella remmiin liittynyt Heikki Paasonen.

Kauden aikana tullaan näkemään suuria uudistuksia, jotka tekevät kilpailusta yhä jännittävämmän!

Joulupäivänä 25.12. nähdään myös ohjelman viisivuotista taivalta juhlistava The Voice of Finland Special -erikoisjakso, jossa muistellaan aiempien kausien huippuhetkiä ja tavataan ohjelmassa matkan varrella mukana olleita laulajia ja tähtivalmentajia.

The Voice of Finlandin uusi kausi starttaa Vain ääni ratkaisee -jaksoilla 6. tammikuuta Nelosella.

 

 

Miljoonajahti jatkuu taas keväällä Jaajon johdolla!

Löytyykö Suomesta viimein visailumiljonääri? Jaajo Linnonmaan juontama Haluatko miljonääriksi? on singonnut itsensä vahvasti suomalaisten sydämiin. Maailman suosituin tv-ohjelma nähdään jälleen keväällä Nelosella. Kilpailijahaku on jo käynnissä osoitteessa www.nelonen.fi/rekry

Haluatko Miljonääriksi alkaa Nelosella helmikuussa.

 

 

UUTUUS! Julkkisselviytyjät vie suomalaistähdet äärirajoille – tehtävänä selviytyä karuissa oloissa ilman ruokaa ja suojaa

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kolme päivää, kaksi yötä. 40 suomalaista huippujulkkista repäistään irti modernin elämän mukavuuksista ja pudotetaan keskelle villiä Nuuksion luontoa. Jokaisessa jaksossa seurataan kahta paria, jotka saavat retkelle mukaansa vain kartan, kompassin ja aivan välttämättömimmät varusteet. Ruokaa ei ole ja majapaikkakin on rakennettava omin kätösin.

Kolme päivää on lyhyt aika, joka muuttuu yllättävän pitkäksi, kun ruokana on pelkkiä metsän antimia, ja niidenkin hyödyntäminen riippuu omasta neuvokkuudesta.

Hermot kiristyvät monella viimeistään siinä vaiheessa, kun makuupaikkana on lämpimän sängyn sijaan kylmä ja kostea havupeti. Tässä ohjelmassa tunnetuista hahmoista paljastuukin puolia, joita heistä ei välttämättä ole henkilöhaastatteluissa nähty.

Julkkisselviytyjät ei ole kilpailu vaan selviytymistaistelu nälkää ja luonnonoikkuja vastaan seurassa, jota ei voi itse valita!

Selviytyjiä opastaa kokenut löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman. Lue lista kaikista ohjelmassa mukana olevista julkkiksista ja katso hauska ennakkomaistiainen TÄÄLTÄ!

Julkkisselviytyjät alkaa Nelosella tammikuussa.

 

UUTUUS! Krisse Salminen, Riku Nieminen ja Elina Kottonen etsivät Suomen hauskinta tavista!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kenestä kruunataan ensimmäinen Suomen hauskin tavis? Tätä taatusti nauruntäyteistä show’ta päästään seuraamaan Nelosella keväällä, kun tavalliset ihmiset ovat valmiina testaamaan, saavatko he huippukoomikot Riku Niemisen ja Krisse Salmisen purskahtamaan nauruun!

Naurattajien taidot voivat olla mitä tahansa vitsinkerronnasta mimiikkaan, vatsastapuhumiseen tai vaikka hauskaan pukeutumiseen. Elina Kottosen juontamaan ilotteluun voi osallistua voi yksin, parina tai ryhmässä. Tärkeintä on saada Riku ja Krisse tavalla tai toisella nauramaan ja voittaa palkinnoksi rahaa!

Katso haastattelu, jossa Krisse ja Riku kertovat kuinka heidät saa nauramaan.

 

Haku ohjelmaan on parhaillaan käynnissä osoitteessa nelonen.fi/rekry.

Suomen hauskin tavis alkaa Nelosella maaliskuussa.

 

 

UUTUUS! Heikki Paasonen saa oman viihdeshow'n – yhdessä äitinsä kanssa!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Heikki Paasonen Show'ssa virittäydytään Nelosen nelipäiväiseen viikonloppuun Suomen yllättävimmän parivaljakon johdolla: Heikki Paasonen ja Heikki Paasosen ihana ja sanavalmis äiti Eivor! Lisämausteensa soppaan tuovat Heikin äidin lisäksi "vakioheikit" Pirjo Heikkilä ja Kari ”Heikki” Hietalahti sekä joukko julkisuudesta tuttuja vieraita.

Show ei tietenkään ole show ilman kunnollista housebändiä, ja siinä roolissa nähdäänkin joka viikko eri musiikkitaivaan ykkösnimi. Heikki Paasonen Show on nopeatempoinen viihdeohjelma, jossa nähdään muun muassa sketsejä, vieraita, musiikkia, pimeitä takseja sekä tavallisten ihmisten auttamista. Eli luvassa on kaikkea kivaa, mitä bileissä voi vaatteet päällä tehdä, kun äiti on läsnä.  

Lue TÄÄLTÄ Heikin mietteet oman äidin saamisesta mukaan tv-ohjelmaan.

Heikki Paasonen Show alkaa Nelosella helmikuussa. 

 

 

UUTUUS! Erikoisliikemiehet Pirkka-Pekka Petelius ja Juha Perälä laittavat pienyrittäjien putiikit kuntoon

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Koomikkolegenda Pirkka-Pekka Peteliuksella ja Suomipopin Aamulypsyn suosikkijuontajalla Juha Perälällä on missio! He aikovat pelastaa pienten kylä- ja kivijalkakauppojen tulevaisuuden – vaikka peräpeili paljaana, jos se sitä vaatii.

Kevään aikana kaksikko kehittää todella omituisia markkinointitempauksia ja yrittää nostaa suosta suurten kauppaketjujen varjoon jääneitä pienyrityksiä kuten Vehkala Jeans Dealeria Jämsässä, sympaattista antikvariaattia Sastamalassa ja Alppilan kenkää Helsingissä.

Kun tämä pähkähullu parivaljakko pääsee irti, mitä tahansa voi tapahtua. Katso TÄSTÄ mitä keväällä on luvassa.

Erikoisliikemiehet alkaa Jimillä tammikuussa.

 

 

Löytääkö komea lentäjä tosirakkauden? Bachelor Suomi pelastaa taas romantiikannälkäisten kevään

Livillä keväällä esitetty Bachelor Suomi saa jatkoa, kun hurmaava 30-vuotias Bachelor lähtee etsimään sitä oikeaa sydämensä valittua. Uusi Bachelor on komea ammattilentäjä, joka haluaa viedä tulevan kumppaninsa elämänsä tärkeimmälle matkalle. Tässä ohjelmassa on aidot tunteet pelissä.
Sarjassa Bachelor vie kymmenen upeaa naista Etelä-Afrikkaan. Muutoksia viime kauteen on kuitenkin luvassa, sillä samasta kohdemaasta huolimatta kuvauspaikka vaihtuu. Lisäksi mukana on tällä kaudella huomattavasti enemmän yllätyskäänteitä ja jännitystä.

Tällä kaudella nähdään myös mielenkiintoinen uutuus, kun jokaisen jakson päätteeksi nähdään puolituntinen Bachelor Suomi: Tilinteko -keskusteluohjelma, jossa Bachelor ja jaksossa pudotettu morsianehdokas puhuvat suunsa puhtaaksi. Tilinteko-jaksojen juontajina nähdään edellisellä Bachelor-kaudella hurmannut Juha Rouvinen sekä Ilta-Sanomien tv- ja viihdetoimittaja Katri Utula.

Bachelor Suomi alkaa Livillä maaliskuussa. Uusi Bachelor ja morsianehdokkaat julkistetaan lähempänä ohjelman alkua.

 

 

Maryam Razavi etsii Suomen seuraavaa huippumallia

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Huippusuosittu Suomen Huippumalli haussa palaa keväällä Liville. Ohjelma on täysin uudistunut, ja tällä kaudella huippumallin tittelistä kisaavat sekä tytöt että pojat.

Suomen Huippumalli haussa saa uudella kaudella juontajakseen mallina, stylistinä ja tyylikonsulttina näyttävää kansainvälistäkin uraa luoneen Maryam Razavin

Maryamin rinnalla päätöksiä tuomaripöydän takana tekevät arvostettu muotivalokuvaaja ja ex-malli Marica Rosengård sekä Suomen ehkäpä kaikkien aikojen tunnetuin miesmalli ja kauneusalan agentti Juri Silvennoinen. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vieraileva tuomari.

Kaudelle saadaan myös uutta ilmettä kuvauspaikan muodossa, sillä ohjelmassa otetaan askel kohti Keski-Euroopan muotikuvioita kuvausten sijoittuessa pääosin Tallinnaan.

Suomen Huippumalli haussa alkaa Livillä maaliskuussa.

 

 

UUTUUS! Ville Haapasalo lähtee taas reissuun – mukanaan joukko julkkiskavereita!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Haapasalo ja kaverit on viihdyttävä keskusteluohjelma, jossa kymmenen kotimaista julkisuudesta tuttua henkilöä vie näyttelijä Ville Haapasalon lomalle omaan suosikkikohteeseensa. Haapasalon matkakumppaneina nähdään kevään aikana RobinTeuvo HakkarainenMichael MonroeMatti Nykänen, Vicky RostiMikael GabrielAki PalsanmäkiAnni HautalaArman Alizad ja Jannika B.

Samalla kun paikat tulevat tutuksi, Haapasalon kaveri kertoo itselleen tärkeistä ja elämää mullistavista asioista, jotka sijoittuvat nimenomaan näihin paikkoihin. Reissuilla myös sattuu ja tapahtuu – lontoolaiset pääsevät nauttimaan Michael Monroen saksofonisoolosta musiikkikaupassa ja Robin vie Villen pumppaamaan rautaa kuuluisalle Los Angelesin Muscle Beachille.
Julkkikset ja matkakohteet vaihtuvat jaksoittain, kohteina nähdään muun muassa Los Angeles, Sarajevo, Pariisi, Berliini ja Venetsia. 

Haapasalo ja kaverit alkaa Nelosella tammikuussa.

 

 

UUTUUS! Madventures-miehet Riku ja Tunna tuovat uudistuneen Mad Cook Show'n Neloselle

"Terrrrrrvetuloa makumatkalle maailman yrjöttävimpiin keittiöihin". Näinhän se kuuluisa alkuspiikki Madventuresissa kuului. Keväällä Nelosella nähtävän uudistuneen Mad Cook Show'n jaksoissa Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff esittelevät yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.

Mad Cook Show alkaa Nelosella huhtikuussa. Lue lisää TÄÄLTÄ!

 

 

UUTUUS! Elina Kottosen juontama Hurjat rakkauskilot erottaa painonpudotukselle omistautuvat pariskunnat lähes puoleksi vuodeksi

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

10 huomattavasti ylipainoista pariskuntaa tekee suuren elämänmuutoksen – mutta ei ilman hikeä ja kyyneliä. Pariskunnat erotetaan toisistaan viideksi kuukaudeksi.  He kohtaavat toisensa täysin muuttuneita!

Yhteisen elämänsä ja tulevaisuutensa laittaa peliin muun muassa pariskunta, joista toinen on ollut jo pitkään kotinsa vankina eikä pääse liikkumaan ilman apua sekä pariskunta, joka on jo kertaalleen eronnut ja haaveilee jälleen yhteisestä arjesta kymmeniä kiloja kevyempänä.

Osa kärsii ylipainon tuomista vakavista sairauksista sekä lapsettomuudesta.

Kestääkö parisuhde raastavan eron ja rankan laihdutuksen? Mitä tapahtuu, kun toisiaan ikävöineet parit näkevät toisensa ensimmäistä kertaa? Yksi polvistuu sormuksen kanssa kuullakseen yllättävän vastauksen ja jotkut tulevat kameroiden eteen eri aikaa…

Katso maistiainen uudelta kaudelta TÄÄLLÄ!

Kevään kiinnostavimman muutosohjelman juontaa Elina Kottonen!

Hurjat rakkauskilot alkaa Nelosella tammikuussa.

 

 

UUTUUS! Jenni Alexandrova vie foobikot kohtaamaan pahimmat painajaisensa

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kuinka elää ambulanssikuski, joka ei uskalla mennä hissiin? Tai äiti, joka alkaa itkeä nähdessään pellen? Entä miten käy, kun joutuu hyppäämään ulos liikkuvasta autosta, koska siellä saattaa olla hämähäkki?
Uusi realitysarja Kummalliset kammot vie katsojan fobioiden ytimeen.

Jokaisessa jaksossa kolme foobikkoa kohtaavat pahimmat pelkonsa käärmeistä hämähäkkeihin, korkeista paikoista hammaslääkäreihin ja lentokoneisiin, vedestä lintuihin.

Tässä ohjelmassa kyse ei ole pientä epämukavuutta tuottavista peloista, vaan kammoista, jotka oikeasti rajoittavat niistä kärsivien ihmisten elämää.
Psykoterapeutti Milja Ilkka luotsaa osallistujia tehtävä tehtävältä eteenpäin, eikä pelolta ja kyyneliltä vältytä. Ohjelmaa juontaa Jenni Alexandrova, joka toimii samalla tukena elämänsä pelottavimmissa tilanteissa kamppaileville ihmisille.

Kummalliset kammot alkaa Nelosella huhtikuussa.

 

 

Keväällä suursuosioon noussut Arman Pohjantähden alla jatkaa suomalaisten ilmiöiden tutkimista

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Arman Alizadin dokumenttisarja Arman Pohjantähden alla nousi viime keväänä kivenkovaksi puheenaiheeksi ja katsojasuosikiksi. Ohjelma on oivaltava ja rehellinen dokumenttisarja Suomesta ja suomalaisuudesta. Kymmenosainen sarja on läpileikkaus suomalaiseen yhteiskuntaan ja aiheisiin, jotka puhuttavat ja pelottavat meitä.

Tänä keväänä Arman tutustuu suosikkisarjassaan muun muassa Suomen romaneihin, metsästykseen, aselakiin, poliisin joukkojenhallintayksikköön sekä karhuryhmän toimintaan ja moottoriurheiluun. Lisäksi hän jalkautuu lastensuojelutyön pariin ja käy Suviseuroissa selvittämässä uskon merkitystä.

Arman Pohjantähden alla 2 alkaa Nelosella huhtikuussa.

 

 

Supersuositun Huutokauppakeisarin menestystarina saa toivottua jatkoa!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Katsojien rakastamassa Suomen huutokauppakeisarissa seurataan Aki ja Heli Palsanmäen huutokaupan vaiherikasta ja leppoisaa arkea Hirvaskankaalla.
Hersyviä tilanteita on luvassa myös keväällä nähtävissä uusissa, kuudennen tuotantokauden jaksoissa, kun tv-kansan suosikkipariskunta pyörittää legendaarisen huutokauppansa kautta tavarantuojien kiinnostavia tavaroita uusille omistajille. Mukana häärää tietenkin myös käsistään näppärä Markku, joka tuunaa tavarat uuteen uskoon. Luvassa on myös 10-vuotisjuhlahuutokauppa, jossa juhlistetaan suosiotaan alituiseen kasvattavan huutokaupan pitkää taivalta!

Suomen Huutokauppakeisarin uudet jaksot alkavat Nelosella maaliskuussa.

 

 

Temptation Island laittaa parisuhteet koetukselle – nyt on tosi kyseessä!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Temptation Island on ollut jo kahden kauden ajan takuuvarma viihdyttäjä. Viettelystä, sekoilua ja upeita vartaloita paratiisisaaren auringon alla riittää, mutta tämän ohjelman erottaa monista vastaavista se, että tämä on totta. Aivan tavalliset suomalaispariskunnat laittavat aidot tunteensa ja tulevaisuutensa peliin leikissä, jossa on mahdollisuus saada todella pahasti näpeilleen. Sami Kurosen juontamaa ohjelmaa kuvataan jälleen vuodenvaihteessa, ja etukäteen on jo hyvä varoittaa: viettelijäsinkut ovat tällä kaudella todella kuumia! Psst, muutama julkisuudestakin tuttu on mukana ;)

Uuden kauden sinkut ja parit julkistetaan alkuvuodesta.
Temptation Island Suomi alkaa Nelosella maaliskuussa.

 

Antti Reinin juontama Katastrofin anatomia pureutuu koko maata ravisuttaneisiin tragedioihin 

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Toisella tuotantokaudellaan Katastrofin anatomia jatkaa onnettomuuksien ja turmien ytimessä ja ottaa askeleen kohti ihmismielen pimeämpää puolta. Juontaja Antti Reini johdattaa katsojat koko Suomea ravisuttaneiden tuhoisien onnettomuuksien lisäksi ihmismielen synkimpiin sopukoihin. Mistä kaikki johtui, mitä opimme tästä kaikesta, miten pahasta pääsee yli – vai pääseekö?

Sarjassa oman tarinansa jakavat ne, joita katastrofit koskettivat kaikkein lähimmin: uhrit, omaiset, poliisit, pelastushenkilökunta sekä onnettomuustutkijat. Onnettomuuksien lähteille palataan tapahtumissa, jotka ovat koskettaneet koko Suomea, kuten muun muassa Jokelan koulusurmat, Jämijärven lento-onnettomuus, Malagan bussiturma sekä Oulun vauvasurmat.

Katastrofin anatomia alkaa Nelosella huhtikuussa.

 

 

Virkavallan kyydissä olisi taas tilaa! – Suosikkisarja Poliisit uudistuu

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Poliisit on nyt Poliisit 2017! Sarjassa nähdään 11 partiota yhdeksästä eri kaupungista: Oulusta, Vaasasta, Turusta, Espoosta, Porvoosta, Kouvolasta, Joensuusta, Kuopiosta ja Helsingistä. Poliisien mukana päästään partioauton lisäksi veneen, moottoripyörien ja skoottereiden matkaan sekä hevosten selkään. Kesäyössä poliisit kohtaavat tilanteita, joissa tarvitaan nopeita jalkoja, neuvottelutaitoa, tunneälyä ja ronskia huumoria. Kommelluksiltakaan ei voida välttyä.

Poliisit 2017 alkaa Jimillä helmikuussa.

 

 

Sampo Marjomaa tarjoilee kreiseimmät kotivideot uusissa jaksoissa

Keväällä on tiedossa jälleen 20 jakson pläjäys uutta Hauskat kotivideot -kimaraa! Laivan ruorissa on tietenkin ihana Sampo Marjomaa. Vieraina piipahtavat muun muassa Jannika BRiku NieminenKimmo Vehviläinen ja tubettajasuosikki Jaakko Parkkali.

Hauskojen kotivideoiden uudet jaksot alkavat tammikuussa.

 

 

Emma Gaala 2017 niputtaa musiikkivuoden – luvassa yllätysesiintyjiä ja kaikkien aikojen show!

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Kotimaisen musiikin suurtapahtuma Emma Gaala juhlitaan jälleen näyttävin menoin Espoon Metro Areenalla. Nelonen esittää suorana lähetyksenä 4. helmikuuta järjestettävän gaalan. Lavalla nähdään kotimaisen musiikin ehdottomat kärkinimet ja niputetaan yhteen upea musiikkivuosi 2016.

JULKISTUS: Aku Hirviniemi liittyy Nelosen tähtikaartiin – valottaa nyt tulevaisuudensuunnitelmiaan

22.11.2016 klo 11:00

Nelonen Media kasvattaa ensi vuonna entistä enemmän valovoimaisten ruutukasvojensa määrää. Yksi tähdistä, jonka saamme ensi vuoden aikana toivottaa tervetulleeksi kanavillemme on Aku Hirviniemi.

Suomen suosituimpiin näyttelijöihin ja koomikoihin lukeutuva Aku Hirviniemi liittyy Nelosen porukkaan ensi syksynä. Aku laittaa Nelosella aivan uuden vaihteen silmään, sillä hän alkaa juontaa omaa näyttävää viihdeshow'taan. Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
 
"Nelonen tarjosi kiinnostavan mahdollisuuden tehdä jotain suurta ja älyvapaata. Nelonen Median eri kanavat kokonaisuutena tarjoavat kiinnostavan lähtökohdan ison viihteen tekemiseen. Halusin tehdä jotain uutta ja se vaatii aikaa sekä tilaa".
 
Tilaa Hirviniemi aikoo ottaa ainakin loppuvuoden sekä ensi kevään. Hän kertoo jäävänsä sulattelemaan uusia suunnitelmiaan, mistä johtuen häntä ei nähdä julkisuudessa ennen ensi syksyä. Hirviniemi jättäytyi pois töistä jo aiemmin tänä syksynä kovan työputken jälkeen.
 
 "Viime vuodet ovat olleet todella kiireisiä ja nyt oli oikea hetki ottaa lepoa ja etäisyyttä. Keväällä haetaan vielä vauhtia ja syksyllä on mahtavaa päästä tekemään uusia juttuja. Nyt jo kuplii päästä tekemään mutta maltetaan nyt vielä hetki", Hirviniemi sanoo.

Hirviniemi onkin paiskinut viime aikoina töitä oikein urakalla. Hän on mukana muun muassa äskettäin ilmestyneessä Luokkakokous 2 -elokuvassa, vielä kuvausvaiheessa olevassa Tuntematon sotilas -suurelokuvassa, Possessa sekä Roba-poliisisarjassa. Nyt on siis aika hengähtää.

Jotain pientä hän silti uskaltaa tulevaisuudesta paljastaa.
 
Meillä on jo uusi konsepti mietittynä. Se on isoa viihdettä koko kansalle. Perusideassa on jotain uutta, jonka ympärillä pääsen paistattelemaan vahvuuksillani!"

Nelonen Media tiedotti eilen myös Madventures-miesten Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin liittyvän kanavaperheemme tähtikaartiin uudenlaisen Mad Cook Show'nsa kanssa jo tulevana keväänä. Lue lisää täältä.

Psst, lisää mielenkiintoisia uutisia on luvassa huomenna!

JULKISTUS: Riku ja Tunna tuovat Mad Cook Show'n Neloselle – luvassa pärisyttävä viihdeohjelma ruoasta: "Miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus?"

21.11.2016 klo 10:45

Nelonen Media kasvattaa ensi vuonna valovoimaisten ruutukasvojensa määrää, kun rakastetut Madventures-miehet Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff aloittavat täysin uudistuneen ja uudenlaisen Mad Cook Show'n teon keväällä Nelosella.

Madventures-seikkailusarjasta, tietokirjoistaan sekä menestyksekkäästä Docventures-sarjastaan tuttu kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat viimeisen 15 vuoden aikana kiertäneet maailman hämmentävimpiä keittiöitä ja maistaneet lähes kaikkea mitä ihmiskunta ravinnoksi kutsuu.

Mad Cook Show on ruoka-aiheinen viihdeohjelma, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Tunnin mittainen Mad Cook Show on hullujen keittömestareiden älykäs ja älytön ruokashow. Yksinkertaisesti kaikki mitä sinun tulee tietää ruoasta.

Syöminen on yksi harvoista asioista joita teemme joka ikinen päivä koko elämämme ajan. Silti tiedämme hämmentävän vähän siitä, mitä ahnaasta kurkusta alas nielemme tai millainen rooli ruualla on maapallon tilaan, kulttuureihin, kriiseihin tai sotiin”, huomauttaa Riku Rantala.

Mad Cookista – Madventuresin suosituimmasta osuudesta – on aiemmin tehty oma kulttimaineeseen noussut spinoff-sarjansa ja palkittu tietokirjahitti.
Keväällä Nelosella nähtävän uudistuneen Mad Cook Show'n jaksoissa esitellään yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.
Hullujen keittiömestareiden johdolla tarjotaan katsojille mindfuckkaavaa tietoa hopeatarjottimella.
 
Olemme sitä mitä syömme, sanonta kuuluu, mutta miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus? Miksi itikkain imailua katsotaan meillä kieroon, mutta samaan aikaan poro on parasta? Miksi pitäisi ymmärtää, saatikka sitten kokeilla sitä, mikä jossain huitsin nevadassa erilaisten olosuhteiden ja uskomusten vuoksi käsitetään ravinnoksi? Onko syöminen parasta kulttuurivaihtoa?”, Tunna Milonoff kysyy.

Entä kaipaatko myös jo klassikoksi nousseita vanhoja Madventures-jaksoja? Hyvä, sillä Jim esittää keväällä Madventuresin kaikki kolme tuotantokautta putkeen 17.4. alkaen! Lisäksi jokainen tuotantokausi ilmestyy kerrallaan kokonaisena Ruutu+ -palveluun.

Mad Cook Show alkaa Nelosella huhtikuussa.

Psst, nyt kannattaa pitää korvat höröllä, sillä Neloselta kajahtaa lisää kiinnostavia uutisia jo huomenna.

Kadonneen jäljillä -kausi päättyy takuuvarmasti liikuttavaan jaksoon – Suomeen adoptoitu Minja kohtaa karut lapsuusmuistonsa etsiessään biologista perhettään Viron Narvassa!

14.11.2016 klo 10:15

Nelosen tiistai-iltojen supersuosikiksi noussut Kadonneen jäljillä päättyy tiistaina! Kauden viimeisessä jaksossa juontaja Anni Hautala lähtee 8-vuotiaana Suomeen adoptoidun Minjan kanssa Narvaan etsimään tämän biologista perhettä. Retkellä Minja joutuu kohtaamaan raskaat lapsuudenmuistonsa.

Outokumpulainen Minja oli vain muutaman vuoden ikäinen, kun hänet vietiin lastenkotiin Venäjän Ivangorodissa, aivan Viron rajalla. Kahdeksanvuotiaana Minja adoptoitiin Suomeen ja siteet biologiseen perheeseen katkesivat. Nyt, 24-vuotiaana, Minja haluaisi löytää äitinsä ja mahdolliset sisaruksensa ja selvittää, miksei äiti pystynyt pitämään hänestä huolta. "Oonhan mä toisaalta miettinyt minun äitiä kaikki nämä vuodet, että onko hän koskaan miettinyt minua?” hän pohtii.

Minja ja Anni matkustavat Viron Narvaan, Ivangorodin naapuriin, missä äidin tiedetään viimeksi asuneen. Matkasta tulee raskas ja tunteikas, sillä Minjan muistot lastenkodissa vietyistä varhaisvuosista ovat synkkiä: ”Kaikki lelut oli vitriinin takana. Siellä ei lapset leikkinyt, vaan silloin kun vieraat tuli, annettiin toisenlainen kuva. Rakkautta siellä ei hirveesti jaettu, että kaikki oli yksin siellä. Siellä oli kuri.” 

Yhtäkään rakasta tai läheistä ihmistä Minja ei varhaislapsuudestaan muista, vaan elämä muuttui onnelliseksi vasta Suomeen pääsyn myötä. Raskaat muistot tekivät Minjasta myöhemmin katkeran: ”Nuorempana tunsin katkeruutta melkeinpä kaikkia venäläisiä kohtaan jostain syystä, vaikka se ei ollut heidän vika lainkaan. Ja vihasin sitä kieltä, en halunnut oppia sitä."

Narvassa Minja joutuu kohtaamaan menneisyytensä ja voittamaan katkeruutensa rippeet, vaikka kaksoiskaupunkia jakava Viron ja Venäjän raja aiheuttaakin hankaluuksia eikä esimerkiksi lastenkodille päästä. Kesken matkan Minja myös saa huonoja uutisia, jotka saavat hänet murtumaan itkuun.

Kadonneen jäljillä on syksyn myötä noussut Nelosen arki-iltojen isoksi suosikiksi: keskimäärin sitä on seurannut 398 000 katsojaa (Finnpanel 4+). Nyt nähtävä jakso on kauden viimeinen.

  • Kadonneen jäljillä tiistaisin Nelosella kello 20
  • Jakso on esikatseltavissa Venetsiassa
  • Kaikki pressikuvat syksyn ohjelmistamme löydät täältä
  • Kadonneen jäljillä Ruutu-klipit löydät täältä

Helsinkiläinen tarkkismaikka Heidi tavoittelee miljoonavoittoa ääni painuksissa – Jaajo vinoilee Paula Koivuniemi -soundista!

10.11.2016 klo 15:30

Nelosen Haluatko miljonääriksi? -visailua, lauantai-iltojen suosituinta viihdeohjelmaa, seurasi viime viikolla valtavat 758 000 katsojaa (Finnpanel 4+), tavoittavuuden noustessa liki 1,1 miljoonaan! Tällä viikolla katsojat pääsevät jännittämään, kuinka rento itähelsinkiläinen erityisopettaja Heidi pärjää hot seatilla Jaajo Linnonmaata vastapäätä!

Viime viikon jakso päättyi siihen, että puhelinvaikeuksien kanssa taistellut tamperelainen Katariina Keinonen lähti kotiin 10 000 euroa rikkaampana. Niinpä tänä lauantaina aloitetaan puhtaalta pöydältä. Ensimmäisenä Jaajon kysymyksiin pääsee vastaamaan Heidi Lintinen, helsinkiläisen Vesalan yläasteen erityisopettaja.

Heidillä tosin on pieni ongelma – hän on liki menettänyt äänensä ja kurkusta kuuluu vain kähinää! "Hei sulla on ihan käsittämättömän makee saundi!" Jaajo huomauttaa virne suupielessä. "Mä yritän nyt kähistä tän kisan loppuun", Heidi lupaa. "Pidä toi! Paula Koivuniemi on tehnyt muutaman millin tolla", Jaajo vastaa.

Jaajoa kiinnostaa myös Heidin ammatti: "tarkkismaikka", niin kuin Jaajo sanoo. "Muistan, että te olitte aina vähän rennompia”, Jaajo sanoo. ”Tiätsä, näin mäkin oon aatellut”, nahkatakkiin pukeutunut, punahiuksinen Heidi vastaa.

Myöhemmin ohjelmassa käy myös ilmi, että Heidillä on bänditaustaa ja hän harrastaa karaokea. Hänen bravuurinsa on The Eaglesin countryrock-klassikko Desperado – "oikein silleen sydänverellä laulettuna."

Lauantain jaksossa siis jättipottia tavoittelevat Venla Karppinen Oulusta, Taru Lindblom Helsingistä, Mikko Rantala Tampereelta, Heidi Lintinen Helsingistä, Ismo Ajanki Lahdesta ja Jussi Leivo Turusta. 

Osaamista porukasta löytyy. Esimerkiksi Venla  on juuri aloittanut talousjohtamisen opinnot maailman parhaaksi valitussa Oxfordin yliopistossa Britanniassa, Taru on tutkijatohtori Turun yliopistosta ja Ismo on seurannut miljonäärivisoja ja haaveillut kilpailemaan pääsemisestä aina Lasse Lehtisen ajoista lähtien! Kavereidensa mukaan Ismo  on "turhan tiedon mestari". 

Huomaathan, että kilpailijoiden "tulokset" ovat julkaisuvapaita vasta tv:ssä nähdyn jakson jälkeen.

  • Haluatko miljonääriksi? Nelosella lauantaina 12.11.  kello 20.
  • Pressikuvat löydät täältä.
  • Miljonäärin jaksot, klipit ja kilpailijoiden esittelyt löydät Ruudusta

Sarjan Nelonen Medialle tuottaa Rabbit Films Oy.