Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

JULKISTUS: Tässä he ovat! Nämä komeat miehet kilpailevat Bachelorette-Jennyn sydämestä!

11.9.2018 klo 14:00

Entinen ammattijääkiekkoilija, Scandinavian Hunks -tanssija, diplomi-insinööri, rahoitusneuvoja sekä Big Brother -talon asukas – muun muassa nämä miehet ovat valmiina kohtaamaan elämänsä rakkauden. Kuka heistä hurmaa Bachelorette-Jennyn?

Sädehtivä 35-vuotias Jenny on Suomen ensimmäinen Bachelorette! Lumoavan kaunis Jenny sai katsojien sydämet puolelleen Bachelor Suomen ensimmäisellä kaudella, mutta se ei suojannut häntä sydänsuruilta. Nyt upea Jenny laittaa itsensä uudelleen likoon etsiessään sitä oikeaa 13 ihanan miehen joukosta. Rakkauden löytöretki vie Jennyn ja miehet Turkin upeisiin maisemiin, joissa Bachelorette joutuu vaikeiden valintojen eteen pohtiessaan, kuka hurmaavista miehistä on hänen unelmiensa prinssi.  

Miehistä nousee esiin uusia puolia, kun heidän tunteensa Jennyä kohtaan syvenevät. Stereotypiat romuttuvat, kun miehet paljastavat romanttisen puolensa tunnustaessaan Jennylle tunteitaan, tarjotessaan veljellistä olkapäätä vastoinkäymisiä kokeneelle kilpakosijalle, heittäytyessään haasteisiin ja näyttäessään herkkyytensä. Luvassa on myös tiukkaa vääntöä, kun kilpailuhenkiset miehet laittavat kaiken peliin voittaakseen ihanan Jennyn omakseen.

Bachelorette Suomen ensimmäisellä kaudella nähdään käänteitä, joihin ei voi ennakkoon varautua. Jennyn matka Bachelorettena on täynnä yllätyksiä, ihastumista, pettymyksiä ja ristiriitoja. Myös miehet ovat melkoisessa tunteiden vuoristoradassa etsiessään tietä Jennyn sydämeen. Luvassa on draamaa, särkyneitä sydämiä ja intohimoa. Painaako vaakakupissa lopulta enemmän komea ulkokuori vai suuri sydän?

Tällaista rakkausrealitya ei ole Suomen televisiossa ennen nähty!

Katso Bachelorette Suomen miesten esittelyt tästä!