Media ja bloggaajat, tervetuloa PR & Press -saitille!

 

Pressisaitiltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

 

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

 

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

JULKISTUS: Riku ja Tunna tuovat Mad Cook Show'n Neloselle – luvassa pärisyttävä viihdeohjelma ruoasta: "Miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus?"

21.11.2016 klo 10:45

Nelonen Media kasvattaa ensi vuonna valovoimaisten ruutukasvojensa määrää, kun rakastetut Madventures-miehet Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff aloittavat täysin uudistuneen ja uudenlaisen Mad Cook Show'n teon keväällä Nelosella.

Madventures-seikkailusarjasta, tietokirjoistaan sekä menestyksekkäästä Docventures-sarjastaan tuttu kaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat viimeisen 15 vuoden aikana kiertäneet maailman hämmentävimpiä keittiöitä ja maistaneet lähes kaikkea mitä ihmiskunta ravinnoksi kutsuu.

Mad Cook Show on ruoka-aiheinen viihdeohjelma, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Tunnin mittainen Mad Cook Show on hullujen keittömestareiden älykäs ja älytön ruokashow. Yksinkertaisesti kaikki mitä sinun tulee tietää ruoasta.

Syöminen on yksi harvoista asioista joita teemme joka ikinen päivä koko elämämme ajan. Silti tiedämme hämmentävän vähän siitä, mitä ahnaasta kurkusta alas nielemme tai millainen rooli ruualla on maapallon tilaan, kulttuureihin, kriiseihin tai sotiin”, huomauttaa Riku Rantala.

Mad Cookista – Madventuresin suosituimmasta osuudesta – on aiemmin tehty oma kulttimaineeseen noussut spinoff-sarjansa ja palkittu tietokirjahitti.
Keväällä Nelosella nähtävän uudistuneen Mad Cook Show'n jaksoissa esitellään yrjöttävimmät safkat, hifeimmät ruokavaliot, nopeimmat pikaruoat, himotuimmat haute cuisinet, törkeimmät roskaruoat, luomuimmat luomut tai älykkäimmät superfoodit.
Hullujen keittiömestareiden johdolla tarjotaan katsojille mindfuckkaavaa tietoa hopeatarjottimella.
 
Olemme sitä mitä syömme, sanonta kuuluu, mutta miksi sonnin siitin on toisille herkku ja toisille kauhistus? Miksi itikkain imailua katsotaan meillä kieroon, mutta samaan aikaan poro on parasta? Miksi pitäisi ymmärtää, saatikka sitten kokeilla sitä, mikä jossain huitsin nevadassa erilaisten olosuhteiden ja uskomusten vuoksi käsitetään ravinnoksi? Onko syöminen parasta kulttuurivaihtoa?”, Tunna Milonoff kysyy.

Entä kaipaatko myös jo klassikoksi nousseita vanhoja Madventures-jaksoja? Hyvä, sillä Jim esittää keväällä Madventuresin kaikki kolme tuotantokautta putkeen 17.4. alkaen! Lisäksi jokainen tuotantokausi ilmestyy kerrallaan kokonaisena Ruutu+ -palveluun.

Mad Cook Show alkaa Nelosella huhtikuussa.

Psst, nyt kannattaa pitää korvat höröllä, sillä Neloselta kajahtaa lisää kiinnostavia uutisia jo huomenna.