Media ja bloggaajat, tervetuloa PR & Press -saitille!

 

Pressisaitiltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

 

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

 

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

JULKISTUS: Aku Hirviniemi liittyy Nelosen tähtikaartiin – valottaa nyt tulevaisuudensuunnitelmiaan

22.11.2016 klo 11:00

Nelonen Media kasvattaa ensi vuonna entistä enemmän valovoimaisten ruutukasvojensa määrää. Yksi tähdistä, jonka saamme ensi vuoden aikana toivottaa tervetulleeksi kanavillemme on Aku Hirviniemi.

Suomen suosituimpiin näyttelijöihin ja koomikoihin lukeutuva Aku Hirviniemi liittyy Nelosen porukkaan ensi syksynä. Aku laittaa Nelosella aivan uuden vaihteen silmään, sillä hän alkaa juontaa omaa näyttävää viihdeshow'taan. Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.
 
"Nelonen tarjosi kiinnostavan mahdollisuuden tehdä jotain suurta ja älyvapaata. Nelonen Median eri kanavat kokonaisuutena tarjoavat kiinnostavan lähtökohdan ison viihteen tekemiseen. Halusin tehdä jotain uutta ja se vaatii aikaa sekä tilaa".
 
Tilaa Hirviniemi aikoo ottaa ainakin loppuvuoden sekä ensi kevään. Hän kertoo jäävänsä sulattelemaan uusia suunnitelmiaan, mistä johtuen häntä ei nähdä julkisuudessa ennen ensi syksyä. Hirviniemi jättäytyi pois töistä jo aiemmin tänä syksynä kovan työputken jälkeen.
 
 "Viime vuodet ovat olleet todella kiireisiä ja nyt oli oikea hetki ottaa lepoa ja etäisyyttä. Keväällä haetaan vielä vauhtia ja syksyllä on mahtavaa päästä tekemään uusia juttuja. Nyt jo kuplii päästä tekemään mutta maltetaan nyt vielä hetki", Hirviniemi sanoo.

Hirviniemi onkin paiskinut viime aikoina töitä oikein urakalla. Hän on mukana muun muassa äskettäin ilmestyneessä Luokkakokous 2 -elokuvassa, vielä kuvausvaiheessa olevassa Tuntematon sotilas -suurelokuvassa, Possessa sekä Roba-poliisisarjassa. Nyt on siis aika hengähtää.

Jotain pientä hän silti uskaltaa tulevaisuudesta paljastaa.
 
Meillä on jo uusi konsepti mietittynä. Se on isoa viihdettä koko kansalle. Perusideassa on jotain uutta, jonka ympärillä pääsen paistattelemaan vahvuuksillani!"

Nelonen Media tiedotti eilen myös Madventures-miesten Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin liittyvän kanavaperheemme tähtikaartiin uudenlaisen Mad Cook Show'nsa kanssa jo tulevana keväänä. Lue lisää täältä.

Psst, lisää mielenkiintoisia uutisia on luvassa huomenna!