Media ja bloggaajat, tervetuloa PR & Press -saitille!

 

Pressisaitiltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

 

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

 

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Isänpäivän superviikonloppu alkaa Ruudussa – Liiga ja KAIKKI muut huippusisällöt ilmaiseksi torstaista sunnuntaihin!

9.11.2016 klo 15:15

Kolmetoista huimaa jääkiekon Liiga-ottelua, maailman parasta korista, loistavaa viihdettä, leffoja, hittisarjoja, lastenohjelmia… Tätä kaikkea ja paljon muuta mahtuu Ruudun kutkuttavaan isänpäivän superviikonloppuun, josta koko perhe nauttii ihan ilmaiseksi!

Sunnuntaina 13.11. vietettävän isänpäivän kunniaksi Ruutu-palvelu tarjoaa KAIKKI sisällöt maksutta aivan jokaisen saataville. Katsojan tulee vain rekisteröityä Ruutu-palveluun tai kirjautua sisään jo olemassa olevilla tunnuksilla.

Superviikonlopun aikana Suomen seuratuimmassa urheilusarjassa, jääkiekon Liigassa pelataan kaikkiaan 13 toinen toistaan kiihkeämpää runkosarjaottelua. Torstaina kiekko on jäässä neljällä paikkakunnalla ja lisää tulee heti perjantaina, kun sarja jatkuu kolmella matsilla. Superviikonlopun Liiga-tarjonta kruunataan lauantaina peräti kuudella loistavalla kamppailulla. Lauantaina vastakkain ovat mm. TPS ja KärpätLukko ja Tappara sekä KalPa ja HIFK.

Liigan lisäksi superviikonlopussa nautiskellaan myös mm. neljästä koripallon NBA-lähetyksestä – myös erinomaiseen katseluaikaan sunnuntai-iltana ja suomeksi.

 

HUIPPUSARJOJA, LEFFOJA, LASTEN SUOSIKKEJA...

 

Superviikonlopun aikana päästään nauttimaan ilmaiseksi myös huippusarjoista ja elokuvista. Pitkän viikonlopun aikana voi katsoa esimerkiksi Olipa kerran - ja Greyn anatomia -hittisarjojen upouusia jaksoja. Juuri viikonlopun alla Ruutuun lisätään myös ennennäkemättömiä jaksoja suositusta Holmes NYC -sarjasta. Realityn ystäviä lämmittää puolestaan suosittu Paratiisihotelli Ruotsi, josta on nähtävillä jopa kolme kokonaista tuotantokautta.

Myös Ruudun runsaasta elokuvatarjonnasta kannattaa ottaa kaikki irti. Katseltavissa on lukuisia leffoja lähtien komediasta, draamasta ja räjähtävästä toiminnasta, muun muassa American HustleSuuri puhallusSilmäteräSaunaNapapiirin sankaritNälkäpeli – Vihan liekit ja Divergent – Outolintu.

Lapsia Ruudussa viihdyttävät muun muassa uudet jaksot ikisuosikki My Little Pony: Ystävyyden taikaa -sarjasta. Kasapäin jaksoja löytyy myös muista lastensuosikeista, kuten Lego NinjagoAngry Birds ja Sonic Boom.
 

  • Tsekkaa Ruudun superviikonlopun kaikki urheilusisällöt tästä
  • ja viihdesisällöt täältä
  • Kaikki Ruutu-sisällöt ovat ilmaiseksi katseltavissa torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.