Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Ihastuttava Jenny on Suomen ensimmäinen Bachelorette!

17.5.2018 klo 14:00

Katsojien hartaasti toivoma Suomen ensimmäinen Bachelorette nähdään Livillä syksyllä. Bachelorette Suomen päähenkilö on 34-vuotias helsinkiläinen Jenny Helenius.

Livillä on nähty jo kolme romanttista Bachelor Suomi -kautta, joissa komea Bachelor on etsinyt unelmiensa naista. Ohjelman fanit ovat hartaasti toivoneet Bachelorin rinnalle myös Bachelorettea − fanien toiveisiin on nyt vastattu!

Odotettu ensimmäinen Bachelorette Suomi nähdään Livillä syksyllä, ja sen päähenkilö on suloinen ja kaunis helsinkiläinen 34-vuotias, toimistopäällikkönä työskentelevä Jenny.

Jenny muistetaan Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta, jolloin Jenny kilpaili silloisen Bachelorin Juha Rouvisen rakkaudesta. Vaikkei Jenny lopulta voittanutkaan Juhan sydäntä omakseen, valloitti tämä vaalea kaunotar katsojien sydämet nousemalla koko kauden kirkkaimmaksi tähdeksi ja fanien suosikiksi.

Bachelorettena Jenny kaipaa rinnalleen huumorintajuista ja miehekästä miestä.

"Tykkään sosiaalisista, hauskoista ja itsevarmoista miehistä, jotka pystyvät nauramaan myös itselleen. Ihannemieheni olisi pitkä, komea, urheilullinen ja sellainen nallekarhu, joka pystyy tarvittaessa vaikka kantamaan minut. Ehdottoman tärkeää minulle on se, että mies haluaa perustaa perheen."

Epämiellyttävimmiksi ominaisuuksiksi Jenny mainitsee itserakkauden ja liiallisen ulkonäkökeskeisyyden.

"En pidä sellaisista patsastelijoista, jotka menevät rinta rottingilla ja peilailevat itseään joka ikisestä heijastavasta pinnasta."

Alkuvuodesta Jenny nähtiin Yhdysvalloissa supersuosittussa Bachelor Winter Games -ohjelmassa, jossa 26 eri maiden Bachelor-ohjelmista tuttua kilpailijaa ottivat toisistaan mittaa talviurheilulajeissa ja etsivät samalla rakkautta. Bachelor Winter Games nähdään Ruudussa 1.6. alkaen.

Teknologia-alalla toimistopäällikkönä työskentelevä Jenny on iloinen, energinen ja säkenöivä persoona, joka rakastaa matkustamista, sisustamista ja kulttuuria. Vapaa-ajallaan Jenny urheilee, näkee ystäviään, kokkaa ja ulkoilee koiransa kanssa. Jenny on rento, lempeä ja sanavalmis ilopilleri, joka valaisee koko huoneen kauniilla hymyllään.

Jennyllä on takanaa muutamia pidempiä suhteita ja hänellä on kokemusta myös avoliitosta. Sinkkuna viime vuodet viihtynyt Jenny etsii nyt tosissaan Sitä Oikeaa, joka veisi häneltä jalat alta.

“Mulla on sydän täynnä rakkautta. Odotan vain, että tapaan sen oikean, jolle osoittaa sen!”

Bachelorette Suomen kuvaukset alkavat kesällä ja haku ihanan Jennyn mielitietyksi on nyt auki nelonen.fi/osallistu