Media ja bloggaajat, tervetuloa PR & Press -saitille!

 

Pressisaitiltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

 

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

 

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Helsinkiläinen tarkkismaikka Heidi tavoittelee miljoonavoittoa ääni painuksissa – Jaajo vinoilee Paula Koivuniemi -soundista!

10.11.2016 klo 15:30

Nelosen Haluatko miljonääriksi? -visailua, lauantai-iltojen suosituinta viihdeohjelmaa, seurasi viime viikolla valtavat 758 000 katsojaa (Finnpanel 4+), tavoittavuuden noustessa liki 1,1 miljoonaan! Tällä viikolla katsojat pääsevät jännittämään, kuinka rento itähelsinkiläinen erityisopettaja Heidi pärjää hot seatilla Jaajo Linnonmaata vastapäätä!

Viime viikon jakso päättyi siihen, että puhelinvaikeuksien kanssa taistellut tamperelainen Katariina Keinonen lähti kotiin 10 000 euroa rikkaampana. Niinpä tänä lauantaina aloitetaan puhtaalta pöydältä. Ensimmäisenä Jaajon kysymyksiin pääsee vastaamaan Heidi Lintinen, helsinkiläisen Vesalan yläasteen erityisopettaja.

Heidillä tosin on pieni ongelma – hän on liki menettänyt äänensä ja kurkusta kuuluu vain kähinää! "Hei sulla on ihan käsittämättömän makee saundi!" Jaajo huomauttaa virne suupielessä. "Mä yritän nyt kähistä tän kisan loppuun", Heidi lupaa. "Pidä toi! Paula Koivuniemi on tehnyt muutaman millin tolla", Jaajo vastaa.

Jaajoa kiinnostaa myös Heidin ammatti: "tarkkismaikka", niin kuin Jaajo sanoo. "Muistan, että te olitte aina vähän rennompia”, Jaajo sanoo. ”Tiätsä, näin mäkin oon aatellut”, nahkatakkiin pukeutunut, punahiuksinen Heidi vastaa.

Myöhemmin ohjelmassa käy myös ilmi, että Heidillä on bänditaustaa ja hän harrastaa karaokea. Hänen bravuurinsa on The Eaglesin countryrock-klassikko Desperado – "oikein silleen sydänverellä laulettuna."

Lauantain jaksossa siis jättipottia tavoittelevat Venla Karppinen Oulusta, Taru Lindblom Helsingistä, Mikko Rantala Tampereelta, Heidi Lintinen Helsingistä, Ismo Ajanki Lahdesta ja Jussi Leivo Turusta. 

Osaamista porukasta löytyy. Esimerkiksi Venla  on juuri aloittanut talousjohtamisen opinnot maailman parhaaksi valitussa Oxfordin yliopistossa Britanniassa, Taru on tutkijatohtori Turun yliopistosta ja Ismo on seurannut miljonäärivisoja ja haaveillut kilpailemaan pääsemisestä aina Lasse Lehtisen ajoista lähtien! Kavereidensa mukaan Ismo  on "turhan tiedon mestari". 

Huomaathan, että kilpailijoiden "tulokset" ovat julkaisuvapaita vasta tv:ssä nähdyn jakson jälkeen.

  • Haluatko miljonääriksi? Nelosella lauantaina 12.11.  kello 20.
  • Pressikuvat löydät täältä.
  • Miljonäärin jaksot, klipit ja kilpailijoiden esittelyt löydät Ruudusta

Sarjan Nelonen Medialle tuottaa Rabbit Films Oy.