Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Haluatko miljonääriksi? -kausi on täynnä tv:stä tuttuja – ensimmäisenä kisaavat BB-talon tähdet

27.3.2020 klo 14:30

Haluatko miljonääriksi? -sarjan uudella kaudella tavisten lisäksi miljoonaa itselleen tavoittelee suuri joukko tv:stä tuttuja kasvoja. Mukana kisaamassa ovat Big Brother Suomi -talosta tutut kilpailijat, Temptation Island Suomen pariskunnat, The Voice of Finlandin laulajat, Poliisi-sarjan lainvalvojat, Selviytyjät Suomen kilpailijat, tubettajat, kansanedustajat sekä stand up -koomikot. 

Haluatko miljonääriksi? -kauden avausjaksossa lauantaina 4. huhtikuuta suurta rahapottia itselleen tavoittelevat Big Brother Suomi -talosta tutut asukkaat. Ensimmäisenä tiensä kilpailemaan selvittää Eeva-Leena Keskinen eli Eevis.

Eevis ei usko voittavansa miljoonaa, mutta jos hän voittaa muutaman tonnin, niin suunnitelmat ovat selvillä.

”Mä ostaisin itselleni papukaijan, ja tekisin itselleni varmaan jonkun kivan geenitestin. Ja jos mä jotenkin onnistuisin voittamaan sen miljoona euroa, niin mä lahjoittaisin siitä ison osan johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen”, hän kertoo.

Jaajo Linnonmaa haluaa tietää, miksi Eevis haluaa tehdä geenitestin?

”Mua kiinnostaisi tietää tulevaisuudestani, että millaiset ennusteet mulla on elää mahdollisimman pitkään”, Eevis sanoo.

Peli etenee aluksi helposti, mutta neljäs kysymys alkaa tuottaa pään vaivaa. Kysymys kuuluu: kenen elämästä kertoo elokuva Rocketman? Eevis kertoo, ettei hän ole elokuvasta koskaan kuullutkaan ja päättää turvautua yleisön apuun. Yleisö tietää, ja peli jatkuu.

Seuraavaksi Eeviksen hyvän pelivauhdin pysäyttää seitsemäs kysymys: mikä seuraavista valtioista ei pelaa Suomen kanssa samassa alkulohkossa jalkapallon kesän 2020 EM-kisoissa?

Eevis kilauttaa opiskelukaverilleen Juholle, joka hänen mukaansa tietää kaikesta kaiken. Juho tietääkin vastauksen saman tien.

Yhdeksäs kysymys, joka on 7000 euron arvoinen, pysäyttää Eeva-Leenan pelin. Kysymys kuuluu: mikä yritys omistaa verkkopelien striimauspalvelun Twitchin? Eevis päättää jättää vastaamatta kysymykseen, ja lähtee kotiin 5000 euroa rikkaampana.

Seuraavaksi tiensä pelaamaan selvittää Ville Turkkinen, joka tuli BB-talossa tunnetuksi myös Taivaan Iskän poikana. Ville on evankelista, ja kertookin menneensä BB-taloon evankeliumi edellä.

Villen peli lähtee hieman takkuillen käyntiin, ja hän joutuu turvautumaan ensimmäiseen oljenkorteen 50:50 jo heti toisessa kysymyksessä, joka kuuluu: mikä on harjus eli harri?

Seuraava suuren mietinnän paikka Villelle tulee kysymyksessä numero viisi: mikä seuraavista on vuonna 2019 ilmestynyt kotimainen komediaelokuva?

Vaihtoehdot ovat: a) Täydellinen vappu, b) Täydellinen joulu, c) Täydellinen juhannus, d) Täydellinen pääsiäinen.

”En tiedä tätä lainkaan. Se on komediaelokuva, niin se on jotakin rallattelua. Nämä kristilliset juhlat eli joulut ja pääsiäiset ei siihen sovi, joten mä otin siitä 50:50 pois. Onko se vappu vai juhannus? No, suomalaiset kyntää juhannuksena nenällään nurmikkoa. Samoin kyntävät vappuna”, Ville pohtii.

”Valitettavasti, mitä katsoo Alkon tilastoja, niin myös pääsiäisenä ja jouluna”, Jaajo lisää.

Ville päättää kysyä yleisöltä apua. Yleisö tietää, mutta aika loppuu, ja Villen peli jatkuu ensi viikolla.

Huomaathan, että kilpailijoiden voittosummat ovat julkaisuvapaita vasta tv:ssä nähdyn jakson jälkeen!

Haluatko miljonääriksi? lauantaisin 4.4. alkaen kello 21 Nelosella ja Ruudussa.