Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Emma Gaala siirtyy Hartwall Arenaan! Nelonen Media solmi kolmivuotisen sopimuksen Suomen kiinnostavimmasta gaalasta!

1.10.2018 klo 10:00

Emma Gaala on suurempi kuin koskaan! Suomen puhutuin gaala nähdään vastaisuudessakin Nelosella.
 
Kotimaisen musiikkialan tärkein vuosittainen tapahtuma ja Suomen kiinnostavin gaala – Emma Gaala – nähdään lauantaina 2.2. 2019 suorana lähetyksenä Nelosella entistä hulppeammissa puitteissa Hartwall Arenalla.
 
Nelonen Media on solminut Emma Gaalan järjestämisestä vastaavan Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n kanssa kolmivuotisen (2019–2021) sopimuksen gaalan esittämisestä Nelonen Median kanavilla.
 
Sopimuksen myötä Nelonen Media ottaa myös entistä suurempaa roolia tapahtuman järjestämisessä.

Merkittävin muutos katsojalle nähdään gaalan puitteissa, sillä perinteisesti Espoon Metro Areenassa järjestetty gaala siirtyy helmikuussa Hartwall Arenaan.

"On hienoa, että Nelonen Median ja Emma Gaalan menestyksekäs yhteistyö jatkuu. Suomalainen musiikki ja musiikintekijät ansaitsevat upeimman mahdollisen gaalan. Tavoitteenamme onkin rakentaa Emma Gaalasta isompi kuin koskaan ja uskomme, että voimme tarjota yleisölle jälleen ikimuistoisen tapahtuman", Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Luvassa on upea musiikkishow, jossa Suomen kärkimuusikot ja musiikkialan suurimmat tähdet kokoontuvat tarjoamaan huikeita esityksiä sekä palkitsemaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Gaalassa tullaan näkemään jälleen ainutlaatuinen show Suomen kovimmilla artisteilla, ennennäkemättömillä erikoisesiintymisillä ja ainutkertaisilla artistiyhteistöillä. 

Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

”Emma Gaalan eteen on tehty pitkään ja määrätietoisesti töitä, ja olemme todella iloisia siitä, että Nelonen Media haluaa olla aktiivisesti mukana tukemassa kotimaista musiikkia ja kehittämässä tapahtumaa edelleen. Hartwall Arenalle siirtyminen mahdollistaa sen, että entistä useampi musiikin ystävä pääsee helmikuussa paikan päälle viettämään suomalaisen musiikin suurinta juhlaa”, Musiikkituottajat ry:n apulaisjohtaja ja Emma-raadin puheenjohtaja Tommi Kyyrä sanoo.

Emma Gaalan ensimmäiset huippuesiintyjät julkistetaan myöhemmin syksyn aikana, ja koko ehdokasasettelu julkistetaan 11. joulukuuta, jolloin käynnistyy myös yleisöäänestys Suomen parhaan artistin/yhtyeen Emmasta sekä musiikkivideosta.

Gaalan early bird -lipunmyynti alkaa maanantaina 8.10. klo 18 Ticketmasterissa.