Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Diili nähdään ensi vuonna Nelosella – legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu Jaajo Linnonmaa!

3.9.2020 klo 09:00

Suomen vaativin työnhaku on nyt auki.

Diili-ohjelma tekee näyttävän paluun Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna. Ohjelman uudella kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa

Tarjolla on siis unelmien työ Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana sekä todellinen näköalapaikka start up -maailmaan! 

"Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista", Linnonmaa arvioi.

Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.
 
"Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja."

Kaikkien aikojen työhaastatteluun pääsee osallistumaan tarkoin valittu joukko kilpailijoita. Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat mittelevät bisnestaidoissa ja yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Jaajon että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajon rinnalla kehitysjohtajana. 
 
Jaajo astuu Diili-pomona legendaarisiin saappaisiin, joissa on kävellyt aiemmin muun muassa Donald Trump. Yhdeksi suurimmaksi syyksi ohjelmaan lähtemiselle Linnonmaa mainitsee etenkin nuorten kannustamisen yrittämisen pariin.

"Olen itsekin yrittäjänä vasta urani alussa, ja toivon, että pystyisin innoittamaan sellaisia katsojia, jotka ovat kiinnostuneet oman firman perustamisesta. Mulle yrittäminen on antanut valtavasti ja haluan tuoda Diilissä esille sen hyvät ja huonot puolet. Diilin johtoryhmässä rinnallani on mahtavat neuvonantajat, joiden kanssa pystymme kannustamaan kilpailijat todella haastamaan itsensä."

Diilin avoin kilpailijahaku on nyt auki osoitteessa nelonen.fi/osallistu, ja ohjelman kuvaukset alkavat jo tämän syksyn aikana.
 
Diili nähdään Nelosella ja Ruudussa 2021.

Tällaista ei ole ennen nähty Hauskoissa kotivideoissa! – Roni Back testaa kotivideoiden temppuja

2.9.2020 klo 11:45

Hauskat kotivideot uudistuu täysin, kun Suomen suosituin tubettaja Roni Back ottaa sarjan haltuunsa ja tekee sen aivan omalla tyylillään! Hauskat kotivideot by Roni Back -sarja vie nojatuolimatkalle hämmästelemään, mitä kaikkea voikaan mennä pieleen kotivideoita kuvatessa.
 
Roni Back tiimeineen on poiminut uskomattoman määrän hulvattomia videoita, joiden vaikutus nauruhermoihin on taattu! Uudella kaudella myös Roni laittaa itsensä likoon ja testaa joitakin juuri nähtyjä videoita. Onko yksipyöräisellä ajo todella niin vaikeaa? Onko tosiaan niin, että vesimeloni on helppo räjäyttää kuminauhojen avulla? Hetkittäin myös ohjelman tuotantotiimi haastaa Ronin hauskoihin tehtäviin samalla, kun Roni katselee videoita. Kroppaa laitetaan likoon niin videoissa kuin Ronin olohuoneessakin.

"Mulle on annettu vapaat kädet lähteä luomaan juuri sellaista ohjelmaa, joka toimii niin ohjelman uusille katsojille kuin niillekin, jotka ovat jo pidempään seuranneet Hauskoja Kotivideoita", Roni Back kertoo.

Hauskat kotivideot by Roni Back -sarjassa Roni selvittää tällä kaudella mm. sitä, miksi juoksumatto on tarkoitettu juuri juoksemiseen? Miksi keski-ikäiset miehet ja lasten lelut eivät sovi yhteen? Roni myös herättelee pohtimaan, pitäisikö miettiä vielä uudestaan sitä koiran hankintaa.

Toisinaan Ronin kotistudiossa seikkailee myös Ronin oma koira Bruno.

Ronin lisäksi jokaisessa Hauskat kotivideot by Roni Back -jaksossa vierailee myös Ronin hyvä ystävä Pete Pränkkönen. Peten johdolla tutustutaan erityisesti pilavideoihin eli "prank"-videoihin, jotka Pete arvostelee. Kaudella nähdään paljon vanhoja klassikopiloja kuten ilmapallokakku, mutta luvassa on myös paljon uusia!

 

Hauskat kotivideot by Roni Back perjantaina 4.9. alkaen kello 19 Nelosella.
 

 

 

JULKISTUS: Nämä 20 upeaa sinkkua viettelevät varattuja uudella Temptation Island Suomi -kaudella "Thainuun" maisemissa!

2.9.2020 klo 09:00

Kaunis ja jylhä Thainuu toivottaa matkailijat tervetulleiksi Temptation Islandille Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9. klo 21.

Suomen ylivoimaisesti suosituimman parisuhdereality Temptation Island Suomen kahdeksas kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9.! Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimii 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa kotimaan maisemissa.

Temptation Island Suomi -juontajana nähdään aiemmilta kausilta tuttuun tapaan rakastettu, pelätty ja kunnioitettu grillimestari Sami Kuronen. Tällä kaudella Kuronen levittää kätensä ja sanoo:

"Tämä on Temptation Island Suomi Suomi".

Jylhät maisemat, valoisat yöt ja kuumat sinkut saavat varatut asettamaan parisuhteensa ja itsensä testiin, josta jokainen tietenkin alkuun uskoo selviävänsä moitteettomasti. 
 
Usko laitetaan pian koetukselle, kun kielletyn hedelmän kutsu voimistuu päivien ja viikkojen kuluessa.

Silmiä avaavat treffit, toinen toistaan hurjemmat bileet ja aamuyön tunneille kestävät keskustelut pakottavat varatut pohtimaan omaa elämäänsä ja parisuhdettaan. Jokainen joutuu tekemään matkan itseensä ja omiin tunteisiinsa selvittäessään, onko oma kumppani juuri se oikea. 
 
Tälläkään kertaa ei suurilta tunteilta vältytä.

Kenen suhde ei houkutuksista hätkähdä? Kestääkö suhteet iltanuotion polttavan loimun?

Ensimmäisessä jaksossa pariskunnat saapuvat saarelle ja sinkut esittelevät itsensä tuttuun tyyliin, viettelevästi.

“Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytys-kilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa”, sinkku-Milma täräyttää.

“Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta, jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa?”, sinkku-Tiina puolestaan kertoo. 

Voit tutustua ihaniin naissinkkuihin tarkemmin täällä.

Komeisiin miessinkkuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 30.9. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

JULKISTUS: Näin 11. Vain elämää -kausi etenee!

28.8.2020 klo 11:45

Uusi Vain elämää -kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 2. lokakuuta. Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö pitävät huolen siitä, että syksyiset perjantai-illat ovat täynnä koskettavia tarinoita, suuria tunteita sekä uskomattomia esityksiä ja yllätyksiä!

11. Vain elämää -kausi startataan käyntiin Saapuminen Satulinnaan -jaksolla 2. lokakuuta. Kauden avausjaksossa artistit saapuvat vuorollaan Satulinnaan, paikkaan johon moni artisti on odottanut kutsua jo pitkään.

Ensimmäinen artistipäivä nähdään 9. lokakuuta, ja kauden avaa Ressu Redford. Toinen artistipäivä on Jannika B:n ja sen jälkeen järjestyksessä Reino Nordinin, Arja Korisevan, STIGin, Vesku Jokisen, Mariskan ja Herra Ylpön päivät.

"Musta on mahtavaa päästä messiin! Mulla on makuupussi, matkalaukku ja systeemit ollut pakattuna jo monta, monta, monta vuotta… Ei kun kuukautta!” virnuilee Ressu Redford.

”Odotan kyllä tosi innolla, että pääsee sinne… Meinasin sanoa, että pöydälle istumaan! Ei kun pöydän äärelle. Tai ei sitä tiedä vaikka pöydälläkin istutaan", nauraa puolestaan Jannika B.

”Joskus silloin 10 kautta sitten ajattelin, että mitä paskaa! Nyt mä oon jo pari vuotta kuitenkin halunnut tänne isosti”, tunnustaa Reino Nordin

”En ole halunnut lukea näistä Satulinnan kavereista mitään. Mä en ole tarkoituksella halunnut tutustua heihin etukäteen, koska haluan olla aidosti utelias siellä Satulinnassa, kun kohdataan”, kertoo Arja Koriseva.

 

”Mua ei jännitä tämä ohjelman tekeminen, koska tykkään jutella ihmisten kanssa. Tässä on positiivinen jännitys päällä. Katsotaan, mitä tapahtuu, ja yritetään pysyä mukana”, pohtii STIG.

”Minkälaisia versioita mä olen tehnyt heidän biiseistä, niin mua kiinnostaa heidän reaktiot. Se voi olla ihan laidasta laitaan, koska ne on kieltämättä meikäläisen ja meikäläisen bändin käsissä jonkun verran eläneet. Ei voi sanoa yhtäkään alkuperäiseksi”, paljastaa Vesku Jokinen.

”Vain elämää onnistuu välittämään tunteita aika kivasti. Se on tosi hyvä, että jengi spiidaa. Kyynel on silmän kirkastusaine”, sanoo Mariska.

”Hyvää safkaa, hyviä tyyppejä ja tehdään musiikkia. Mä en ota tätä ohjelmaa vakavasti. Tää on seikkailu”, sanoo puolestaan Herra Ylppö.

 

Artistipäivien jälkeen nähdään Vain elämää: Yllätysbiisit -jakso, jossa kaikki tämän kauden artistit kokoontuvat vielä kerran yhteen saman pöydän ääreen. Jokainen artisti saa kuulla omasta tuotannostaan kappaleen, jota ei olla vielä tällä kaudella kuultu.

Lauantaina 5. joulukuuta nähdään Vain elämää: Pelastakaa Lapset -erikoisjakso. Tässä hyväntekeväisyysjaksossa artistit vierailevat lastenkodissa, tutustuvat vapaaehtoistoimintaan lasten hyväksi ja ovat mukana viemässä apua vähävaraisille lapsiperheille.

Vain elämää: Joulua päästään viettämään 11. joulukuuta alkaen. Artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen keskustelemaan omista jouluperinteistään sekä kuulemaan toistensa versioita ikimuistoisista joululauluista. Joulun tunnelmasta päästään nauttimaan kahtena perättäisenä perjantaina.

Tällä kaudella Vain elämää -sarjan alkutunnuksen on ohjannut ja kuvannut Herra Ylppö.

11. Vain elämää -kauden jaksojärjestys on tässä:

Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan 2.10.
Ressu Redfordin päivä 9.10.
Jannika B:n päivä 16.10.
Reino Nordinin päivä 23.10.
Arja Korisevan päivä 30.10.
STIGin päivä 6.11.
Vesku Jokisen päivä 13.11.
 Mariskan päivä 20.11.
Herra Ylpön päivä 27.11.
Vain elämää: Yllätysbiisit 4.12.
Vain elämää: Pelastakaa lapset 5.12.

Vain elämää: Joulu 1/2 11.12.
Vain elämää: Joulu 2/2 18.12.

Kohta kytätään! Tsekkaa alta muistilista Big Brotherin seuraamiseen ja pieni kurkistus tuleviin asukkaisiin

27.8.2020 klo 12:00

Odotettu Big Brother Suomi starttaa viimein sunnuntaina 6.9. Nelosella ja Ruudussa. Nappaa tästä talteen täydellinen opas kauden seuraamiseen.

Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 6.9. kello 21 suoralla Kick off -lähetyksellä, jonka aikana taloon astelee 16 toisilleen tuntematonta asukasta, jotka elävät saman katon alla peräti 12 viikkoa ilman yhteyttä ulkomaailmaan.

Jo tässä vaiheessa voidaan paljastaa, että tutulla paikalla kauppakeskus REDIn katolla sijaitsevan BB-talon tulevat asukkaat ovat ikähaarukaltaan 21–53-vuotiaita, mukana on mm. jäteautonkuljettaja, asianajaja ja tuotantoinsinööri. Asukkaat ovat kotoisin laajasti ympäri Suomea ja edustavat hyvin erilaisia persoonia ja taustoja. Yksi kertoo kuuluvansa vapaamuurareihin ja toinen opiskelee vapaa-aikanaan filosofiaa ja maailmankaikkeutta.

Koronavirustilanne on luonnollisesti huomioitu kaikkialla BB-tuotannossa, ja esimerkiksi Kick off -lähetyksessä asukkaat menevät taloon suoraan karanteenista, kulkematta livestudion kautta. BB:n mittavista koronatoimenpiteistä tiedotetaan lisää ensi viikolla.

Kauden aikana löydät tärkeimmät uutiset BB-talon tapahtumista osoitteesta bigbrother.fi sekä ohjelman somekanavista Facebookissa ja Instagramissa.

Ohjelman jaksokuvat päivittyvät Nelonen Median tuttuun kuvapankkiin Big Brother Suomi -kansion alle. Kansiosta löydät kauden edetessä päiväkohtaisia kuvia, sekä yksittäisia kuvituskuvia asukkaista.
Huomaathan myös, että mediat saavat itse ottaa kuvakaappauksia BB 24/7 -lähetyksestä Ruudussa! Ruudun 24/7 -palvelussa voit kätevästi kelata tapahtumia max 6 tuntia taaksepäin.

Kaikkein tuoreimman tiedon BB-talon tapahtumista saa tietenkin seuraamalla 24/7 -palvelua Ruudusta. 

Tämän lisäksi talon tapahtumat nähdään koosteena joka ilta Nelosella. Koostelähetyksissä edellisen päivän tapahtumat perataan läpi ja keskustellaan ilmiöstä vieraiden ja fanien kanssa.
Päivittäisten koostelähetysten juontajina nähdään tuttuun tapaan vuoropäivin Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen

Lisäksi viime kauden voittaja Kristian Heiskari on lähetyksissä mukana vakiovieraana aina maanantaisin, ja Radio Rockilta tuttu, maineikas BB-konkari Kim Sainio puolestaan on lähetysten vakiovieraana aina lauantaisin.

Viikon huipentaa sunnuntaisin Nelosella klo 21 Elina Kottosen juontama suora lähetys kauppakeskus REDIn aukiolta, jossa yksi asukas häädetään talosta.

TVOF-livet starttaavat 10.9. Tässä ovat kaikki live-lähetysten laulajat!

25.8.2020 klo 13:45

Torstaina 10. syyskuuta alkaa todellinen kisa The Voice of Finlandin yhdeksännen kauden voitosta, sillä jokaisessa joukkueessa on jäljellä enää neljä kilpailijaa, jotka kaikki havittelevat finaaliin pääsyä ja The Voice of Finlandin voittoa!

Ensimmäisessä livelähetyksessä torstaina 10. syyskuuta lavalle nousevat Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin sekä Redraman tiimit. Toinen livelähetys nähdään heti seuraavana päivänä perjantaina 11. syyskuuta, ja silloin lavan valtaavat puolestaan Anna Puun ja Juha Tapion tiimit.

Kustakin joukkueesta etenee kaksi laulajaa semifinaaleihin ja kaksi joutuu lähtemään kotiin. Katsojat äänestävät jatkoon oman suosikkilaulajansa, ja toisen semifinaalipaikan päättää tähtivalmentaja.

Semifinaaliin, joka lähetetään suorana perjantaina 18. syyskuuta etenee yhteensä kahdeksan kilpailijaa, kaksi jokaisesta joukkueesta. Katsojien ja tähtivalmentajien yhteenlasketut äänet ratkaisevat, ketkä neljä laulajaa jatkavat finaaliin.

Finaalilähetyksessä perjantaina 25. syyskuuta Turun Logomon lavalle nousee yksi laulaja jokaisen tähtivalmentajan joukkueesta. Yleisö äänestää, kuka voittaa The Voice of Finlandin!

Livelähetyksissä nähdään kilpailijoiden lisäksi myös huippuluokan artistivieraita.

Ensimmäisessä livelähetyksessä torstaina 10. syyskuuta vierailevina artisteina nähdään Maija Vilkkumaa ja Kaija Koo.
Toisessa livessä perjantaina 11. syyskuuta esiintymässä ovat Elastinen ja Laura Voutilainen.
Semifinaalissa perjantaina 18. syyskuuta esiintyvät Samuli Edelmann ja Arttu Wiskari & Leavings.
Finaalilähetyksessä perjantaina 25. syyskuuta lavalle nousevat Apulanta ja Vesala.

Ennen livelähetyksiä The Voice of Finland startataan käytiin The Voice of Finland: Lähtölaskenta -jaksolla 4. syyskuuta klo 20. Jaksossa muistellaan, mitä kaikkea The Voice of Finlandissa tapahtuikaan kevään aikana ja kuullaan kilpailijoiden tuoreimmat kuulumiset.

Torstaina 10.9 esiintyvät Tonin ja Sipen sekä Redraman tiimit

Tonin ja Sipen Tiimi
Emilia Virlander
, 22, Kerava
Matias Nissinen, 21, Vantaa
Sanna Solanterä, 34, Turku
Juffi Seponpoika, 37, Pori

Redraman tiimi
Noora Karppanen
, 34, Joensuu
Jessica Tünn, 21, Pohjankuru
Matilda Aliina, 19, Oulu
Etni Khan, 42, Orivesi

Perjantaina 11.9. esiintyvät Anna Puun ja Juha Tapion tiimit

Anna Puun tiimi
Meri Jämsen
, 18, Järvenpää
Veikko Paasi, 18, Lempäälä
Maritza Palmroth, 16, Alastaro
Emilia Alm, 20, on Saltvik, Ahvenanmaa

Juha Tapion tiimi
Sandra Dovalo
, 17, Espoo
Karla Lamminheimo, 22, Helsinki
Aada Adaya, 27, Helsinki
Henry Friman, 41, Orimattila

The Voice of Finland: Lähtölaskenta perjantaina  4. syyskuuta klo 20

Livelähetykset
Torstaina 10. syyskuuta klo 20

Perjantaina 11. syyskuuta klo 20
Perjantaina 18. syyskuuta klo 20
FINAALI perjantaina 25. syyskuuta