Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Äänisovellus Supla laajentuu – yhdistää nyt äänikirjat, podcastit ja radion ensimmäisenä Suomessa!

31.3.2020 klo 09:30

Sanoman podcast- ja radiosovellus Supla on laajentunut ja tarjoaa podcastien ja radion rinnalla täysverisen äänikirjojen suoratoistopalvelun. Kaiken ääniviihteen kokoavalle äpille on tilausta, sillä tutkimuksen mukaan suomalaiset käyttävät vain jopa 20 prosenttia puhelimensa sovelluksista. Supla+ on Sanomalle uutta digitaalista kuluttajaliiketoimintaa.

Sanoman podcast- ja radiosovellus Supla on laajentunut. Se sisältää nyt myös maksullisen Supla+ -lisäpalvelun, joka sisältää käytännössä kaikki suomenkieliset äänikirjat. Täysiverinen äänikirjojen suoratoistopalvelu samassa sovelluksessa muun ääniviihteen kanssa on vastaus jatkuvasti kasvavaan audion kulutukseen sekä näppärä ratkaisu siihen haasteeseen, että suomalaisten puhelimet alkavat täyttyä sovelluksista, joita ei koskaan käytetä. Sanoman tekemän tutkimuksen mukaan kuluttajilla on puhelimissaan kymmeniä, jopa satoja sovelluksia, mutta niistä käytetään säännöllisesti vain 20–30 prosenttia.

"Tavoitteemme on vähentää sovellusähkyä liittämällä yhteen äänikirjat, podcastit ja radiot. Näitä erilaisia audiosisältöjä halutaan luontaisesti kuluttaa erilaisissa tilanteissa ja eri tunnelmissa. Jatkossa Supla vastaa entistä useampaan kuuntelutarpeeseen, ja haluaa auttaa suomalaisia löytämään kiinnostavaa asiaa tai viihdettä moniin eri hetkiin", kertoo Nelonen Median Total Audio -yksikön sisältöjohtaja Johannes Saukko.

Supla julkaistiin alun perin podcast- ja radiopalveluna vuonna 2015. Sovellus on ladattu iOS- ja Android-puhelimiin jo lähes 700 000 kertaa. Suplassa radiot ja podcastit ovat jatkossakin ilmaisia. Äänikirjojen suoratoistopalvelun saa sovellukseen hintaan 14,99 e/kk.

"Äänikirjamarkkina on ollut Suomessa viime vuodet hurjassa kasvussa, ja uskomme, että Suplan kautta äänikirjat tavoittavat taas ihan uutta kohderyhmää. Tulemme käyttämään koko Nelonen Median ilmiöittämisvoimaa kirjojen ja kirjailijoiden tunnetuksi tekemisessä. Kirjoista voi tulla entistä enemmän kahvipöytäkeskustelujen aiheita", uskoo Supla+-palvelun kehityspäällikkö Juha Hätönen.

Äänikirjamarkkinalla on vahvoja pelureita, mutta on selvää, että Supla+:n tavoitteet ovat korkealla. Supla uskoo oman paikkansa äänikirjamarkkinalta löytyvän monipuolisuuden ja monikäyttöisyyden ansiosta.

Suplan maksullinen lisäpalvelu laajentaa Sanoman maksullisten, digitaalisten kuluttajatuotteiden tarjoomaa. Palvelun avulla haetaan uutta liiketoimintaa ja kasvua nopeasti kasvavalta äänikirjamarkkinalta. Tavoitteena on myös kasvattaa äänikirjojen kokonaiskulutusta Suomessa.

"On innostavaa päästä lanseeraamaan jotain ihan uutta tällaisena aikana! Meillä on Suomen suurimpana viihdetalona ja vahvana audio- ja markkinointiosaajana erinomaiset mahdollisuudet kasvaa äänikirjaliiketoiminnassa ja kasvattaa samalla koko kuuntelemisen markkinaa. Audiolla on kokonaisuutena iso rooli viihteen kulutuksessa, ja suomalaiset ovat kokemuksemme mukaan valmiita maksamaan hyvästä sisällöstä", kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Haluatko miljonääriksi? -kausi on täynnä tv:stä tuttuja – ensimmäisenä kisaavat BB-talon tähdet

27.3.2020 klo 14:30

Haluatko miljonääriksi? -sarjan uudella kaudella tavisten lisäksi miljoonaa itselleen tavoittelee suuri joukko tv:stä tuttuja kasvoja. Mukana kisaamassa ovat Big Brother Suomi -talosta tutut kilpailijat, Temptation Island Suomen pariskunnat, The Voice of Finlandin laulajat, Poliisi-sarjan lainvalvojat, Selviytyjät Suomen kilpailijat, tubettajat, kansanedustajat sekä stand up -koomikot. 

Haluatko miljonääriksi? -kauden avausjaksossa lauantaina 4. huhtikuuta suurta rahapottia itselleen tavoittelevat Big Brother Suomi -talosta tutut asukkaat. Ensimmäisenä tiensä kilpailemaan selvittää Eeva-Leena Keskinen eli Eevis.

Eevis ei usko voittavansa miljoonaa, mutta jos hän voittaa muutaman tonnin, niin suunnitelmat ovat selvillä.

”Mä ostaisin itselleni papukaijan, ja tekisin itselleni varmaan jonkun kivan geenitestin. Ja jos mä jotenkin onnistuisin voittamaan sen miljoona euroa, niin mä lahjoittaisin siitä ison osan johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen”, hän kertoo.

Jaajo Linnonmaa haluaa tietää, miksi Eevis haluaa tehdä geenitestin?

”Mua kiinnostaisi tietää tulevaisuudestani, että millaiset ennusteet mulla on elää mahdollisimman pitkään”, Eevis sanoo.

Peli etenee aluksi helposti, mutta neljäs kysymys alkaa tuottaa pään vaivaa. Kysymys kuuluu: kenen elämästä kertoo elokuva Rocketman? Eevis kertoo, ettei hän ole elokuvasta koskaan kuullutkaan ja päättää turvautua yleisön apuun. Yleisö tietää, ja peli jatkuu.

Seuraavaksi Eeviksen hyvän pelivauhdin pysäyttää seitsemäs kysymys: mikä seuraavista valtioista ei pelaa Suomen kanssa samassa alkulohkossa jalkapallon kesän 2020 EM-kisoissa?

Eevis kilauttaa opiskelukaverilleen Juholle, joka hänen mukaansa tietää kaikesta kaiken. Juho tietääkin vastauksen saman tien.

Yhdeksäs kysymys, joka on 7000 euron arvoinen, pysäyttää Eeva-Leenan pelin. Kysymys kuuluu: mikä yritys omistaa verkkopelien striimauspalvelun Twitchin? Eevis päättää jättää vastaamatta kysymykseen, ja lähtee kotiin 5000 euroa rikkaampana.

Seuraavaksi tiensä pelaamaan selvittää Ville Turkkinen, joka tuli BB-talossa tunnetuksi myös Taivaan Iskän poikana. Ville on evankelista, ja kertookin menneensä BB-taloon evankeliumi edellä.

Villen peli lähtee hieman takkuillen käyntiin, ja hän joutuu turvautumaan ensimmäiseen oljenkorteen 50:50 jo heti toisessa kysymyksessä, joka kuuluu: mikä on harjus eli harri?

Seuraava suuren mietinnän paikka Villelle tulee kysymyksessä numero viisi: mikä seuraavista on vuonna 2019 ilmestynyt kotimainen komediaelokuva?

Vaihtoehdot ovat: a) Täydellinen vappu, b) Täydellinen joulu, c) Täydellinen juhannus, d) Täydellinen pääsiäinen.

”En tiedä tätä lainkaan. Se on komediaelokuva, niin se on jotakin rallattelua. Nämä kristilliset juhlat eli joulut ja pääsiäiset ei siihen sovi, joten mä otin siitä 50:50 pois. Onko se vappu vai juhannus? No, suomalaiset kyntää juhannuksena nenällään nurmikkoa. Samoin kyntävät vappuna”, Ville pohtii.

”Valitettavasti, mitä katsoo Alkon tilastoja, niin myös pääsiäisenä ja jouluna”, Jaajo lisää.

Ville päättää kysyä yleisöltä apua. Yleisö tietää, mutta aika loppuu, ja Villen peli jatkuu ensi viikolla.

Huomaathan, että kilpailijoiden voittosummat ovat julkaisuvapaita vasta tv:ssä nähdyn jakson jälkeen!

Haluatko miljonääriksi? lauantaisin 4.4. alkaen kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Ruutu Live tuo suosikkiartistien treenikämppälivet suorana kotiisi – ensimmäisinä palvelussa nähdään Anssi Kela, Gasellit ja Samuli Putro!

25.3.2020 klo 13:45

Nelonen Median uusi lanseeraus Ruutu Live avaa ovet artistien treenikämpille ja tarjoilee katsojille uniikin musiikkielämyksen, jonka voi nauttia omalta kotisohvalta. Suorien lähetysten sarja starttaa tänä perjantaina klo 21.30 Anssi Kelan treenikämpältä ja livejä on tarjolla jatkossa aina torstaisin ja perjantaisin. Ainutkertaiset Ruutu Livet ovat kaikkien Ruudun tilaajien katsottavissa.

Kotimaisten artistien kalenterit ovat tyhjentyneet, kun yleisötapahtumia on karsittu virustartuntojen hillitsemiseksi. Nelonen Media vastaa ihmisten livemusiikin kaipuuseen lanseeraamalla uuden Ruutu Live -musiikkisarjan. Ruutu Livessä artistit ottavat katsojat mukaan treeneihinsä, jonne yleensä vain hyvin harvoilla on pääsy. Luvassa on uniikin musiikkielämyksen lisäksi myös intiimi kurkkaus muusikoiden rentoon illanviettoon treenikämpän suojissa. Jokainen lähetys on omannäköisensä artistista riippuen ja yleisö voi vaikuttaa sisältöön esittämällä etukäteen biisitoiveita Ruutu Liven Facebook-tapahtumien kautta.

Ensimmäisen Ruutu Liven vetää Anssi Kela, jonka esiintymisestä pääsemme nauttimaan tänä perjantaina 27.3. klo 21.30 alkaen.

”Innostuin kovasti ajatuksesta tehdä suoraa lähetystä treeneistä. On hauskaa päästä näyttämään katsojille musiikintekemisen prosessia, joka tapahtuu normaalisti katseilta piilossa. Millaiselta musiikki kuulostaa silloin, kun kaikkia kulmia ei olla hinkattu sileäksi? Ajattelin myös tuoda näihin treeneihin kokonaan uuden biisin. Katsotaan, millaiselta se kuulostaa, kun alamme soittaa sitä nollapisteestä. Luvassa on virheitä, mutta toivottavasti myös onnistumisia”, Anssi Kela kuvailee tulevaa Ruutu Liveä.

Ensi viikolla treenikämpillä nähdään Gasellit torstaina 2.4. klo 22 ja Samuli Putro perjantaina 3.4. klo 21.30. Kevään aikana treenikämppiensä ovet avaavat myös Olavi Uusivirta, Chisu, Samuli Edelmann, Arttu WiskariMaija Vilkkumaa, Mokoma sekä Michael Monroe yhdessä Sam Yaffan kanssa. Ruutu Livet nähdään aina torstaisin ja perjantaisin ja artistikohtaiset päivät tarkentuvat myöhemmin. 

”Hienoa, että saatiin näin kattava kirjo kotimaisia artisteja aukaisemaan ovet treenikämppiinsä Ruutu Liven kautta. Treeneissä biisit hiotaan siihen muotoon, missä ne keikoilla kuullaan. Uskon, että pääsemme kokemaan jotain todella ainutlaatuista”, kertoo Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilä.

Ruutu Livet näkyvät automaattisesti kaikille Ruudun tilaajille (Ruutu+). Uudet asiakkaat pääsevät nauttimaan esityksistä ostamalla Ruutu+-tilauksen, joka maksaa 9,95 euroa kuukaudessa ja avaa samalla pääsyn Ruudun kattavaan ja monipuoliseen viihdekirjastoon. Ruutu Livet ovat katsottavina vain suorina lähetyksinä, eikä niistä jää tallenteita Ruutuun. Ruutu Livet toteutetaan yhteistyössä DNA:n kanssa.

10 vuoden odotus on ohi! – paluun tekevä Madventures tutustuu uudella kaudella mm. omavaraiseen perheeseen: käyttävät vessapaperina rahkasammalta

25.3.2020 klo 12:15

Kulttisarjan odotettu neljäs tuotantokausi on vihdoin täällä! Madventures Suomi -sarjassa Riku Rantala ja Tunna Milonoff toteuttavat suurta kansallista tehtävää: he haluavat selvittää Suomen ja sen heimojen salaisuudet. 

Rukiiset reissumiehet Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff pakkaavat jälleen reppunsa, kun rakastettu kulttiohjelma Madventures palaa ruutuun kauan odotetulla uudella tuotantokaudella. Tällä kertaa Riku ja Tunna lähtevät tutkimusmatkalle ympäri rakasta kotimaataan.

Miksi Pohjolan perukoilla asuu maailman onnellisin kansa?

Mysteeri vie Rikun ja Tunnan ulkosaariston hylkeenpyynnistä Lemmenjoen kullanhuuhdontaan ja turkulaisesta suolihuuhtelusta itähelsinkiläiselle twerkkausstudiolle. Maailmanmatkaajat kohtaavat synnyinmaassaan niin konnia, sankareita, tietäjiä, biohakkereita, samaaneja kuin suomalaista hulluuttakin – härmän ällöttävimpiä perinneruokia unohtamatta.
Mutta miksi niasiiniyliannostus saa Tunnan takapuolen punoittamaan? Entä pystyykö kaksikkomme syömään heille tarjotut ilmakuivatut karhunkäpälät? 

"Reissumme Suomessa on todella tehnyt selväksi sen, että meitä on täälläkin todella moneen junaan. Ja hyvä niin, sillä luova hulluus on yksi menestystekijöistämme", Riku Rantala sanoo.

Ympäristöä tutkitaan ja siihen penetroidutaan Madventuresille ominaisella intensiteetillä ja kropan likoon laittamisella. Tiistaina nähtävässä ensimmäisessä jaksossa Lapin kullan kimallus houkuttelee Rikun ja Tunnan Lemmenjoelle. Miesten silmissä siintää siirtyminen kultakantaan ennen kuin reissuripuli iskee globaaliin taloustuulettimeen. Parivaljakko matkaa yöjunalla Rovaniemelle ja siitä edelleen Lemmenjoelle huuhtomaan kultaa vanhan liiton kullankaivajien johdolla.

Vielä pari kuukautta sitten emme olleet kuulleetkaan koronaviruksesta. Nyt pandemia on saanut meidät miettimään, mitä tapahtuu jos nykyinen yhteiskuntajärjestelmämme romahtaa?

Kakkosjaksossa Riku ja Tunna reissaavat Pohjois-Karjalan Valtimolle Omavaraopistolle tutustumaan lapsiperheeseen, joka on omin käsin rakentanut itselleen hirsitalon. Omavarainen perhe myös kasvattaa ruokansa itse ja hanurikin pyyhitään rahkasammaleella.
Pohjois-Karjalasta Madventures samoilee Hämeen ja Pirkanmaan rajalle tapaamaan jousella metsästävää survivalistia. Survivalisti Miika Vanhapiha uskoo, että kun yhteiskunta romahtaa, elämä jatkuu pienissä parin sadan ihmisen muodostamissa yhteisöissä, joita hän kutsuu romahdusheimoiksi.

Kyseessä on – Madventuresin parhaiden perinteiden mukaisesti – matkailuohjelmaksi naamioitu amok-juoksu Suomeen vuonna 2020.

  • Madventures Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa ti 31.3. klo 21.

Hansin matkassa -sarja tutustuttaa suomalaisten superjulkkisten elämään maailmalla

24.3.2020 klo 13:00

Nelosen uusi sarja Hansin matkassa on paljon enemmän kuin pelkkä ruokaohjelma! Hans Välimäki tapaa maailmalla asuvia suomalaisia superjulkkiksia, tutustuu heidän arkeensa ja kokkaa heidän keittiöissään. Ensimmäisessä jaksossa Hans on kylässä kiekkolegenda Olli Jokisen kotona Miamissa.

Miten pysyy kauha Olli Jokisen kädessä, entä millä mallilla on Hans Välimäen luistelutaito 30 vuoden tauon jälkeen? Hans saapuu vieraaksi Olli Jokisen perheeseen, joka asuu Miamissa kauniilla luksusalueella golfkenttien ympäröimänä. Nykyisin kiekkolegenda Jokinen valmentaa nuoria kiekkolupauksia.

Olli kertoo Hansille, millaista on ammattijääkiekkoilijan elämä, kun pelaaja voidaan milloin tahansa kaupata seurasta toiseen.

”Sä saat soiton vanhalta seuralta, että sut on kaupattu tähän joukkueeseen. Se puhelu kestää ehkä 30 sekuntia. Sitten tulee minuutin päästä soitto uudesta joukkueesta, että tervetuloa ja lento lähtee kahden tunnin päästä. Sanotaan, että sä olet "piece of meat when you play", ja se pitää paikkansa”, Olli toteaa.

Olli kertoo, että viimeisen kolmen vuoden aikana valmennuskulttuuri jääkiekossa on onneksi muuttunut paljon parempaan suuntaan.

Olli kertoo, että viimeisen kolmen vuoden aikana valmennuskulttuuri jääkiekossa on onneksi muuttunut paljon parempaan suuntaan.

”Ei ole enää sitä huutamista ja pelolla ohjaamista. Ennen vanhaan valmentajat laittoi pukukopin moneen kertaan uuteen uskoon. Silloin kun 90-luvun lopussa tuli tänne, niin mulle tultiin monta kertaa sanomaan ennen peliä, että jos et sä tänään pelaa hyvin, niin sä lähdet huomenna farmiin. Kyllä siinä rupeaa puumailaa kovempaa puristamaan”, Jokinen muistelee.

Aihe on lähellä Ollin sydäntä, sillä hän on itse luomassa uudenlaista valmennuskulttuuria ja painottaa junnujääkiekkoilijoille koulu käynnin tärkeyttä.

”Meillä on tietyt säännöt, että koulu pitää hoitaa. Meillä oli pari poikaa ensimmäisenä vuotena, kaksi joukkueen parasta pelaajaa ja arvosanat oli menneet alas. Katsomossa istui 50-70 kykyjen etsijää, mutta mä en antanut poikien pelata. Ne istui viisi peliä katsomossa ja teki läksyjä siellä. Molemmat pojat oppi siitä, ja molemmat tullaan varaamaan NHL:ään tänä vuonna”, Jokinen kertoo.

Koska jäähalli on oleellinen paikka Ollin arkea, niin sinne hän vie myös Hansin. Olli haluaa nähdä millä mallilla on Hansin luistelutaito.

”Ei…. Mä en ole luistellut varmaan 30 vuoteen. Siitä tulee hirveetä!” parahtaa Hans kauhuissaan.

”Tää on ihan sairaan liukas tää jää!”  Hans tuskailee luistimet jalassa.

Ravintoloissa Olli Jokinen on alkanut syömään useammin vasta peliuransa jälkeen. Hän kertoo, että NHL:stä sanotaan, että se on liiga, jossa ei tule ikinä nälkä. Minne vain pelaajat liikkuvat, niin ruokaa on aina tarjolla.

”Lentokoneeseen meet pelin jälkeen, niin siellä on ruokaa joka paikassa”, Jokinen kertoo.

Olli vie Hansin vakioravintolaansa, ja kertoo syöneensä samaa pasta-annosta peliaikoinaan 10 vuoden ajan.

Olli vie Hansin vakioravintolaansa, ja kertoo syöneensä samaa pasta-annosta peliaikoinaan 10 vuoden ajan.

”Oon ollut kova pastan syöjä aina”, hän sanoo.

Ollin kotona ei pastaa valmisteta, vaan Ollilla ja hänen vaimollaan Katerinalla on toiveissa oppia valmistamaan sushia. Ruuanlaiton lomassa Olli kertoo hyväntekeväisyystyöstä, jota NHL:ssä tehdään ahkerasti.

Ollin kotona ei pastaa valmisteta, vaan Ollilla ja hänen vaimollaan Katerinalla on toiveissa oppia valmistamaan sushia. Ruuanlaiton lomassa Olli kertoo hyväntekeväisyystyöstä, jota NHL:ssä tehdään ahkerasti.

”Mä annoin tuhat dollaria jokaisesta maalista, jonka mä tein, ja 500 dollaria jokaisesta syöttöpisteestä, jonka mä sain. Rahat meni syöpälasten leirille", Olli kertoo.

Olli saa Hansilta kehuja sushitaidoistaan, ja illalla Jokisten pöytään istuu mukaan myös heidän ystävänsä Sanna Saarijärvi perheineen.

Tulevissa jaksoissa Hansin kanssa kokkaavat näyttelijä Jasper Pääkkönen, laulaja Tarja Turunen, taikuri Iiro Seppänen, jalkapalloilija Lukas Hradecký, huippumalli Suvi Riggs, huippukokki Tomi Björck, koripalloilija Petteri Koponen, entinen F1-kuljettaja Mika Salo sekä europarlamentaarikko Laura Huhtasaari.

Hansin matkassa Nelosella ja Ruudussa tiistaisin 31.3. alkaen kello 20.

Kansainvälisiä huippusarjoja ja kotimaisia suosikkeja: Why Women Kill, El Chapo ja Toisenlaiset teiniäidit saapuvat Ruutuun!

18.3.2020 klo 09:00

31.3. WHY WOMEN KILL

Kolmeen eri aikakauteen sijoittuva upouusi draamakomedia kertoo naisista ja heidän uskottomista aviomiehistään. 60-luvulla kotirouva Beth Ann (Ginnifer Goodwin), 80-luvulla seurapiirikaunotar Simone (Lucy Liu) ja nykyajassa lakinainen Taylor (Kirby Howell-Baptiste) ratkovat kukin omalla tavallaan liittonsa ongelmia. Sarja käsittelee historian saatossa muuttuneita sukupuolirooleja sekä sitä, kuinka tiettyihin asioihin, kuten petetyn naisen vihaan, ajan hammas ei pure. Aviomiesten rooleissa nähdään Sam Jaeger, Jack Davenport ja Reid Scott. Mustalla huumorilla maustetun sarjan tekijäkaartiin kuuluu Marc Cherry, jonka käsialaa ovat olleet myös Täydelliset naiset ja Devious maids -sarjat. Menestyksekkäästi Yhdysvalloissa alkaneesta sarjasta on jo tilattu toinen tuotantokausi.

Why Women kill -sarjaa ilmestyy Ruutuun ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa ja siitä eteenpäin yksi uusi jakso aina tiistaisin. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille.

 

9.4. EL CHAPO

Joaquin ”El Chapo” Guzman nousi 90-luvulla mitättömästä pikkurikollisesta Sinaloa-kartellin johtajaksi ja mahtavaksi huumeparoniksi Meksikossa. Ryysyistä rikkauksiin kohonnut Guzman johti kartellia armottomalla väkivallalla ja hänet tunnettiin erityisesti kekseliäistä huumekuljetus- ja pakotunneleistaan.   

Tositarinaan peustuvan El Chapo -draamasarjan kaikki kaudet nähdään putkeen Nelosella ja Ruudussa! Sarja alkaa Nelosella 9.4. klo 23 ja jokainen jakso on katsottavissa ilmaiseksi Ruudussa 30 päivää tv-esityksestään.

 

5.5. STAND UP

Uudistunut Stand Up juoksuttaa lavalle jälleen Suomen koomikoiden parhaimmiston. Mukana mm. Sami Hedberg, Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson, Andre Wikström ja monta muuta huippunimeä.

Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka tiistai. Uudet jaksot ovat on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. 

 

10.5. BLESS THIS MESS

Uusi amerikkalainen komediasarja kertoo rempseästä nuoresta parista, joka päättää jättää hektisen New Yorkin taakseen ja rauhoittua maatilalla Nebraskassa. Sarjan pääosia näyttelevät Dax Shepard ja Lake Bell.

Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka sunnuntai. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille. 

 

10.5. BLESS THE HEARTS

Animaatiokomediasarja kertoo Hartin hulvattomasta duunariperheestä, joka tavoittelee amerikkalaista unelmaa kekseliäillä, vaikka ei aina kovin tuottoisilla tempauksilla.

Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka sunnuntai. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille. 

 

11.5. PARATIISIHOTELLI RUOTSI

11. kausi lennättää jälleen joukon kauniita ruotsalaisia sinkkuja luksushotelliin Meksikoon. Draamalta ei vältytä, kun kaikki tavoittelevat 500 000 kruunun pääpottia.

Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka päivä maanantaista torstaihin. Jaksot ovat on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. 

 

18.5. TOISENLAISET TEINIÄIDIT

Toisenlaisten teiniäitien kakkoskausi tutustuttaa meidät jälleen kahteentoista tulevaan äitiin, joiden on kasvettava vanhemman rooliin vaikka omakin nuoruus on vielä kesken. Sarjaa juontaa Sami Kuronen ja äitien tukena nähdään myös psykologi Leea Mattila.

Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka maanantai. Jaksot ovat on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. 

 

NATIONAL GEOGRAPHIC -UUTUUDET
Kaikki ohjelmat näkyvät Ruudussa ilmaiseksi mainosten kanssa. 

30.3. COSMOS
Maailmankaikkeudessa on tuhansia tutkittavia maailmoja ja loputtomasti tarinoita kerrottavaksi. Visuaalisesti upea Cosmos tarjoaa jännittävän matkan kadonneisiin ja vielä muodostumattomiin maailmoihin. Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka maanantai.

30.4. POHJOLAN VILLI LUONTO
Pohjoismaiden luonnosta kertova viisiosainen dokumenttisarja kuvaa kauniisti erilaisia luonnon elementtejä ja vuodenaikoja. Ensimmäisessä osassa keskitytään Suomen luontoon! Sarjan ensimmäinen jakso ilmestyy torstaina ja tästä eteenpäin uusi jakso nähdään maanantaisin. 

GENIUS: ARETHA
Suuren suosion saavuttanut National Geographic Genius -sarja saa vihdoin jatkoa. Kolmas kausi kertoo Aretha Franklinin koskettavan elämäkerran. Arethan roolissa nähdään upea ja lahjakas Cynthia Erivo, joka muistetaan mm. Harriet-elokuvasta. Tulossa kesällä 2020

 

CIRKUS-ENSI-ILLAT
Ohjelmat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Huhtikuu:
The Hour, 1. kausi
Line of Duty, 5. kausi

Toukokuu:
Brittania, 1. kausi
Grantchester, 3. kausi
Humans, 1. kausi

Kesäkuu
Temple, 1. kausi
The Hour, 2. kausi

Tarkat päivämäärät selviävät myöhemmin.

 

UUSIA ELOKUVIA JOKA VIIKKO
Kaikki elokuvat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Beck-elokuvia Ruudussa joka lauantai!
14.3. Beck: Huone 302   
21.3. Beck: Perhe
28.3. Beck: Invaasio
4.4. Beck: Sairaalamurhat
11.4. Beck: Gunvald  
18.4. Beck: Steinar  
25.4. Beck: Tien päässä   
2.5. Beck: Viimeinen päivä     

Elokuvat maaliskuussa:
6.3. Mission Impossible - Ghost Protocol
7.3. Monsteriperhe
13.3. Mission Impossible - Rogue Nation
20.3. Terminator Genisys
27.3. Outcast (27.3.) 

Elokuvat huhtikuussa:
10.4. I feel pretty
2018 ilmestynyt komedialeffa kertoo epävarmasta Reneestä (Amy Schumer), joka kolauttaa päänsä ja loukkaantumisen seurauksena pursuaa itsevarmuutta! Muissa rooleissa nähdään mm. Michelle Williams ja Emily Ratajkowski.

3.4. No Escape – ei pakotietä
4.4. Spark 
17.4. Cool Girls
24.4. Everly