Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

16 räiskyvän erilaista persoonaa muutti suorassa lähetyksessä Big Brother -taloon – tällaisia he ovat!

6.9.2020 klo 23:00

Big Brother Suomen uusi kausi alkoi sunnuntai-iltana. Nämä 16 asukasta astelivat suorassa lähetyksessä isoveljen taloon.

Big Brother Suomi -talo on saanut uudet asukkaat. Sunnuntain suorassa lähetyksessä taloon muutti 16 asukasta, jotka eivät vielä tunne toisiaan, mutta he tulevat viettämään seuraavat viikot hyvin läheisesti yhdessä.
Heti alkuun nähtiin kuitenkin yllättävä käänne, sillä kaikki asukkaat eivät suinkaan muuttaneet kirjaimellisesti saman katon alle, vaan heidät jaettiin toisistaan tietämättä kahteen ryhmään. 

Ensimmäisenä asukkaana herkullisen värikkäästi sisustettuun bb-taloon asteli Kati, joka tutki taloa innokkaana.
Katin lisäksi taloon pääsivät muuttamaan ArttuSiniJoelEllaMinnaSasa ja Timo.

Seuraavaksi Isoveljellä oli hihassaan yllätys, sillä loput kahdeksan asukasta joutuivatkin yllätyksekseen asumaan tehtäväalueelle rakennettuun mökkiin.
Mökin ensimmäinen asukas oli Paula, jonka ensimmäiset sanat kesämökkiä tutkiessa olivat paljon puhuvat "voe äiti, missä sitä ollaan?"

Paulan seuraksi mökkiin muuttivat vielä RoopeOlli-PekkaSamiKristiinaNikoTiia ja viimeisenä Marko, jonka perässä talon ja tehtäväalueen ovi sulkeutui lopullisesti.
Mökin ja talon asukkailla ei ole hajuakaan keitä toisessa ryhmässä asustelee, mutta heidän erilliset elämänsa bb-talolla tulevat kuitenkin linkittymään toisiinsa tiiviisti.

Seuraavan 12 viikon ajan BB-talon arkea kannattelee yllätysten lisäksi tuttu tapahtumarunko. Alkuviikosta asukkaat saavat viikkotehtävän, jonka onnistuminen määrittää asukkaiden käytössä olevan rahan määrää. Viikkotehtävä huipentuu torstaisin, jolloin asukkaille selviää onko tehtävä onnistunut. Loppuviikosta suoritetaan myös nimeämiset häätöäänestykseen sekä ostosten teko käytössä olevilla rahoilla. 

Eniten nimeämispisteitä saaneiden asukkaiden häätöäänestys on käynnissä nimeämistulosten julkistamisesta lähtien sunnuntaihin, ja koko viikko huipentuu sunnuntai-iltana nähtävään suoraan lähetykseen, jossa vähiten ääniä saanut asukas häädetään talosta.

Tutustu alla uusiin Big Brother -asukkaisiin:

Kristiina, 21, Vantaa
Avoliitossa, ei lapsia 

Kristiina työskentelee sähköasentajana rakennustyömailla. Tulevaisuudessa hän aikoo kouluttautua alalla edelleen ja pääsi juuri sisään ammattikorkeakouluun sähköinsinöörilinjalle. Kristiina rakastaa biletystä, askartelua ja meditointia. Työpaikallaan rakennustyömailla 150 cm pitkä Kristiina kuulee usein ihmettelyä, mitä tuo 13-vuotias täällä tekee, mutta hän ei välitä vähättelevistä kommenteista. Kristiinan äiti on venäläinen ja Kristiina puhuukin venäjää sujuvasti.

Motto: Ei negatiivisii viboi

Ella, 23, Helsinki
Sinkku, ei lapsia

Ella opiskelee restonomiksi ja työskentelee kahvilassa. Hän on transnainen, joka muutti kolmisen vuotta sitten Jyväskylästä Helsinkiin. Ellan suuri intohimo on muoti ja vaatteet, ja hän seuraa trendejä maailmalla jatkuvasti. Hänen harrastuksiinsa kuuluu shoppailu, ystävien kanssa hengailu ja hän pitää itsestään myös fyysisesti hyvää huolta. Ellalle tärkeää on toisten ihmisten kunnioittaminen, ja hän uskaltaa sanoa mielipiteensä suoraan pelkäämättä toisten reaktioita.

Motto: Lamborghinit ei kilpaile Toyotojen kanssa

Sasa, 26, Turku
Sinkku, ei lapsia

Iloinen ja energinen Sasa on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti, ja hän on opiskellut myös Ruotsissa ja Hollannissa. Liian kiireinen elämänrytmi ja tasapainottelu opintojen ja työnteon välillä ajoi Sasan taannoin burnoutin partaalle, minkä jälkeen hän on opetellut hiljentämään tahtia elämässään. Kun koronapandemia vei häneltä työt hr- koordinaattorina, hän halusi repäistä ja hakea Big Brother -taloon.
Sasan isä puoliksi virolainen, ja vanhempien eron jälkeen Sasa kasvoi kahden äidin sateenkaariperheessä. Tärkeää Sasalle on tasavertaisuus erilaisista taustoista huolimatta.

Motto: Why not?

Sini, 33, Pori
Naimisissa, ei lapsia

 

Sini on oikeustieteen maisteri, varatuomari ja asianajaja. Hän on käynyt myös armeijan, jossa hän suoritti reserviupseerikoulun. 
Sini on hyvin määrätietoinen sekä kunnianhimoinen ja viihtyy johtajan roolissa. Heikkouksinaan hän sen sijaan pitää huonoa keskittymiskykyään ja kärsimättömyyttään. Sini haluaa Big Brother -taloon, sillä hän haluaa irti oranvanpyörästä ja tauon kiireisestä asianajotoimiston arjesta. Kotiin Siniä jää kaipaamaan aviomies sekä kaksi koiraa.

Motto: Sinä riität

Kati, 32, Vaasa
Parisuhteessa, ei lapsia

Kati on todellinen monitoiminainen ja tehopakkaus. Hän työskentelee muun muassa crossfit-valmentajana, personal trainerinä ja baarimikkona. Sen lisäksi hän opettaa peruskoulussa sijaisena liikuntaa, ruotsia, matematiikkaa ja musiikkia.
Seitsemän vuotta sitten Kati kuuli sairastavansa MS-tautia, mikä ei ole lannistanut häntä tippaakaan, vaan muokannut hänen elämänasennettaan entistä myönteisemmäksi. Hän kutsuu itseään jopa positiivisuuslähettilääksi, sillä kovin herkästi hänellä ei hymy hyydy.

Motto: Elämä on juhla ja mut on kutsuttu!

Paula, 40, Pori
Sinkku, ei lapsia

 
Oulusta alun perin kotoisin oleva Paula työskentelee personal trainerina ja elää omien sanojensa mukaan kuin 27-vuotias poikamies. Hän ei meikkaa koskaan ja uhoaa juovansa tarvittaessa myös äijät pöydän alle. Kävipä Paula muinoin voittamassa jopa Ennätystehdas-ohjelman juomalla valkovenäläisiä. Introverttina itseään pitävä Paula käy liikunnan vastapainona filosofian ja maailmankaikkeuden tunneilla sekä kuuntelee podcasteina muun muassa Jari Sarasvuon viisauksia.
Keväällä koronan takia lomautettuna ollut Paula keksi alkaa tehdä Instagramiin huumoripitoisia videoita, joista tulikin nopeasti todella suosittuja. 

Motto: Rahaa on.

Tiia, 41, Veikkola
Sinkku, 2 lasta

Tiia on koulutukseltaan kemiantekniikan tohtori ja hän opettaa kemiantekniikkaa Aalto-yliopistossa. Avioeron jälkeen Tiian arki on ollut kahtiajakautunut: joka toinen viikko hän viettää laatuaikaa lastensa kanssa ja joka toinen viikko ravaa Tinder-treffeillä ja tanssii kavereidensa kanssa pöydillä aamuun asti. Omasta mielestään Tiia ei muistuta tyypillistä yliopisto-opettajaa, sillä hän on fiksu ja pöljä samaan aikaan. Hän haluaisi olla kuitenkin hyvänä esimerkkinä siitä, että minkälaisesta vaan taustasta on mahdollista nousta, sillä hänen vanhempansa eivät olleet akateemisesti koulutettuja eivätkä kovin varakkaita. Omat opintonsa Tiia maksoi taksia ajamalla.

Motto: Mieluummin kadun asioita mitkä oon tehnyt kuin niitä mitä oon jättänyt tekemättä.

Roope, 22, Espoo
Sinkku, ei lapsia

Roope on aina työskennellyt elämysalojen parissa – aikaisemmin Linnanmäellä ja nykyisin Finnkinolla, jossa on tällä hetkellä esimieskoulutuksessa. Hän harrastaa Tinder-treffailun lisäksi uusien asioiden kokeilemista. Viimeisimpänä hän on ollut innostunut sulkapallosta ja biljardista. Roope on ollut kasvissyöjä jo 10 vuotta ja eläinten oikeudet ovat tärkeä aihe hänelle. Luonteeltaan Roope kokee olevansa äkkipikainen ja provosoiva, mutta pitää itseään myös viihdyttäjänä ja hyvänä kuuntelijana. Hänelle on tärkeää, että jokaisella on oikeus onneen – taustastaan huolimatta!

Motto: Ei aina kaikkea tarvitse ottaa niin tosissaan.

Joel, 24, Jyväskylä
Sinkku, ei lapsia 

Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi opiskellut Joel työskentelee tätä nykyä viherrakentajana. Hän ei koe harrastavansa mitään, mutta hänen vapaa-aikansa kuluu muun muassa pleikkaria pelaillen ja kitaraa soitellen. Hän kuvailee itseään sosiaaliseksi ja puheliaaksi huumoriveikoksi. Ympärilleen Joel sanoo tuovansa rakkautta ja kaaosta samaan aikaan, mutta letkeä ja rento maalaiskylän poika ei ota elämää liian vakavasti. Joelin mielestään hänen sekä paras että huonoin puolensa onkin se, ettei hän suhtaudu intohimoisesti oikein mihinkään.

Motto: Ei minua varten tarvii keittää

Niko, 25, Espoo
Avoliitossa, ei lapsia

Niko on syntynyt Iranissa, josta hän muutti perheineen Vaasaan ollessaan 3-vuotias. Niko on opiskellut liiketalouden perustutkinnon ja harrastanut tanssia lapsesta saakka. Hän puhuu viittä eri kieltä: suomea, ruotsia, englantia, kurdia ja persiaa. Vaikka Niko on saanut kokea Suomessa asuessaan kiusaamista ja rasismia, hän on ylpeä siitä, kuinka hyvin on aina tullut toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nikon yksi isoimpia motiiveja lähteä Big Brother-taloon on se, että hän haluaa puhdistaa maahanmuuttajien maineen toimimalla positiivisena esimerkkinä.

Motto: Good Thoughts, Good Words, Good Deeds

Arttu, 26, Oulu
Sinkku, ei lapsia

Arttu työskentelee tuotantoinsinöörinä esimiestehtävissä lasitehtaalla, mutta kokee poikkeavansa pitkien hiustensa ja tatuointiensa takia kovasti muista insinööreistä. Musiikkiukoksi itseään kutsuvan Artun musiikkimakuun mahtuu monenlaista aina hevimusiikista Tapio Rautavaaraan asti. Satunnaista kuntosalia ja oluen maistelua harrastavalla Artulla on aina pilke silmäkulmassa.
Nivalasta lähtöisin olevan miehen suurimpia vahvuuksia on taito pitää pään kylmänä ja toimia rationaalisesti tiukoissa tilanteissa.

Motto: Elämä on ihmisen parasta aikaa

Sami, 27, Kerava
Avioliitossa, ei lapsia

Sami työskentelee lastenhoitajana päiväkodissa, ja hän kokee työn lasten parissa olevan hänen kutsumusammattinsa. Samin harrastuksiin kuuluu salibandyn pelaaminen sekä valmentaminen, ja hän kuuluu myös vapaamuurareihin .Poliittisesti aktiivinen Sami pitää itseään arvokonservatiivina ja vaikka hänen poliittinen kotinsa on löytynyt useimmiten Keskustan tai Paavo Väyrysen joukoista, on hän ollut vedonlyönnin seurauksena myös vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaana. Ruokavalioltaan Sami on vakaumuksellinen lihansyöjä eikä koske mihinkään vegaaniseen ruokaan. Santahaminassa vietetyn lapsuuden myötä Sami on saanut varsin sotilaallisen kasvatuksen ja pitää sääntöjen noudattamista tärkeänä.

Motto: You'll never walk alone

Olli-Pekka, 27, Vantaa
Avoliitossa, ei lapsia

Liperissä syntynyt ja Jyväskylässä nuoruutensa viettänyt Olli-Pekka työskentelee tätä nykyä pääkaupunkiseudulla roska-autonkuljettajana ja pitää työstään paljon. Muutettuaan vantaalaiseen lähiöön hän löysi heti uuden ystäväpiirin, jossa hän on ottanut tehtäväkseen patistella syrjäytymisvaarassa olevia uusia tuttaviaan työelämään. Olli-Pekan perheeseen kuuluu tyttöystävän lisäksi kissat Hugo, Cisse ja Ozzy. Musiikki on hänelle tärkeää ja hän soittaa sähkökitaraa yhtyessään Täyspaska, joka julkaisi ensimmäisen EP:nsä Päikkärit vai päiväkalja noin vuosi sitten. Lisäksi Olli-Pekka harrastaa satunnaista pelistriimailua Youtubessa nimellä Oloneuvos sekä pelaa biljardia pubiliigassa.

Motto: Toisen roska on toisen aarre

Marko, 34, Säkylä
Parisuhteessa, 1 lapsi  

Markon mielestä tärkeintä elämässä on nauttia pienistä asioista, sillä raha ei takaa onnea. Marko asuu yksin omakotitalossaan Säkylässä, mutta hänen kihlattunsa viettää aikaa siellä usein. Lisäksi Markon kuusivuotias poika hänen aiemmasta parisuhteestaan on hänen luonaan vuoroviikoin. Maaseudulla kasvanut Marko kokee, ettei ole koskaan ollut lukijatyyppiä, vaan hän nauttii enemmän käsillään tekemisestä. Yrittäjänä hän saakin tehdä nykyään kaikenlaista mieluista aina maataloustöistä karaokeisännöintiin. Työn ohella Marko ehtii myös harrastaa kaikenlaista, kuten puutarhanhoitoa, kesäteatteria ja sopimuspalokuntatoimintaa. Jääräpääksi tunnustautuva Marko väittää, ettei hän pystyisi elämään ilman aamukahviaan, mutta suurin intohimo hänellä on ehdottomasti saunominen.  

Motto: Kävele, kaadu, nouse, repeat

Timo, 53, Loviisa
Sinkku, ei lapsia

 
Timo on työskennellyt Korkeasaaren eläintarhassa jo 21 vuotta ja hänen erikoisosaamisensa ovat matelijat ja sammakkoeläimet. Timo asuu kahden koiransa kanssa Loviisassa vanhassa juustolassa, jossa hän pitää käärmeiden vanhainkotia. Aivan erityisen lähellä hänen sydäntään on kuitenkin suomalaisen kyyn suojelu. Timo on hiljattain siirtynyt vegaaniseen ruokavalioon ja on tyytyväinen valintaansa. Eläintenhoidon ja luonnonsuojelutyön lisäksi Timo opiskelee avoimessa yliopistossa ympäristötieteitä ja haaveilee liikuntaneuvojan opinnoista.

Motto: I think like a proton, always positive

Big Brother alkaa sunnuntaina tarkoin hygieniatoimenpitein – Näin Suomen suurin realitytuotanto suojautuu koronavirukselta

4.9.2020 klo 09:45

Big Brother Suomi starttaa viimein sunnuntaina 6.9. Nelosella ja Ruudussa. Massiivinen realitytuotanto ei voi jättää koronaviruksen kanssa mitään arvailujen varaan. Näin Suomen BB-tuotanto huolehtii asukkaiden ja työryhmän turvallisuudesta.

Odotettu uusi Big Brother Suomi -kausi alkaa tulevana sunnuntaina suoralla lähetyksellä, jossa 16 toisilleen tuntematonta asukasta astelee 12 viikoksi kauppakeskus REDIn katolla sijaitsevaan BB-taloon. 

Big Brother -talossa ollaan aina eristyksissä ulkomaailmalta, mutta tänä vuonna isossa roolissa on myös eristäytyminen viruksen ulottumattomiin. Koronavirus ja sen ehkäiseminen ovatkin nousseet suureen fokukseen BB-tuotannossa, jossa viruksen kanssa ei voida ottaa minkäänlaisia riskejä. Ykkösprioriteetti on varmistaa, että asukkaat ja tuotantoryhmä pysyvät turvassa ja terveinä koko syksyn ajan, jolloin voidaan parhaiten varmistaa ohjelman jatkuminen ja onnistuminen.

Tällaisilla toimilla massiivinen BB-tuotanto pyrkii pitämään asukkaat ja työryhmän turvassa koko syksyn.

Ennen kauden alkua:

Jokainen asukas testataan koronan varalta kahteen kertaan ennen taloon menoa. Ensimmäinen testi heille on tehty noin kaksi viikkoa sitten. Kaikki tulokset olivat negativisia. 

Viime sunnuntaista lähtien asukkaat ovat olleet valvotussa täyskaranteenissa hotellissa, jossa he poistuvat huoneistaan ainoastaan tuotannon edustajan saattamana, jolloin molemmilla on yllään kasvomaski ja/tai suojavisiiri ja hansikkaat. He eivät tapaa ketään muita ihmisiä tai hotellihenkilökuntaa koko viikon aikana.

Asukkaille toimitetaan ruoka kolmesti päivässä huoneen oven taakse kuvutetulla tarjottimella. Välipalat ja muuta ruokaa (hedelmiä, snackseja jne.) toimitetaan heille kahdern päivän välein huoneisiin. Karanteenin ajan asukkailla saa olla omat puhelimet ja tietokoneet käytössään.
Asukkaille on tehty toinen koronatesti eilen torstaina.

Asukkaat pääsevät BB-taloon sunnuntaina 6.9. suorassa lähetyksessä, jossa jokainen asukas saapuu talolle omalla, perusteellisesti puhdistetulla limusiinikyydillä, jossa he istuvat kaukana hengityssuojaa käyttävästä kuljettajasta. Lisäksi asukkaat eivät saavu suorassa lähetyksessä studioon, vaan kulkevat yksitellen suoraan taloon.

Kaikki BB-talon pinnat desinfioidaan täydellisesti huomenna lauantaina, jonka jälkeen talo sinetöidään ja kukaan ei mene sisään enää ennen sunnuntai-iltaa ja asukkaiden saapumista.

Kaikki talon ja tuotannon tilojen pinnat, kuten pöydät, tasot, ovenkahvat, kädensijat ja wc-tilat on käsitelty Nanoksi-valokatalyysipinnoitteella, joka on itsedesinfioituva kotimainen pinnoitusratkaisu. 
Pinnoitteen lisäksi talossa ja tuotannon tiloissa on bakteereja ja viruksia tuhoavia ilmanpuhdistuslaitteita.

Kauden aikana:

Kaikki BB-tuotannon työntekijät käsikirjoittajista sometoimittajiin noudattavat tarkkoja turvallisuus- ja hygieniaohjeita koko syksyn ajan. Osa työstä ja palavereista tehdään etänä ja tuotannon työpisteet desinfioidaan jokaisen vuoron päätteeksi. Tarkkaa hygieniaa ja turvavälejä noudetaan kaikkialla tuotannon tiloissa, minkä lisäksi työntekijät jäävät kotiin matalalla kynnyksellä esimerkiksi silloin, jos samassa taloudessa asuva perheenjäsen saa oireita.
Ohjaamossa, jossa turvavälejä ei voida täysin noudattaa, on asennettu suojapleksejä työpisteiden välille ja käytetään kaikkina aikoina kasvomaskeja.

Asukkaat eivät poistu talosta kauden aikana esimerkiksi ruokakauppaan.

Kaikki taloon toimitettavat tavarat, rekvisiitta ja elintarvikkeet ovat aina yhden vuorokauden täyseristyksessä ennen niiden taloon siirtämistä, jonka jälkeen ne toimitetaan taloon maskein, visiirein ja hanskoin suojautuneina.

Sunnuntain livelähetyksissä on paikalla pieni liveyleisö, joka istuu riittävän väljästi ja käyttää kasvomaskeja.

Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 6.9. Nelosella ja Ruudussa klo 21.
BB 24/7 -palvelu Ruudussa.
Big Brother Suomi -koostelähetykset päivän tapahtumista ma-la Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamina Nelosella.
Viikon huipentaa Elina Kottosen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin klo 21 Nelosella.
Kuvakaappauksia voi ottaa myös suoraan 24/7 -lähetyksestä, jossa 6h kelausmahdollisuus.

Diili nähdään ensi vuonna Nelosella – legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu Jaajo Linnonmaa!

3.9.2020 klo 09:00

Suomen vaativin työnhaku on nyt auki.

Diili-ohjelma tekee näyttävän paluun Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna. Ohjelman uudella kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu Suomen suosituin radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa

Tarjolla on siis unelmien työ Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin kehitysjohtajana sekä todellinen näköalapaikka start up -maailmaan! 

"Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista", Linnonmaa arvioi.

Ohjelmassa Jaajon neuvonantajina toimivat hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.
 
"Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja."

Kaikkien aikojen työhaastatteluun pääsee osallistumaan tarkoin valittu joukko kilpailijoita. Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat mittelevät bisnestaidoissa ja yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Jaajon että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajon rinnalla kehitysjohtajana. 
 
Jaajo astuu Diili-pomona legendaarisiin saappaisiin, joissa on kävellyt aiemmin muun muassa Donald Trump. Yhdeksi suurimmaksi syyksi ohjelmaan lähtemiselle Linnonmaa mainitsee etenkin nuorten kannustamisen yrittämisen pariin.

"Olen itsekin yrittäjänä vasta urani alussa, ja toivon, että pystyisin innoittamaan sellaisia katsojia, jotka ovat kiinnostuneet oman firman perustamisesta. Mulle yrittäminen on antanut valtavasti ja haluan tuoda Diilissä esille sen hyvät ja huonot puolet. Diilin johtoryhmässä rinnallani on mahtavat neuvonantajat, joiden kanssa pystymme kannustamaan kilpailijat todella haastamaan itsensä."

Diilin avoin kilpailijahaku on nyt auki osoitteessa nelonen.fi/osallistu, ja ohjelman kuvaukset alkavat jo tämän syksyn aikana.
 
Diili nähdään Nelosella ja Ruudussa 2021.

Tällaista ei ole ennen nähty Hauskoissa kotivideoissa! – Roni Back testaa kotivideoiden temppuja

2.9.2020 klo 11:45

Hauskat kotivideot uudistuu täysin, kun Suomen suosituin tubettaja Roni Back ottaa sarjan haltuunsa ja tekee sen aivan omalla tyylillään! Hauskat kotivideot by Roni Back -sarja vie nojatuolimatkalle hämmästelemään, mitä kaikkea voikaan mennä pieleen kotivideoita kuvatessa.
 
Roni Back tiimeineen on poiminut uskomattoman määrän hulvattomia videoita, joiden vaikutus nauruhermoihin on taattu! Uudella kaudella myös Roni laittaa itsensä likoon ja testaa joitakin juuri nähtyjä videoita. Onko yksipyöräisellä ajo todella niin vaikeaa? Onko tosiaan niin, että vesimeloni on helppo räjäyttää kuminauhojen avulla? Hetkittäin myös ohjelman tuotantotiimi haastaa Ronin hauskoihin tehtäviin samalla, kun Roni katselee videoita. Kroppaa laitetaan likoon niin videoissa kuin Ronin olohuoneessakin.

"Mulle on annettu vapaat kädet lähteä luomaan juuri sellaista ohjelmaa, joka toimii niin ohjelman uusille katsojille kuin niillekin, jotka ovat jo pidempään seuranneet Hauskoja Kotivideoita", Roni Back kertoo.

Hauskat kotivideot by Roni Back -sarjassa Roni selvittää tällä kaudella mm. sitä, miksi juoksumatto on tarkoitettu juuri juoksemiseen? Miksi keski-ikäiset miehet ja lasten lelut eivät sovi yhteen? Roni myös herättelee pohtimaan, pitäisikö miettiä vielä uudestaan sitä koiran hankintaa.

Toisinaan Ronin kotistudiossa seikkailee myös Ronin oma koira Bruno.

Ronin lisäksi jokaisessa Hauskat kotivideot by Roni Back -jaksossa vierailee myös Ronin hyvä ystävä Pete Pränkkönen. Peten johdolla tutustutaan erityisesti pilavideoihin eli "prank"-videoihin, jotka Pete arvostelee. Kaudella nähdään paljon vanhoja klassikopiloja kuten ilmapallokakku, mutta luvassa on myös paljon uusia!

 

Hauskat kotivideot by Roni Back perjantaina 4.9. alkaen kello 19 Nelosella.
 

 

 

JULKISTUS: Nämä 20 upeaa sinkkua viettelevät varattuja uudella Temptation Island Suomi -kaudella "Thainuun" maisemissa!

2.9.2020 klo 09:00

Kaunis ja jylhä Thainuu toivottaa matkailijat tervetulleiksi Temptation Islandille Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9. klo 21.

Suomen ylivoimaisesti suosituimman parisuhdereality Temptation Island Suomen kahdeksas kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9.! Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimii 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa kotimaan maisemissa.

Temptation Island Suomi -juontajana nähdään aiemmilta kausilta tuttuun tapaan rakastettu, pelätty ja kunnioitettu grillimestari Sami Kuronen. Tällä kaudella Kuronen levittää kätensä ja sanoo:

"Tämä on Temptation Island Suomi Suomi".

Jylhät maisemat, valoisat yöt ja kuumat sinkut saavat varatut asettamaan parisuhteensa ja itsensä testiin, josta jokainen tietenkin alkuun uskoo selviävänsä moitteettomasti. 
 
Usko laitetaan pian koetukselle, kun kielletyn hedelmän kutsu voimistuu päivien ja viikkojen kuluessa.

Silmiä avaavat treffit, toinen toistaan hurjemmat bileet ja aamuyön tunneille kestävät keskustelut pakottavat varatut pohtimaan omaa elämäänsä ja parisuhdettaan. Jokainen joutuu tekemään matkan itseensä ja omiin tunteisiinsa selvittäessään, onko oma kumppani juuri se oikea. 
 
Tälläkään kertaa ei suurilta tunteilta vältytä.

Kenen suhde ei houkutuksista hätkähdä? Kestääkö suhteet iltanuotion polttavan loimun?

Ensimmäisessä jaksossa pariskunnat saapuvat saarelle ja sinkut esittelevät itsensä tuttuun tyyliin, viettelevästi.

“Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytys-kilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa”, sinkku-Milma täräyttää.

“Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta, jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa?”, sinkku-Tiina puolestaan kertoo. 

Voit tutustua ihaniin naissinkkuihin tarkemmin täällä.

Komeisiin miessinkkuihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 30.9. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

JULKISTUS: Näin 11. Vain elämää -kausi etenee!

28.8.2020 klo 11:45

Uusi Vain elämää -kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 2. lokakuuta. Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö pitävät huolen siitä, että syksyiset perjantai-illat ovat täynnä koskettavia tarinoita, suuria tunteita sekä uskomattomia esityksiä ja yllätyksiä!

11. Vain elämää -kausi startataan käyntiin Saapuminen Satulinnaan -jaksolla 2. lokakuuta. Kauden avausjaksossa artistit saapuvat vuorollaan Satulinnaan, paikkaan johon moni artisti on odottanut kutsua jo pitkään.

Ensimmäinen artistipäivä nähdään 9. lokakuuta, ja kauden avaa Ressu Redford. Toinen artistipäivä on Jannika B:n ja sen jälkeen järjestyksessä Reino Nordinin, Arja Korisevan, STIGin, Vesku Jokisen, Mariskan ja Herra Ylpön päivät.

"Musta on mahtavaa päästä messiin! Mulla on makuupussi, matkalaukku ja systeemit ollut pakattuna jo monta, monta, monta vuotta… Ei kun kuukautta!” virnuilee Ressu Redford.

”Odotan kyllä tosi innolla, että pääsee sinne… Meinasin sanoa, että pöydälle istumaan! Ei kun pöydän äärelle. Tai ei sitä tiedä vaikka pöydälläkin istutaan", nauraa puolestaan Jannika B.

”Joskus silloin 10 kautta sitten ajattelin, että mitä paskaa! Nyt mä oon jo pari vuotta kuitenkin halunnut tänne isosti”, tunnustaa Reino Nordin

”En ole halunnut lukea näistä Satulinnan kavereista mitään. Mä en ole tarkoituksella halunnut tutustua heihin etukäteen, koska haluan olla aidosti utelias siellä Satulinnassa, kun kohdataan”, kertoo Arja Koriseva.

 

”Mua ei jännitä tämä ohjelman tekeminen, koska tykkään jutella ihmisten kanssa. Tässä on positiivinen jännitys päällä. Katsotaan, mitä tapahtuu, ja yritetään pysyä mukana”, pohtii STIG.

”Minkälaisia versioita mä olen tehnyt heidän biiseistä, niin mua kiinnostaa heidän reaktiot. Se voi olla ihan laidasta laitaan, koska ne on kieltämättä meikäläisen ja meikäläisen bändin käsissä jonkun verran eläneet. Ei voi sanoa yhtäkään alkuperäiseksi”, paljastaa Vesku Jokinen.

”Vain elämää onnistuu välittämään tunteita aika kivasti. Se on tosi hyvä, että jengi spiidaa. Kyynel on silmän kirkastusaine”, sanoo Mariska.

”Hyvää safkaa, hyviä tyyppejä ja tehdään musiikkia. Mä en ota tätä ohjelmaa vakavasti. Tää on seikkailu”, sanoo puolestaan Herra Ylppö.

 

Artistipäivien jälkeen nähdään Vain elämää: Yllätysbiisit -jakso, jossa kaikki tämän kauden artistit kokoontuvat vielä kerran yhteen saman pöydän ääreen. Jokainen artisti saa kuulla omasta tuotannostaan kappaleen, jota ei olla vielä tällä kaudella kuultu.

Lauantaina 5. joulukuuta nähdään Vain elämää: Pelastakaa Lapset -erikoisjakso. Tässä hyväntekeväisyysjaksossa artistit vierailevat lastenkodissa, tutustuvat vapaaehtoistoimintaan lasten hyväksi ja ovat mukana viemässä apua vähävaraisille lapsiperheille.

Vain elämää: Joulua päästään viettämään 11. joulukuuta alkaen. Artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen keskustelemaan omista jouluperinteistään sekä kuulemaan toistensa versioita ikimuistoisista joululauluista. Joulun tunnelmasta päästään nauttimaan kahtena perättäisenä perjantaina.

Tällä kaudella Vain elämää -sarjan alkutunnuksen on ohjannut ja kuvannut Herra Ylppö.

11. Vain elämää -kauden jaksojärjestys on tässä:

Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan 2.10.
Ressu Redfordin päivä 9.10.
Jannika B:n päivä 16.10.
Reino Nordinin päivä 23.10.
Arja Korisevan päivä 30.10.
STIGin päivä 6.11.
Vesku Jokisen päivä 13.11.
 Mariskan päivä 20.11.
Herra Ylpön päivä 27.11.
Vain elämää: Yllätysbiisit 4.12.
Vain elämää: Pelastakaa lapset 5.12.

Vain elämää: Joulu 1/2 11.12.
Vain elämää: Joulu 2/2 18.12.