Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Kansainvälisiä huippusarjoja ja kotimaisia suosikkeja: Why Women Kill, El Chapo ja Toisenlaiset teiniäidit saapuvat Ruutuun!

18.3.2020 klo 09:00

31.3. WHY WOMEN KILL

Kolmeen eri aikakauteen sijoittuva upouusi draamakomedia kertoo naisista ja heidän uskottomista aviomiehistään. 60-luvulla kotirouva Beth Ann (Ginnifer Goodwin), 80-luvulla seurapiirikaunotar Simone (Lucy Liu) ja nykyajassa lakinainen Taylor (Kirby Howell-Baptiste) ratkovat kukin omalla tavallaan liittonsa ongelmia. Sarja käsittelee historian saatossa muuttuneita sukupuolirooleja sekä sitä, kuinka tiettyihin asioihin, kuten petetyn naisen vihaan, ajan hammas ei pure. Aviomiesten rooleissa nähdään Sam Jaeger, Jack Davenport ja Reid Scott. Mustalla huumorilla maustetun sarjan tekijäkaartiin kuuluu Marc Cherry, jonka käsialaa ovat olleet myös Täydelliset naiset ja Devious maids -sarjat. Menestyksekkäästi Yhdysvalloissa alkaneesta sarjasta on jo tilattu toinen tuotantokausi.

Why Women kill -sarjaa ilmestyy Ruutuun ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa ja siitä eteenpäin yksi uusi jakso aina tiistaisin. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille.

 

9.4. EL CHAPO

Joaquin ”El Chapo” Guzman nousi 90-luvulla mitättömästä pikkurikollisesta Sinaloa-kartellin johtajaksi ja mahtavaksi huumeparoniksi Meksikossa. Ryysyistä rikkauksiin kohonnut Guzman johti kartellia armottomalla väkivallalla ja hänet tunnettiin erityisesti kekseliäistä huumekuljetus- ja pakotunneleistaan.   

Tositarinaan peustuvan El Chapo -draamasarjan kaikki kaudet nähdään putkeen Nelosella ja Ruudussa! Sarja alkaa Nelosella 9.4. klo 23 ja jokainen jakso on katsottavissa ilmaiseksi Ruudussa 30 päivää tv-esityksestään.

 

5.5. STAND UP

Uudistunut Stand Up juoksuttaa lavalle jälleen Suomen koomikoiden parhaimmiston. Mukana mm. Sami Hedberg, Jaakko Saariluoma, Ilari Johansson, Andre Wikström ja monta muuta huippunimeä.

Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka tiistai. Uudet jaksot ovat on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. 

 

10.5. BLESS THIS MESS

Uusi amerikkalainen komediasarja kertoo rempseästä nuoresta parista, joka päättää jättää hektisen New Yorkin taakseen ja rauhoittua maatilalla Nebraskassa. Sarjan pääosia näyttelevät Dax Shepard ja Lake Bell.

Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka sunnuntai. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille. 

 

10.5. BLESS THE HEARTS

Animaatiokomediasarja kertoo Hartin hulvattomasta duunariperheestä, joka tavoittelee amerikkalaista unelmaa kekseliäillä, vaikka ei aina kovin tuottoisilla tempauksilla.

Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka sunnuntai. FOX-lisäpalvelun sarjat näkyvät ilmaiseksi kaikille katsojille. 

 

11.5. PARATIISIHOTELLI RUOTSI

11. kausi lennättää jälleen joukon kauniita ruotsalaisia sinkkuja luksushotelliin Meksikoon. Draamalta ei vältytä, kun kaikki tavoittelevat 500 000 kruunun pääpottia.

Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka päivä maanantaista torstaihin. Jaksot ovat on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. 

 

18.5. TOISENLAISET TEINIÄIDIT

Toisenlaisten teiniäitien kakkoskausi tutustuttaa meidät jälleen kahteentoista tulevaan äitiin, joiden on kasvettava vanhemman rooliin vaikka omakin nuoruus on vielä kesken. Sarjaa juontaa Sami Kuronen ja äitien tukena nähdään myös psykologi Leea Mattila.

Ohjelmasta ilmestyy uusi jakso joka maanantai. Jaksot ovat on vain Ruutu+-tilaajien katsottavissa. 

 

NATIONAL GEOGRAPHIC -UUTUUDET
Kaikki ohjelmat näkyvät Ruudussa ilmaiseksi mainosten kanssa. 

30.3. COSMOS
Maailmankaikkeudessa on tuhansia tutkittavia maailmoja ja loputtomasti tarinoita kerrottavaksi. Visuaalisesti upea Cosmos tarjoaa jännittävän matkan kadonneisiin ja vielä muodostumattomiin maailmoihin. Sarjasta ilmestyy yksi uusi jakso joka maanantai.

30.4. POHJOLAN VILLI LUONTO
Pohjoismaiden luonnosta kertova viisiosainen dokumenttisarja kuvaa kauniisti erilaisia luonnon elementtejä ja vuodenaikoja. Ensimmäisessä osassa keskitytään Suomen luontoon! Sarjan ensimmäinen jakso ilmestyy torstaina ja tästä eteenpäin uusi jakso nähdään maanantaisin. 

GENIUS: ARETHA
Suuren suosion saavuttanut National Geographic Genius -sarja saa vihdoin jatkoa. Kolmas kausi kertoo Aretha Franklinin koskettavan elämäkerran. Arethan roolissa nähdään upea ja lahjakas Cynthia Erivo, joka muistetaan mm. Harriet-elokuvasta. Tulossa kesällä 2020

 

CIRKUS-ENSI-ILLAT
Ohjelmat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Huhtikuu:
The Hour, 1. kausi
Line of Duty, 5. kausi

Toukokuu:
Brittania, 1. kausi
Grantchester, 3. kausi
Humans, 1. kausi

Kesäkuu
Temple, 1. kausi
The Hour, 2. kausi

Tarkat päivämäärät selviävät myöhemmin.

 

UUSIA ELOKUVIA JOKA VIIKKO
Kaikki elokuvat näkyvät vain Ruutu+-tilaajille

Beck-elokuvia Ruudussa joka lauantai!
14.3. Beck: Huone 302   
21.3. Beck: Perhe
28.3. Beck: Invaasio
4.4. Beck: Sairaalamurhat
11.4. Beck: Gunvald  
18.4. Beck: Steinar  
25.4. Beck: Tien päässä   
2.5. Beck: Viimeinen päivä     

Elokuvat maaliskuussa:
6.3. Mission Impossible - Ghost Protocol
7.3. Monsteriperhe
13.3. Mission Impossible - Rogue Nation
20.3. Terminator Genisys
27.3. Outcast (27.3.) 

Elokuvat huhtikuussa:
10.4. I feel pretty
2018 ilmestynyt komedialeffa kertoo epävarmasta Reneestä (Amy Schumer), joka kolauttaa päänsä ja loukkaantumisen seurauksena pursuaa itsevarmuutta! Muissa rooleissa nähdään mm. Michelle Williams ja Emily Ratajkowski.

3.4. No Escape – ei pakotietä
4.4. Spark 
17.4. Cool Girls
24.4. Everly

 

The Voice of Finlandin ensimmäinen livelähetys 10.4. Logomossa toteutetaan ilman yleisöä

17.3.2020 klo 16:30

Viranomaisten antaman ohjeistuksen mukaan, ensimmäinen The Voice of Finland -livelähetys 10. huhtikuuta Turun Logomossa, toteutetaan aikataulun mukaisesti, mutta ilman paikalla olevaa yleisöä.

Viranomaisten antaman ohjeistuksen mukaan The Voice of Finlandin ensimäinen livelähetys 10. huhtikuuta Turun Logomossa toteutetaan aikataulun mukaisesti mutta ilman paikalla olevaa yleisöä.

The Voice of Finlandin seuraavat suorat lähetykset (17.4., 24.4. sekä 1.5) on tarkoitus toteuttaa suunnitellun aikataulun mukaisesti, mutta niiden kohdalla odotamme ja seuraamme viranomaisten antamia määräyksiä yleisömääristä.

Tähän mennessä The Voice of Finlandin livelähetyksiin jo lippunsa ostaneiden toivotaan malttavan odottaa ja seuraavan tilanteen kehittymistä kolmen viimeisen lähetyksen osalta.

Ensimmäiseen livelähetykseen 10. huhtikuuta lippunsa jo hankkineet voivat olla yhteydessä lippu.fi

Logomon nettisivuilta voi seurata päivitettyä tietoa tapahtumista: logomo.fi

The Voice of Finland -livelähetykset Logomossa

  • Pe 10. huhtikuuta
  • Pe 17. huhtikuuta
  • Pe 24. huhtikuuta

FINAALI perjantai 1. toukokuuta

Parhaillaan tv:ssä nähtävät The Voice of Finland -jaksot ovat nauhoitettuja.

The Voice of Finland -livelähetykset Logomossa

13.3.2020 klo 16:00

The Voice of Finlandin suorat lähetykset Turun Logomosta huhti-toukokuussa on tarkoitus toteuttaa suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Toistaiseksi ei ole tehty päätöksiä paikalla olevasta yleisömäärästä tai siitä, toteutetaanko lähetykset kokonaan ilman yleisöä. Yleisöä koskevissa päätöksissä noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia ja määräyksiä.
 
Tähän mennessä jo lippunsa ostaneiden toivotaan malttavan odottaa ja seuraavan tilanteen kehittymistä.

Logomon nettisivuilta voi seurata päivitettyä tietoa tapahtumista: logomo.fi

The Voice of Finland -livelähetykset Logomossa

  • Pe 10. huhtikuuta
  • Pe 17. huhtikuuta
  • Pe 24. huhtikuuta

FINAALI perjantai 1. toukokuuta

Aluehallintovirasto on Lounais-Suomen aluehallintoviraston toimialuetta koskien, kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävä yleisötilaisuudet ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli 500 henkeä. Päätös on voimassa heti ja kielto päättyy 12.4.2020 kello 24:00. Näin ollen Logomossa ei voi 13.3.2020 – 12.4.2020 välisenä aikana viranomaisen määräyksen nojalla järjestää yli 500 hengen tilaisuuksia.

Parhaillaan tv:ssä nähtävät The Voice of Finland -jaksot ovat nauhoitettuja.

Suomalaisparit kuvaavat seksiään uutuusohjelmassa – "Suomessa ei ole ikinä puhuttu näin avoimesti ja intiimisti seksuaalisuudesta tv:ssä"

12.3.2020 klo 10:00

Uskalias, intiimi, suorapuheinen ja herkkä uusi parisuhdeohjelma Sex Tape Suomi raottaa tavallisten suomalaispariskuntien makuuhuoneen ovea ja pureutuu erityisesti seksielämän ongelmiin.

Keskiviikkona 25.3. Nelosella alkavan Sex Tape Suomi -ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa makuuhuone-elämäänsä ja parisuhdearkeaan. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.

"Suomessa ei ole ikinä puhuttu näin avoimesti ja intiimisti seksuaalisuudesta tv-ohjelmassa. Panemisella on helppo rehvastella, mutta harvoin pääsee kurkistamaan parisuhteissa elävien seksielämään ja arkeen niin kuin Sex Tape Suomessa", Kihlström lupaa.
 
Ensimmäisessä jaksossa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin sohvalle istahtavat 20 vuotta yhdessä olleet Riikka, 43, ja Sami, 42, Lappeenrannasta, sekä 3 vuotta yhdessä olleet Ritva, 35, ja Jani, 44, Turusta. Kolmantena parina starttijaksossa nähdään 2 vuotta yhdessä olleet Mira, 49, ja Antti, 27, Turusta.

Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään sekä estotonta suihkuseksiä että suoraa puhetta seksistä ja mm. kehonkuvasta.

Miran ja Antin suhde törmää toisinaan parin ikäeroon. 27-vuotias Antti on 22 vuotta Miraa nuorempi, mutta seksi urheilullisella parilla sujuu. Parin kuvaamalla kotivideolla Mira suunnittelee antavansa Antille suuseksiä, mutta pysähtyy pohtimaan ruokavaliotaan. "Hiilarit on kyllä jo täynnä, ei passaisi lupsuttaa".

Starttijaksossa kolmilapsisen perheen vanhemmilla Riikalla ja Samilla parisuhteen ongelmakohtia ovat yhteisen ajan puute, kehonkuvan ongelmat sekä taustalla ollut masennus.
Ritvalla ja Janilla puolestaan on kotona pieni tytär, jonka syntymän jälkeen seksiä on Janin sanoin ollut "äärettömän harvoin eikä sille ole oikein ollut aikaa". Myös Ritva kipuilee kehonkuvansa kanssa synnytyksen jälkeen.

"Mä pelkään, että sä et rakasta mua tällaisena, kun mussa onkin vähän löysää ja pehmeetä, ja mä en ole tässä väsymyksessä saanut itseäni vielä kuntoon", Ritva tunnustaa.

"Me ollaan vähän vitsinä heitelty pitkin suhdetta, et jos jompi kumpi turpoaa ja lihoo, niin toinen saa vaihtaa kumppania", Jani kertoo parin sopineen.

Kauden aikana Marja Kihlströmin sohvalla nähdään kyyneliä ja naurua ja rehellistä keskustelua arkielämän haasteista, joihin katsojankin on helppo samaistua.
Kauden parisuhteet vaihtelevat muutaman vuoden suhteista vuosikymmenten mittaisiin suhteisiin. Kauden parit ovat iältään 22–59-vuotiaita. Mukana on myös muutama entuudestaan tuttu pari. 3. jaksossa nähdään Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa rakastuneet Henriikka ja Juulia, 5. jaksossa mukana ovat Vieraissa-ohjelmasta tutut Niko ja Tiina.

Ruuhkavuosien arki, oman kehon arvostaminen, lapsettomuus, puhumattomuus ja menneisyyden painolastit. Antaako toisten videoiden katsominen perspektiiviä omiin ongelmiin ja auttaako yhdessä jakaminen seksielämän haasteisiin? Miten seksistä parisuhteessa voisi saada enemmän nautintoa irti ja kuinka säilyttää kipinä elämän eri vaiheissa?

Ohjelman hostina toimii erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, joka tunnetaan myös Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailijana ja luennoitsijana. Marja on kirjoittanut suositun Iso O – matkaopas huipulle -teoksen ja sen jatko-osan Iso O harjoituskirja.
 
”Olen varma, että katsojat pääsevät kohtaamaan ohjelmassa niin omat ennakkoluulonsa kuin myös löytämään vastauksia omiin parisuhdekiemuroihinsa. Seksuaaliterapeuttina olen ajoittain vaikeidenkin asioiden äärellä, mutta yllätyin täysin kuinka rohkeasti ja avoimesti kaikki pariskunnat olivat valmiina avaamaan omien kotiensa ovet koko Suomen kansalle. Suomessa ei ole ikinä puhuttu näin avoimesti ja intiimisti seksuaalisuudesta tv-ohjelmassa. Katsoja pääsee seuraamaan, miten haasteiden todellisten syiden äärelle päästään terapeutin kysymysten kautta. Tässä ollaan isojen, aitojen tunteiden äärellä eikä naurulta tai itkulta voi välttyä -kotisohvallakaan. Rakkaus on ohjelmassa käsin kosketeltavaa,” Kihlström sanoo.
 

  • Sex Tape Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 25.3. klo 22.

Rikkaat ja rahattomat alkaa! Toivo Sukari: ”Nyt on masentava köyhän viikko, ja on elettävä pienellä rahalla. Porvarielämää ei voita mikään!"

11.3.2020 klo 12:45

Nelosen uudessa Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämiä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa viikkobudjetti, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen. Rikkaat ja rahattomat esittelee yhteensä kaksikymmentä perhettä, joista toisilla on hyvin pieni viikkobudjetti ja toisilla budjetti voi yltää jopa tuhansiin euroihin.

Rikkaat ja rahattomat -sarjan ensimmäisessä jaksossa taiteilijapariskunta Fanni Maliniemi sekä Jussi Jääskeläinen yhdessä 2-vuotiaan poikansa kanssa vaihtavat viikoksi elämänsä business-miljonääri Toivo Sukarin sekä hänen vaimonsa Nadjan kanssa. Fanni ja Jussi elävät arjessa säästeliäästi, sillä kolmihenkisen perheen viikkobudjetti on 110 euroa. Fanni työskentelee taiteilijana ja Jussi on työtön.

”Olisi ihana pystyä maksamaan laskut ja ostaa kaupasta aina sitä ruokaa, mitä tekee mieli. Rahaa joutuu ajattelemaan paljon enemmän kuin toivoisi”, Fanni kertoo.

Toivo ja Nadja Sukarin arki on hyvin erilaista, heidän ei tarvitse miettiä rahaa.

”Kun mennään ruokakauppaan, me ei katsota yhtään hintaa vaan sitä, mikä on hyvää ja mitä me halutaan. Sitä ruokaa me ostetaan”, Toivo ja Nadja Sukari kertovat.

”Asuntoja meillä on monta. Täällä Turussa asutaan tällä hetkellä eniten, sitten on Kustavin kesäpaikka ja seuraava asunto on Espanjassa. Me ollaan aina matkalla, ei koskaan kotona", kertoo Toivo.

Sukareille on tärkeää, että myös kotien välillä päästään liikkumaan laadukkaasti. Sukarit ajavat 200 000 euroa maksavalla autolla. Saman verran maksaa Fannin ja Jussin asunto. Kun pariskunnat pääsevät asettumaan toistensa koteihin, ovat Fanni ja Jussi haltioituneita Sukarien hulppeasta asunnosta.

Asunnon suurista ikkunoista avautuu huikea merimaisema, keskellä asuntoa sijaitsee tyylikäs takka, makuuhuoneen täyttää suuri vuode ja parvekkeelta löytyy poreallas.

”Mä olen jo heti kotiutunut tänne. Nautin suuresti tällaisesta ylellisyydestä!” Fanni kertoo hymyssä suin.

Toisella puolella Turkua Toivo ja Nadja tutustuvat uuteen kotiinsa varoen ja tunnustellen.

”Ensivaikutelma on positiivinen. Kodissa on lämmin henki ja sen aistii. Sänky olisi kyllä vaihdon tarpeessa. Se on liian pehmeä, jopa epäterveellinen. Rakastelu on vähän huonoa pehmoisessa sängyssä”, analysoi Toivo.

Sukarit ovat jättäneen luksuskotinsa pöydälle rahat, jotka heillä on normaalisti käytettävissään viikon aikana.

”Siis onko tämä viikkobudjetti?” hämmästelee Fanni.

”2 200 euroa! Ihan käsittämätön!” nauraa Jussi epäuskoisena.

Myös Sukarit tutkivat omaa viikkobudjettiaan hämmennyksen vallassa.

"Onko tämä viikon raha?” hämmästelee Nadja.

”Eihän me saada kuin viikon marjat tuolla”, hämmästelee Toivo 110 euron viikkobudjettia.

Sukareiden kodissa erikoistilanteissa keittiössä häärii oma kokki ja nyt tästä ylellisyydestä pääsevät nauttimaan myös Fanni ja Jussi.

Kun on liikunnan aika, pariskunta pääsee jumppaamaan Sukarien oman kuntovalmentajan opastuksella. Toisella puolella Turkua henkilökohtaisista kokeista tai kuntosalilla käymisestä ei ole tietoakaan.

”Kyllä molemmilla on stressikäyrä noussut. Se on totta”, Toivo sanoo.

”Ei porvarielämää voita mikään! Kyllä se raha on oikeasti tärkeätä. Ei tarvitse laskea. Sitä voi ostaa mitä haluaa, mennä mihin haluaa”, Toivo jatkaa

Viikon kuluttua pariskuntien on aika palata takaisin omiin koteihinsa. Nadja Sukari on niin huojentunut kotiin paluustaan, että purskahtaa itkuun. Pariskuntien on myös aika tavata toisensa.
 
"Tänään, kun me kohdattiin kasvokkain, niin se oli mulle paras hetki", kertoo Sukari tyytyväisenä Fannin ja Jussin tapaamisesta.

”Kyllä tämän elämän pitäisi olla vähän tasa-arvoisempi. Tuntuu pahalta, että kun on perhe ja pieni lapsi ja sitten pitää aina miettiä kaikkea ja mitä ruokaa ostetaan, niin kyllä tämä maailma on niin epäoikeudenmukainen paikka", Toivo Sukari sanoo.

Rikkaat ja rahattomat Nelosella ja Ruudussa 18.3. alkaen kello 20.

Arvostettu The Masters nähdään jälleen yksinoikeudella Ruudussa!

11.3.2020 klo 10:45

Golfin tunnetuimpiin turnauksiin lukeutuva The Masters nähdään jälleen suorana Ruudussa 9.–12. huhtikuuta. Turnauksen lisäksi Ruutu esittää 8. huhtikuuta pelattavan leikkimielisen Par 3 -kilpailun. Ruutu tarjoaa turnauksen yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View). The Mastersin ostaneet saavat katseluoikeuden myös US Open -turnaukseen. 

Odotettu The Masters nähdään jälleen yksinoikeudella Ruudussa. Major-turnaukset aloittava nelipäiväinen kilpailu näytetään kokonaisuudessaan suorina lähetyksinä 8.–12. huhtikuuta. Lähetysten selostajina toimivat Teemu Tyry ja Antti Vaalas. Lähetykset ovat Ruudussa tarjolla myös alkuperäisellä, englanninkielisellä selostuksella.

The Masters pelataan kuuluisalla Augusta Nationalin kentällä. Viime vuonna turnaus päättyi yllätykseen, kun Tiger Woods nousi The Mastersin voittoon viidennen kerran, 14 vuoden tauon jälkeen. Woods on tänäkin vuonna yksi ennakkosuosikeista, sillä hän on voittanut turnauksen kaksi kertaa peräkkäin jo vuosina 2001 ja 2002. Vihreää voittajan takkia havittelevat Woodsin lisäksi muun muassa maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy sekä häntä seuraavat Jon Rahm ja Brooks Koepka. Nelipäiväinen voittotaistelu huipentuu yleensä vasta sunnuntain haastavalla takaysillä, joten voittajaa on vaikea ennustaa etukäteen.

Turnauksen lisäksi Ruutu esittää suorana keskiviikkona 8. huhtikuuta pelattavan leikkimielisen Par 3 -kilpailun, jossa caddieina nähdään esimerkiksi golffareiden lapsia tai julkisuuden henkilöitä.

The Masters nähdään Ruudussa erillisenä kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View), eikä se sisälly Ruutu+-tilaukseen. The Mastersin ostaneet saavat katseluoikeuden myös 18.–21.6.2020 pelattavaan US Open -turnaukseen. Suorien lähetysten lisäksi ostajilla on katseluoikeus turnausten tallenteisiin 14 vuorokauden ajaksi.

The Mastersin katseluoikeuden voi ostaa Ruudusta 25.3. alkaen 29,95 euron hintaan osoitteesta: www.ruutu.fi/ohjelmat/golf

The Mastersin suorien lähetysten aikataulu Ruudussa:

Keskiviikko 8.4. klo 22.00
Par 3 Contest
Selostajana: Teemu Tyry

Torstai 9.4. klo 22.00
1. kierros
Selostajana: Antti Vaalas

Perjantai 10.4. klo 22.00
2. kierros
Selostajana: Teemu Tyry

Lauantai 11.4. klo 22.00
3. kierros
Selostajana: Antti Vaalas

Sunnuntai 12.4. klo 21.00
4. kierros
Selostajana: Teemu Tyry

Lähetyksissä kuullaan lisäksi asiantuntijavieraita, jotka ilmoitetaan myöhemmin.