1 uusi julkaisu

Nyt on parkkisakon saavalla Sannalla kielletyt sanat todella kateissa – vääriä synonyymeja vain riittää!

Lappuliisa Ville on sakottamassa autoilija Sannaa, mutta virkailijalla ovat sanat hieman hakusessa. Sanna Stellan yrittää parhaansa, mutta oikeita sanoja ei millään meinaa löytyä. Villen kaukaa haetut vihjeet ovat hulvattomia!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.

Arkkipiispa Niina saapuu seuraamaan pappi Eeron kastetilaisuutta Vinohuoneeseen, mutta Minttu ei ole keksinyt lapselleen nimeä!

Nuorella papilla Eerolla on edessään ensimmäinen kastetilaisuus. Vinoihin ristiäisiin saapuu arkkipiispa Niina valvomaan, että kaikki sujuu mallikkaasti. Mutkia on kuitenkin rutkasti matkassa, kun äiti Minttu ei ole keksinyt tyttärelleen vielä nimeä eikä arkkipiispa itsekään käyttäydy lainkaan pyhän protokollan mukaan.

Kielletyt sanat eivät ole AA-kokouksessa kauaa hukassa – Eero keksii sanan ”koppurainen” sekunneissa!

Kiellettyjä sanoja haetaan AA-tapaamisessa, jonne alkoholisoitunut Eero on tullut tapaamaan tukihenkilöään Niinaa. Alkoholiongelmasta huolimatta Eero on elämänsä vedossa, ja Niinan kiertoteitse ilmaisemat vaikeatkin sanat putoilevat Eeron huulilta vaivatta. Katso hulvaton suoritus!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.

Eero juuttuu Mintun kanssa hissiin ja lupailee palkankorotusta arveluttavin keinoin Repla taululla -tehtävässä

Eero ja Minttu ovat juuttuneet hissiin matkalla palaveriin. Eero saa taululta repliikkejä, jotka täytyy lisätä sellaisenaan mukaan keskusteluun. Hän ottaa työpaikan pomon roolin ja lähtee iskemään Minttua varsin suorasanaisesti ja matkan varrella Mintulle paljastuvat Eeron erikoiset mieltymykset. Tällaista hissikeskustelua ei ole ennen kuultu!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.