4 uutta julkaisua

Poliisi Ville on kotikäynnillä nuorten juhlissa, jossa Sanna Stellan latelee sekavia repliikkejä

Poliisi Ville on Repla taululla -tehtävässä kotikäynnillä nuorten juhlissa. Juhlien järjestäjä Sanna Stellan ei ole tarjoillut pelkkää mehua ja meno vaikuttaa melko psykedeeliseltä. Onneksi Ville on käynyt poliisin telepatiakurssin ja tietää, kuinka reagoida tilanteessa oikein.

Arkkipiispa Niina saapuu seuraamaan pappi Eeron kastetilaisuutta Vinohuoneeseen, mutta Minttu ei ole keksinyt lapselleen nimeä!

Nuorella papilla Eerolla on edessään ensimmäinen kastetilaisuus. Vinoihin ristiäisiin saapuu arkkipiispa Niina valvomaan, että kaikki sujuu mallikkaasti. Mutkia on kuitenkin rutkasti matkassa, kun äiti Minttu ei ole keksinyt tyttärelleen vielä nimeä eikä arkkipiispa itsekään käyttäydy lainkaan pyhän protokollan mukaan.

Kielletyt sanat eivät ole AA-kokouksessa kauaa hukassa – Eero keksii sanan ”koppurainen” sekunneissa!

Kiellettyjä sanoja haetaan AA-tapaamisessa, jonne alkoholisoitunut Eero on tullut tapaamaan tukihenkilöään Niinaa. Alkoholiongelmasta huolimatta Eero on elämänsä vedossa, ja Niinan kiertoteitse ilmaisemat vaikeatkin sanat putoilevat Eeron huulilta vaivatta. Katso hulvaton suoritus!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.

Eero juuttuu Mintun kanssa hissiin ja lupailee palkankorotusta arveluttavin keinoin Repla taululla -tehtävässä

Eero ja Minttu ovat juuttuneet hissiin matkalla palaveriin. Eero saa taululta repliikkejä, jotka täytyy lisätä sellaisenaan mukaan keskusteluun. Hän ottaa työpaikan pomon roolin ja lähtee iskemään Minttua varsin suorasanaisesti ja matkan varrella Mintulle paljastuvat Eeron erikoiset mieltymykset. Tällaista hissikeskustelua ei ole ennen kuultu!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.