285 uutta julkaisua

Haluatko mukaan vuoden hauskimpaan viihdeohjelmaan? Tule yleisöksi Vino Show'n uusiin jaksoihin!

Nelosen sunnuntai-iltojen hulvaton komediauutuus Vino Show on maailmalta Suomeen tänä syksynä rantautunut viihdeohjelma, jossa kohtaavat neljä Suomen eturivin näyttelijää ja komiikan mestaria Ville Virtanen, Niina Lahtinen, Eero Ritala ja Minttu Mustakallio.

Vakikoomikkojen ja vierailevien esiintyjien improvisointitaitoja haastetaan kutkuttavissa tehtävissä pantomiimin, tanssin, laulun, visailun ja kisailun jännittävässä maailmassa – joka on tässä ohjelmassa ajoittain kirjaimellisesti aivan vinossa! Vino Show saa nimensä 22 asteen kulmaan rakennetusta huoneesta, jossa kaikki voi konkreettisesti mennä päin seiniä.

Suuri studioyleisö elää mukana vauhdikkaissa tilanteissa, ja nyt sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus päästä mukaan seuraamaan tv-ohjelman tekoa ja nauttimaan huippuviihteestä. Jos haluat päästä aitiopaikalle seuraamaan Vino Show’n uusien jaksojen kuvauksia, kerää vaikkapa kaveri-, työ- tai harrastusporukka kokoon ja ilmoittaudu mukaan. Ohjelma kuvataan joulukuu aikana studiolla Helsingin Herttoniemessä.
 
Kuvauksiin on mahdollista ilmoittautua seuraavina päivinä:
 
Ke 10.12. klo 10:45-13:45
Ke 10.12. klo 14:15-17:15
Ma 15.12. klo 14:15-17:15
Ti 16.12. klo 10:45-13:45
Ti 16.12. klo 14:15-17:15
Ke 17.12. klo 10:45-13:45
Ke 17.12. klo 14:15-17:45
To 18.12. klo 10:45-13:45
To 18.12. klo 14:15-17:15
 
Ilmoittaudu osoitteeseen: yleiso@shinefinland.tv
 
Mukaan voi ilmoittautua yksin, avecin kanssa tai ryhmänä (tilaisuus on aikuisille suunnattu, mutta myös yli 10-vuotiaat lapset voivat osallistua huoltajan seurassa). Kerro ilmoittautuessasi omat yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti), ryhmäsi henkilömäärä ja keskimääräinen ikä sekä päivä, jolloin ensisijaisesti tahtoisitte osallistua kuvauksiin. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vino Show’n uudet jaksot nähdään Nelosella keväällä 2015.

Vino Show Nelosella sunnuntaisin kello 19.30.

Juttu liittyy ohjelmaan: 

Vino Show

Vino Show

Vino Show on huikea ja fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus. Sarjan päätähtinä nähdään näyttelijät Niina Lahtinen, Minttu Mustakallio, Ville Virtanen ja Eero Ritala. Juontajana toimii näyttelijä Robin Svartström. Vino Show on vuoden vinoin koko perheen viihdeohjelma, jossa paitsi päätähdet, myös muut Suomen huippunäyttelijät ja koomikot pääsevät näyttämään taitojaan erilaisissa improvisaatiotehtävissä. Ohjelma on alusta loppuun silkkaa hauskanpitoa, nyt on kyse puhtaasta viihteestä, ei kilpailusta.

Lavalla nähdään todellista heittäytymistä, kun kaikki illan esitykset syntyvät suoraan live-yleisön silmien edessä. Tässä ohjelmassa on kaikki mahdollista, nauru halpaa ja erilaisia yllätyksiä tiedossa. Näyttelijöiden taitoja haastetaan improvisaation, verbaalisen nokkeluuden, laulun, mimiikan ja visailujen parissa, kunnes ohjelma huipentuu 22 astetta vinossa olevassa huoneessa improvisoituun kohtaukseen. Näyttelijät joutuvat laittamaan kaikki taitonsa peliin tässä haasteessa, jossa pystyssä pysyminenkään ei ole itsestäänselvyys!

Arkkipiispa Niina saapuu seuraamaan pappi Eeron kastetilaisuutta Vinohuoneeseen, mutta Minttu ei ole keksinyt lapselleen nimeä!

Nuorella papilla Eerolla on edessään ensimmäinen kastetilaisuus. Vinoihin ristiäisiin saapuu arkkipiispa Niina valvomaan, että kaikki sujuu mallikkaasti. Mutkia on kuitenkin rutkasti matkassa, kun äiti Minttu ei ole keksinyt tyttärelleen vielä nimeä eikä arkkipiispa itsekään käyttäydy lainkaan pyhän protokollan mukaan.

Kielletyt sanat eivät ole AA-kokouksessa kauaa hukassa – Eero keksii sanan ”koppurainen” sekunneissa!

Kiellettyjä sanoja haetaan AA-tapaamisessa, jonne alkoholisoitunut Eero on tullut tapaamaan tukihenkilöään Niinaa. Alkoholiongelmasta huolimatta Eero on elämänsä vedossa, ja Niinan kiertoteitse ilmaisemat vaikeatkin sanat putoilevat Eeron huulilta vaivatta. Katso hulvaton suoritus!

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.