28 uutta julkaisua

Menestyssarja Under the Dome alkaa Nelosella 1. tammikuuta

Nelosen uusi draamasarja Under the Dome perustuu Stephen Kingin kirjaan, ja sen on tuottanut Steven Spielbergin Amblin Television -tuotantoyhtiö. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Chester’s Millin kaupunkiin, jonka ympärille ilmestyy näkymätön kupu erottamaan kaupungin muusta maailmasta. Sarjan päärooleissa nähdään Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Dean Norris, Natalie Martinez, Britt Robertson, Alexander Koch, Colin Ford, Nicholas Strong, Jolene Purdy ja Aisha Hinds. Under the Dome alkaa Nelosella 1. tammikuuta.
 
Under the Dome oli viime kesän katsotuin primetime-sarja CBS-kanavalla Yhdysvalloissa – ja ympäri maailman, esimerkiksi Network TEN -kanavalla Australiassa, Globalilla Kanadassa, Channel 5:llä Britanniassa, Antena 3:lla Espanjassa ja M6-kanavalla Ranskassa. Sarjasta on jo tilattu toinen tuotantokausi.
 
Under the Domen ovat tuottaneet yhteistyössä CBS Television Studios ja Steven Spielbergin Amblin Television, ja sarjan vastaavia tuottajia ovat Steven Spielberg, Stephen King, Neal Baer, Justin Falvey, Darryl Frank, Stacey Snider, Brian K. Vaughan ja Jack Bender.

Under the Dome alkaa Nelosella 1. tammikuuta tuplajaksolla kello 21 ja kello 22.
Seuraavasta viikosta lähtien Under the Dome Nelosella keskiviikkoisin kello 21.

 

Suosikkisarjan viimeiseksi jäänyt kausi alkaa Nelosella torstaina

Nelosen suosittu scifi-draama Under the Dome on tullut tiensä päähän. Yhdysvalloista kantautuvien uutisten mukaan sarjaa ei enää jatketa Nelosella tänä syksynä nähtävän kolmannen kauden jälkeen. Ohjelman tuottanut NBC ilmoitti, että neljättä kautta ei enää kuvata odotettua pienempien katsojalukujen johdosta.
 
Sarja perustuu samannimiseen romaaniin, jonka on kirjoittanut kauhutarinoiden suurmestari Stephen King. Näillä näkymin Under the Domen viimeiseksi jäävä jakso nähdään Yhdysvalloissa 10. syyskuuta.
 
Under the Dome -sarjan viimeinen kausi käynnistyy Nelosella torstaina 3. syyskuuta.

Muistatko, mihin Under the Dome jäi? Katso koostejakso ennen uuden kauden alkua!

Under the Domen huippujännittävä toinen tuotantokausi alkaa Nelosella keskiviikkona 10. syyskuuta kello 21.

Muistatko, mihin ensimmäisellä kaudella jäätiin? Nelonen esittää ensimmäisen kauden kertausjakson maanantain myöhäisillassa 8. syyskuuta kello 23.15.

Virittäydy tunnelmaan, mitä kuvun sisällä jo tähän mennessä on tapahtunut!

Odotettu toinen Under the Dome -kausi alkaa 10. syyskuuta Nelosella

Suursuosion saavuttanut, jännittävä Under the Dome jatkuu toisen tuotantokauden jaksoilla syyskuussa.

Stephen Kingin kirjaan perustuva tarina sai alkunsa, kun mystinen voimakenttä laskeutui pienen yhdysvaltalaiskaupungin ylle vangiten kaupungin asukkaat sisäänsä. Eristyksissä muusta maailmasta asukkaiden täytyy ratkaista voimakentän salaisuudet ja alkuperä.

Salaisuuden selvittäminen jatkuu 10. syyskuuta kello 21 Nelosella.