Kotivalmentaja

Kotivalmentaja Google Play -kaupassaKotivalmentaja App Storessa

Lataa sovellus Applen App Storesta

Lataa sovellus Google Play -kaupasta

Kotivalmentaja-sovelluksella voit asettua tähtivalmentajien asemaan ja kilpailla parhaan kotivalmentajan tittelistä. Arvaamalla oikein jatkoon pääseviä laulajia kauden aikana, keräät pisteitä jotka vievät sinua lähemmäksi huimia viikko- ja vaihepalkinto jotka tarjoaa DNA. Peli kestää koko kauden ajan ja se on jokaisessa vaiheessa (Ääni Ratkaisee, Kaksintaistelut ja Live) kaksiosainen. Viikolla ennen perjantain lähetystä pelataan viikkopeliä ja lähetyksen aikana live-peliä. Ohjeet pelaamiseen löytyy sovelluksesta.

 

The Voice of  Finland DNA Kotivalmentaja -sovelluksen säännöt

Peli

The Voice of Finland DNA Kotivalmentaja -peliä/sovellusta voi pelata The Voice of Finland-televisio-ohjelman 2. kauden aikana, alkaen 29.12.2012 ja päättyen 26.4.2013. Peli on osa Ohjelman markkinointikampanjaa.  Pelin järjestää Sanoma Entertainment Finland Oy/ Nelonen Media yhteistyössä DNA Oy:n ja Talpa Media Holdin NV:n kanssa.

Peli on jaettu 17 kierrokseen, kolmessa eri ohjelman vaiheessa, ”Ääni ratkaisee”, ”Kaksintaistelut” ja ”Live”.

Kuinka Peliin osallistutaan?

Osallistuminen Peliin tapahtuu mobiilisovelluksen kautta, joka on julkaistu Applen iOS- ja Android-alustoille. Sovelluksen oikeudet omistaa Talpa Media Holding NV, ks. Talpan sovelluksen käyttöehdot sovelluksesta.

Jokaisen Peliin osallistujan on täytettävä tarvittavat oikeat tietonsa (nimi, käyttäjätunnus ja sähköposti) pelatakseen Peliä. Osallistuja vastaa siitä, että tiedot ovat oikein ilmoitettu.  Ks. henkilötietojen käyttöön liittyen Nelonen Median, DNA:n ja Talpan yksityisyydensuojakäytännöt ja rekisteriselosteet sovelluksesta.

Pelin tavoite ja säännöt

Pelin tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä arvaamalla oikein käyttäjälle esitettyihin Ohjelmaan liittyviin kysymyksiin. Kysymykset ovat pääsääntöisesti ”meneekö kilpailija jatkoon” -muodossa. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Jokaisen Kierroksen kuusi eniten pisteitä kerännyttä palkitaan DNA:n tarjoamilla tuotepalkinnoilla, jotka ovat nähtävissä sovelluksessa sekä nelonen.fi -osoitteessa. Samoin vaiheiden Ääni ratkaisee ja Kaksintaistelut yhteispistein laskettuna paras sekä yhteensä koko Peliaikana eniten pisteitä kerännyt palkitaan DNA:n tarjoamilla tuotepalkinnoilla.

Jokaiseen kierrokseen tai vaiheeseen ei ole pakko osallistua voittaakseen, mutta osallistumatta jättäminen ei kasvata pistemäärää, jolloin pääpalkinnon tai vaihepalkinnon voittaminen on vaikeampaa. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti jokaisen Kierroksen päätyttyä.

Sama pelaaja voi voittaa vain yhden kerran kierros- ja vaihepalkinnon.

Tasapisteissä, voittajat arvotaan.

 

Sovelluksen lataaminen ja osallistumisoikeus

Sovelluksen lataaminen ja Pelin osallistuminen on maksutonta käyttäjälle. Pois lukien mahdollisuus äänestää suosikkia tekstiviestillä pelin viimeisessä Live-vaiheessa, josta osallistujalta peritään normaali operaattorin hinnaston mukainen maksu.

Palkintoja ei voi voittaa Sanoma Entertainment Finlandin / Nelonen Median tai Solar Television Oy:n työntekijät, median edustajat, eikä kukaan jolla on mahdollisuus nähdä The Voice of Finlandin jaksoja  ennen niiden esittämistä televisiossa ohjelma-aikataulun mukaisesti.

 

Lisätietoja ja järjestäjän yhteystiedot

www.nelonen.fi

Sanoma Entertainment Finland Oy/ Nelonen Media
PL 350
00151 Helsinki