332 uutta julkaisua

Tässä ovat The Voice Kids -tähtivalmentajat: Diandra, Arttu Wiskari ja Krista Siegfrids

  • Voice Kids -tähtivalmentajat Diandra Flores, Arttu Wiskari ja Krista Siegfrids
The Voice Kidsin laulajalahjakkuuksia valmentaa tällä kaudella kolme musiikkialan ammattilaista: Diandra Flores, Arttu Wiskari ja jo viime kaudelta tutuksi tullut The Voice Kids -tähtivalmentaja Krista Siegfrids. The Voice Kids -ohjelman toinen tuotantokausi alkaa Nelosella syksyllä 2014.
 
Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa kilpailevat vuosina 2000–2005 syntyneet 8–14-vuotiaat laulajalupaukset. Ohjelmaan haki mukaan yhtensä 2 300 lasta ja nuorta, joista noin 250 pääsi koelauluihin saakka. Televisiossa nähtävässä Ääni ratkaisee -vaiheessa kisaa 70 laulajaa. 

 
Tässä ovat tähtivalmentajat
 
Krista Siegfrids
Valoisa ja valloittava laulaja Krista Siegfrids tuli tutuksi sekä The Voice Kidsin että The Voice of Finlandin ensimmäiseltä kaudelta. Räväkkänä ja valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Krista on luonut määrätietoisesti omaa uraansa – ja on viihtynyt muun muassa musikaalilavoilla (Play Me, Muskettisoturi, Hou, hou, ihan mahdoton kabaree, go, go). Suomea hän edusti Eurovision laulukilpailussa 2013 itse tekemällään kappaleella Marry Me. Krista on ollut paljon tekemisissä lasten kanssa – hänen luokanopettajan opintonsa Vaasassa ovat loppusuoralla, ja lisäksi hän on kilpaillut telinevoimistelussa ja sen jälkeen valmentanut lapsia ja nuoria samassa lajissa. 
 
Diandra Flores
Diandra tuli suuren kansan tietoisuuteen 2012 voittaessaan Suomen Idolsin. Viime vuonna hän osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun ja kisasi paikasta Eurovision laulukilpailussa. Diandra kilpaili kappaleella Colliding Into You ja ylsi kolmannelle sijalle. Diandra on soittanut viulua kuusivuotiaasta lähtien ja esiintynyt lauluduossa yhdessä siskonsa kanssa. Parhaillaan tämä uskomattoman upeaääninen nuori lahjakkuus opiskelee lukiossa – muusikoksi hän valmistui 2013. Diandran mukana olo ohjelmassa julkistettiin viime perjantain The Voice of Finland -livelähetyksen yhteydessä.
 
Arttu Wiskari
Arttu Wiskari on laulaja-lauluntekijä, joka on löytänyt tiensä suoraan suomalaisten sydämiin. Faneiksi ovat tunnustautuneet niin Teemu Selänne kuin Kimi Räikkönenkin, joiden luona Arttu on käynyt yksityiskeikalla. 

Hänen läpimurtosinglensä oli kesällä 2010 julkaistu Mökkitie, ja esikoisalbumin menestys vei Artun rautakaupan tiskiltä täysipäiväseksi muusikoksi. Arttu nähtiin kilpailemassa syksyllä 2013 Nelosen Dancing on Ice -ohjelmassa, jossa hän sijoittui toiseksi. Samoihin aikoihin Artusta tuli myös pienen pojan isä.

The Voice Kids -ohjelman vaiheet ovat pitkälti tutut The Voice of Finlandista: Ääni ratkaisee, Kehäkamppailut, Semifinaalit ja Finaali. The Voice Kids perustuu samannimiseen hollantilaiseen ohjelmaformaattiin.

Aino Morkon uskomaton matka esiintymispelkoisesta arasta tytöstä suuren The Voice Kids -finaalin voittajaksi!

Aino Morkon The Voice Kids -matka on suoraan sanoen uskomaton. Aino haki mukaan ohjelmaan jo ensimmäisellä kaudella, mutta tuolloin Ääni ratkaisee -esitys meni plörinäksi liian suuren jännityksen vuoksi. Myös nyt toisella tuotantokaudella Aino oli jäätyä samassa kohdassa, mutta onnistui kuitenkin keräämään itsensä. Valmentajat tunnistivat Ainon äänessä piilevän suuren potentiaalin - kaikki kolme tuolia kääntyi. Valmentajakolmikosta Krista Siegfrids onnistui suostuttelemaan Ainon joukkueeseensa ja tämä valmentaja taisi ollakin kaikkein paras vaihtoehto! Ainakin Aino sanoo, että Krista vaikutti todella paljon siihen, että hän onnistui pääsemään omasta esiintymispelostaan irti.

Kehäkamppailu meni Ainon osalta hienossa yhteistyössä kahden muun tytön, Ronjan ja Iiriksen, kanssa kaikki toisiaan tukien ja kannustaen. Kehäkamppailusta avautui Ainolle tie semifinaaliin Logomon suurelle lavalle. Rentoutunut Aino esitti semifinaalissa Over The Rainbow ja tämä hetki lienee koko kauden tähtihetki: koko yleisö osoitti suosiotaan seisaallaan ja tähtivalmentajat kehuivat esitystä rajattomasti!

Finaalissa Ainon soolobiisinä oli Robinin Onnellinen ja jatkokierroksella Paloma Faithin New York, ja vaikka koko finaali jännittikin tyttöä, oli jännitys luonteeltaan jo erilaista: odottavaa ja innostunutta! Siinä vaiheessa kun Axl Smith julisti finaalin ja koko The Voice Kidsin kakkoskauden voittajaksi Ainon, ei tyttö ollut uskoa asiaa todeksi. Seuraavaksi silmiin nousivatkin onnen kyyneleet, koska ilo ja hämmennys täyttivät mielen!

Nyt Ainon ura musiikin parissa on nyt alkanut ja hän on jo levyttänyt ensimmäisen oman singlensä! Puoli vuotta sitten itse esiintymispelkonsa kanssa kamppaillut tyttö osaa myös antaa hienoja neuvoja muille, joilla on samanlaisia haasteita ja jotka tahtoisivat kuitenkin päästä esiintymään ja loistamaan lavalle kuten hän!

Lisää aiheesta: 

Upean sinkkubiisin julkaissut The Voice Kids -voittaja Aino kertoo unelmistaan : “Omaa musiikkiakin on jo kirjoitettuna!”

The Voice of Finlandin voittanut Aino Morko julkaisi ensimmäisen sinkkunsa perjantaina. Ainon kappale on nimeltään Päästä mut irti - hieno power balladi, joka sopii tämän nuoren laulajan suuhun hienosti. Aino kertoo Nelosen viihdeuutisten haastattelussa, miten sinkku syntyi ja millaista oli levyttää huippumuusikoitten kanssa. Aino paljastaa myös omat unelmansa musiikinteon suhteen!

The Voice Kids -voittaja Aino Morko: "5000 euron stipendillä hankitaan ainakin uusi ukulele - loput säästöön!"

The Voice Kidsin toisen tuotantokauden voittanut Aino Morko vieraili kotikaupungistaan Oulusta Helsingissä ja kuittasi voiton myötä perheensä kanssa Opel Mokka -katumaasturin vuodeksi käyttöön. Samalla Aino pistäytyi Nelosen viihdeuutisten haastattelussa kertomassa, minkälaisen vastaanoton hän on saanut nyt, kun kaikki ovat nähneet kesällä nauhoitetun finaalilähetyksen Nelosella ja lopputulos on selvillä. The Voice Kidsin palkintoihin kuuluu myös 5000 euron stipendi musiikkiharrastukseen käytettäväksi. Aino paljastaakin, mitä tällä stipendillä ainakin hankitaan!

Logomo taputtaa seisaallaan jälleen! Aino Morkon vauhdikas ja tyylikäs New York

The Voice Kidsin finaalin kilpailuesitykset päättyvät Krista Siegfridsin joukkueen Aino Morkon akustiseen versioon kappaleesta New York. Ainolla on tunnusmerkkinsä ukulele mukana lavalla - ja tämän lisäksi myös huippukitaristi Mikko Kosonen. Lopputulos on tempoltaan yllätävänkin vauhdikas, mutta joka tapauksessa äärimmäisen tyylikäs esitys! Loistavaa!