Jutut tagilla kaksintaistelu

The Voice of Finland

The Voice of Finland

The Voice of Finlandin uuden upean kauden tähtivalmentajat ovat Toni Wirtanen, Olli Lindholm, Redrama ja Anna Puu! Uusien laulajalahjakkuuksien metsästys alkaa jälleen 5. tammikuuta 2018. Kenen tiimiä sinä kannatat?

#tvof
#tvoftoni 
#tvofolli 
#tvofredrama 
#tvofanna

Annika, Kalle ja Emma laulavat Olavi Uusivirtaa tunteella! Pete Parkkonen: ”Olin kuin Ruisrockissa hyppimässä”

TVOF-kauden viimeinen Kaksintaistelu käydään kolmen Anna Puun tiimin laulajan kesken. Annika Syrjälä, Kalle Rönkkö ja Emma Vaattovaara kisaavat ainoasta jäljellä olevasta Knockout-jatkopaikasta.

Kolmikko kajauttaa ilmoille Olavi Uusivirran Kultaa hiuksissa. Esitys on täynnä kesäyön tunnelmaa ja mahtavaa riemua!

”Huikea keskinäinen energia! Ihan maagisen ihana ja suloinen lopetus tälle illalle”, Diandra kiittää.

”Te menitte tähän biisin tekstiin, mä olin siellä Ruisrockissa hyppimässä silmät kiinni, te saitte mut sinne”, Pete Parkkonen visioi haltioissaan.

Tähtivalmentajat eivät voi enää kaapata laulajia, joten kaksi laulajaa putoaa jatkosta. Sääntöjä rikottiin kuitenkin jaksossa jo kerran. Katso, vetääkö joku toinen valmentaja ässän hihasta!

The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin Nelosella kello 20.

Saaran ja Sinin hurmaava esitys saa Michael Monroen rikkomaan TVOF-sääntöjä!

The Voice of Finlandin viimeisessä Kaksintaistelu-jaksossa lavalle nousevat Ollin tiimistä Saara Lehtonen, 36, ja Sini Ikävalko, 40. Kappaleena heillä on Suvi Teräsniskan Elämäni miehiä.

Äänet soivat mielettömän kirkkaasti, ja henkeäsalpaavan esityksen jälkeen yleisö on noussut seisaalleen taputtamaan!

"Voi että, mä tiedän kun Suvi Teräsniska katsoo tätä kotona, niin kyllä tirahtaa kyynel eikä aiheetta!” Olli Lindholm sanoo.

Olli voi valita jatkoon laulajista vain toisen, eikä muilla tähtivalmentajilla ole enää kaappausmahdollisuuksia jäljellä. Ollin tehtyä valintansa tapahtuu kuitenkin jotain odottamatonta! Onko tässä ensimmäinen sääntörikkomus TVOF-historiassa?

Janne ja Gavin laulavat Justin Bieberiä popparin elein – Diandra: ”Kaksi todellista vastakohtaa!”

Janne Vaittinen ja Gavin Kshetri ovat Redraman TVOF-tiimin viimeinen lavalle nouseva Kaksintaistelu-pari. Laulettavaksi he saivat Justin Bieberin biisin Love yourself.

Molemmissa laulajissa on popparin ainekset kohdallaan ja kumpikin loistaa laulutaidoillaan!

”Tässä oli kaksi todellista vastakohtaa laitettu vetämään tätä vaikeeta Justinin biisiä, mutta suoriuduitte ihanasti”, Diandra kehuu.

Kuka on viimeinen Knockout-vaiheeseen etenevä laulaja Redraman tiimistä?

The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin Nelosella kello 20. Voit seurata laulajien ja tähtivalmentajien matkaa myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa.

Tähtivalmentajat itkevät vuolaasti A-J:n ja Petrin laululle! Ellinoora: ”Olin täysin hajoamispisteessä”

The Voice of Finlandin tämän kauden viimeisessä Kaksintaistelu-jaksossa koetaan suuria tunteita, kun lavalle astuvat Team Ollin miehet A-J Keskinen ja Petri Tavinen.

A-J:n ja Petrin esittämänä kuullaan Vesterinen Yhtyeineen - Kukaan ei koskaan. Laulajien sielukkaat ja uskomattoman hienosti soivat äänet herkistävät tähtivalmentajat, ja esityksen lopuksi moni pyyhkii kyyneliä oikein urakalla.

”Mä olin tossa biisin aikana täysin hajoamispisteessä”, Ellinoora sanoo silmät suurina.

”Mikään ohjelmanumero ei ole aiemmin saanut… ei, puhukaa te”, Pete Parkkonen nieleskelee kyyneleitä ja siirtää puheenvuoron toisille valmentajille.

Ollilla on edessään vaikea valinta, sillä vain yksi laulajista jatkaa Knockout-vaiheeseen.

The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin Nelosella kello 20.

Fatu ja Katja tanssittavat kaikkia pop-vedolla! Anna Puu: ”Otitte tähän asti parhaiten lavan haltuun”

Team Redraman kisaajat Fatu Niang ja Katja Rajaniemi ovat todellinen pop-duo! Helsinkiläiset laulajat saavat Kaksintaistelussa esitettäväksi Carly Rae Jepsenin kappaleen First Time, ja tunnelma singahtaa kattoon heti kättelyssä!

”Te ootte mun mielestä tähän mennessä olleista kilpailijoista ottanu parhaiten lavan haltuun. Te omistitte sen!” Anna Puu sanoo show’n jälkeen.

”Mullakin oli ihan älyttömän hauskaa, tätä oli tosi kiva kuunnella”, Robin fiilistelee iloisena.

Kumpi pop-lahjakkuuksista nähdään Knockout-vaiheessa?

The Voice of Finland torstaisin ja perjantaisin Nelosella kello 20. Seuraa laulajien ja tähtivalmentajien matkaa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa.