Jutut tagilla Vinohuone

Arkkipiispa Niina saapuu seuraamaan pappi Eeron kastetilaisuutta Vinohuoneeseen, mutta Minttu ei ole keksinyt lapselleen nimeä!

Nuorella papilla Eerolla on edessään ensimmäinen kastetilaisuus. Vinoihin ristiäisiin saapuu arkkipiispa Niina valvomaan, että kaikki sujuu mallikkaasti. Mutkia on kuitenkin rutkasti matkassa, kun äiti Minttu ei ole keksinyt tyttärelleen vielä nimeä eikä arkkipiispa itsekään käyttäydy lainkaan pyhän protokollan mukaan.

Vinohuoneessa romahdetaan ketjussa, kun tytär tuo uuden poikaystävän ja toisenkin suuren uutisen muuttavalle pariskunnalle

Ville ja Niina ovat aviopari, joka on muuttopuuhissa. Tytär Lotta Lindroos tuo näytille ja muuttoavuksi uuden poikaystävänsä rakennusmies Eeron. Pariskunta tuo mukanaan myös varsin yllättäviä uutisia, joiden seurauksena Vinohuoneessa nähdään ennätysmäärä päällekkäin kaatuilua ja jopa todella spontaani kuperkeikka!

Ville astuu Alexander Stubbina Vinohuoneen kylpylään, mutta hoitaja-Mintulla onkin päällekkäisiä varauksia!

Uusi päiväkylpylä on avannut ovensa Vinohuoneeseen. Hoitaja-Mintulle on sattunut päällekkäisiä varauksia, ja toimitusjohtaja Sarin lisäksi paikalle pöllähtää tuleva morsian Niina ja Ville itse pääministeri Alexander Stubbina. Kuinka käy, kun kaikki asiakkaat tahtovat aivan eri palveluja vinossa kylpylässä?

Vino Show lauantaisin kello 20 Nelosella.

Keravalainen rokkibändi löytää yhteisen sävelen vaikka uusi rumpali tuleekin Stadista - tämä on Go Go Boys

Vino Show'n nimikkotehtävä on vinohuone, jossa näyttelijät improvisoivat tietystä alkuasetelmasta lähtevän kohtauksen, ja kaikki näytellään 22 astetta vinossa olevassa huoneessa. Katsojat näkevät toiminnan kuitenkin kuin se tapahtuisi ihan suorassa studiossa. Tällä kertaa olemme keravalaisella bändikämpällä, jonne saapuu uusi rumpali koesoitolle. Tulessa ovet Eero Ritala, Ilkka Villi ja Ville Virtanen.

Vino Show Nelosella lauantaisin klo 20.00.