Jutut tagilla Lehdistötilaisuus

Tätä voisi kai kutsua työ- ja perhe-elämän yhdistämiseksi: Timo Soini on avioitunut Suomi-neidon kanssa!

Lehdistötilaisuus on Vino Show'n tehtävä, jossa yksi näyttelijöistä pitää lehdistötilaisuutta, mutta hän ei tiedä kuka hän on ja miksi hän tilaisuutta pitää. Tällä kertaa Ville Virtanen on tietämättään Timo Soini, jolla on uutinen: hän on avioitunut Suomi-neidon kanssa. Toimittajien - Niina Lahtinen, Ilkka Villi ja Anna Paavilainen - kysymysten perusteella Ville pyrkii selvittämään identiteettinsä ja lehdistötilaisuuden syyn, ja nyt täytyy sanoa, että mies onnistuu tehtävässä käsittämättömän tehokkaasti!

Vino Show Nelosella lauantaisin klo 20.00.

Minttu pitää lehdistötilaisuuden Jutta Gustafsberginä, joka on tunnustanut käyttävänsä naapurinsa takapuolta!

Vino Show’n Lehdistötilaisuus-tehtävässä Niina, Lauri ja Ville haastattelevat screenille ilmestyvästä aiheesta Minttua, joka ei tiedä kuka on ja mistä pitää lehdistötilaisuutta. Kiperien ja hyvin kummallisten kysymysten kautta Minttu oivaltaa henkilöllisyytensä Gustafsberginä, mutta selviääkö takapuolen vaihto?

Vino Show lauantaisin klo 20 Nelosella.

Eero Ritala haistelee maagisesti lehdistötilaisuutensa aiheen hetkessä

Vino Show'n lehdistötilaisuutta pitää aina yksi näyttelijöistä - tällä kertaa Eero Ritala - joka ei itse tiedä tilaisuuden aihetta. Kolme toimittajaa pommittaa päätähteä kysymyksillä, joitten perusteella tämän on pääteltävä tilaisuutensa syy. Katso miten käsittämättömän nopeasti Eero haistelee olevansa Matti Nykänen, jolla on suihkumoottoriuutisia!

Susikoira Roi tekee näyttävän paluun julkisuuteen MasterChefissä - Niina pitää näistä lähtökohdista lehdistötilaisuuden

Vino Show'ssa maamme huippunäyttelijät laittavat itsensä täysillä peliin, kun he joutuvat improvisoimaan sekä nokkeluutta että fysikkaa vaativissa tehtävissä. Ohjelman vakiokasvoinan nähdään Minttu Mustakallio, Niina Lahtinen, Ville Virtanen ja Eero Ritala, ja sarjaa juontaa Robin Svartström. Uudessa Vino Show'n jaksossa vierailijatähtina nähdään Jaana Saarinen ja Roope Salminen.