Jutut tagilla Antti Kaikkonen

LIVE 4: Antti Kaikkonen on illan discokuningas!

No nyt on kyllä illan discokuningas kruunattu! Boney M.: n Daddy Cool -kappaleella discohenkeä halliin puhaltavat Antti Kaikkonen ja Pia Airaksinen, joiden leveät lahkeet ja isot hiukset suorastaan huutavat sitä mistä aidossa discossa on kyse. Tässä esityksessä on kaikki showelementit kohdallaan! Jopa Antin nimikko "kankiliuku" on mahdutettu mukaan koreografiaan!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

Kaikkonen taipuu jo kukkoliukuun

Antti Kaikkonen hyppäsi kesken kaiken mukaan tähtiluistelijakaartiin, ja vauhdikasta edistystä on jo tapahtunut vajaan viikon treeneillä. Katso video Antin sirklausharjoituksista! Entä sujuvatko ensi lauantain muuvit bilemusiikin tahdissa kankimaiseen tyyliin?

Katso Dancing on Ice ensi lauantaina klo 19.30 Nelosella suorana!

LIVE 3: Päihittääkö viime hetkellä kisaan lähtenyt Antti Kaikkonen vaimonsa?

Treeneissä selkänsä loukannut Kim Herold jätti leikin kesken torstaina, ja jo samana iltana jäälle Pia Airaksisen rinnalla luisteli kansanedustaja Antti Kaikkonen. Vain pari päivää harjoitelleet Antti ja Pia näyttävät mitä kaikkea kahdessa päivässä voi saada aikaan. Vaaleanpunaisen Pantterin teemassa luisteleva pari yllättää heittäytymisellään. Nähtäväksi jää saako salapoliisi Kaikkonen ovelan pantterin lopulta kiinni! Ja päihittääkö Antti vaimonsa kisassa?

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!