Jutut tagilla Susanna Ruotsalainen

Susanna Ruotsalainen herkkänä tiputuksesta

Dancing on Icesta tippuneen Susanna Ruotsalaisen ja hänen valmentajansa Aapo Turpeisen herkät tunnelmat suoraan tiputuksen jälkeen. Susanna on spekuloinut jo pitkään hänen esiintymisjännityksen vaikutusta luisteluun. Susannan mielestä treeneissä kaikki sujuu, mutta esityksessä jokin menee aina mönkään. Mikä Susannaa ahdistaa? Dancing on Ice lauantaina 19.30 Nelosella.

Susanna Ruotsalainen putosi Dancing on Icesta

Tähtiluistelija Susanna Ruotsalainen putosi tiukan taistelun jälkeen Dancing on Icen suorassa lähetyksessä. Susanna luisteli parinsa kanssa dramaattisen jäätanssin Phantom of the Operan tahtiin. Panokset ovat koventuneet kilpailussa viikko viikolta, tämän viikon jälkeen kilpailussa jatkaa enää viisi paria.

Miten kilpailu jatkuu? Katso Dancing on Ice suorana taas ensi lauantaina klo 19.30!

 

LIVE 6: Team Rampa saa yleisön villiksi!

Tällä viikolla luistelijat jaettiin kahteen ryhmään, jotka kisaavat keskenään tuomareiden lisäpisteistä. Team Rampa:n riveissä tanssivat Arttu Wiskarin lisäksi Sauli Koskinen ja Susanna Ruotsalainen heidän valmentajiensa kera. Päihittääkö Wiskarin jengin tanssit vastustajansa?

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

LIVE 6: Oopperan kummitus valtaa jään!

Jos jäätanssikisan teemana on Halloween, ei voi välttyä Oopperan kummitukselta! Hän on tänään täällä Dancing on Ice -hallissa tanssittamassa Susanna Ruotsalaista. Kuinkahan Susannan jäätanssit onnistuvat kummituksen kanssa? Tämä esitys lumoaa ja samalla puistattaa.

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!