Jutut tagilla Sauli Koskinen

FINAALI: Saulin ja Nean koskettavat jäähyväiset yltää kymppiin!

Johanna Kurkelan Sun särkyä anna mä en -kappaleella ei varmastikaan voi epäonnistua! Jo valmiiksi herkkään mielentilaan viritetyn yleisön ja tuomariston sydämet sulavat tälle taidokkaalle ja koskettavalle koreografialle. Sydäntä riistävät jäähyväiset Doi-jäälle on virallisesti annettu. Nyt emme voi muuta kuin odottaa. Kumpi vain voi voittaa.

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

FINAALI: Saulin ja Nean merirosvotanssi lähtee aivan uusiin sfääreihin!

Sauli ja Nea valitsivat repertuaaristaan Pirates of the Caribbean -elokuvasta tutun Drink Me Up Hearties Yo Ho -kappaleen tahdissa tanssitun merirosvotanssin. Huikeaksi taitoluistelijaksi kehkeytynyt Sauli Koskinen on jo vakuuttanut meidät kaikki taidoistaan, mutta tämän illan veto viedään jo aivan uusiin sfääreihin! Mikä edistys! Go Sauli ja Nea!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

FINAALI: Kisan ensimmäinen kymppirivi ansaitaan Burleskilla!

Illan toinen finaalipari tekee vähintään yhtä räväyttävän sisääntulon kuin kilpakumppaninsakin! Kisan ilopillerit Sauli Koskinen ja Nea Ojala luottavat Burleskin räväkkään voimaan ja ovat lähteneet liikkeelle itse Burleskikuningattaren Christina Aquileran kappaletta Show Me How You Burlesqueta tulkiten. Ja Saulihan näyttää, ja Saulihan osaa. Huhhuh, mikä Diva Burlesque!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

Adam Lambert cheers for his ex-boyfriend on Finnish Dancing on Ice

The savvy pop-singer Adam Lambert appeared on Prime Time Finnish National Television on Saturday evening to publicly send his best for ex-boyfriend Sauli Koskinen. Sauli has ice-skated his way to the season finale with his skating partner and teacher Nea Ojala. The first ever season of the Finnish version of Dancing on Ice is broadcasted on Finland's second largest commercial TV channel Nelonen.

Lambert sent his love and cheers to Sauli on a personal video message. To see the video above, please make sure your browser's adblocker (or similar) is disabled.