Jutut tagilla Kari Salmelainen

LIVE 3: Mitä mafiameinikiä, Don Kari!

Kummisetä -elokuvan musiikkia tulkitseva Kari Salmelainen on virittäytynyt mafiatunnelmiin vetämällä isot aurinkolasit silmilleen ja tietenkin luistimet jalkaan! Itse Corleonen elkein jäälle kaartavan Karin ja hänen taitoluistelijaparinsa Jenni Calvertin tulkinta Speak Softly Love -kappaleesta saa suitsutusta osakseen!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

Karin vahvuuksia ovat kaaret ja liu'ut ja jalan heiluttelu

Tähtiluistelija Kari Salmelainen ja parinsa Jenni Calvert eivät ole lannistuneet viime Dancing on Ice -lähetyksen läheltä piti -tilanteesta. Pari harjoittelee jo innokkaana uutta ohjelmaa, jossa tuodaa Salmelaisen vahvuudet esiin. Sosiaalisen median kohkaaminen ei niinkään tähtiluistelijaa kiinnosta, vaan hän toivoo "mummoilta postikortteja", jotta kilpailu jatkuisi vastedeskin!

Dancing on Ice lauantaisin klo 19.30 suorana Nelosella!

LIVE2: Äijäluistelua á la Kari Salmelainen

Täyden kympin mies Kari Salmelainen valloittaa yleisön sydämet ja laittaa jokaisen suun hymyyn. Vaikka harjoituksissa Kari ja tatoluistelija Jenni Calvert käyttäytyvätkin kuin vanha pariskunta, tämä esitys on kuitenkin hyväntuulista ja huoletonta luistintenkäyttöä. Tätä taitavaa koreografiaa tahdittaa Kai Hyttisen Nosta lippu salkoon. Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!