Jutut tagilla Satu Taiveaho

Satu Taiveaho putoamisestaan: Valinta meni oikein!

DOI-ohjelmasta pudonnut Satu Taiveaho kokee tuomariston olevan oikeudenmukainen valitessaan Sara Chafakin hänen sijastaan jatkoon. Satu kertoo olevansa myös parempi luistelija kuin aikaisemmin tippunut miehensä Antti Kaikkonen. Miten rankkaa Sadulle oli avautua ohjelmassa vaikeasta adoptioprosessista? Dancing on Ice lauantaina 19.30 Nelosella.

LIVE 5: Satun ja Mikon koskettava tarina Afrikasta!

Nyt jäällä nähdään aivan ainutlaatuisen koskettava hetki. Satu Taiveaho raottaa valmentajansa Mikko Minkkisen avustuksella hieman verhoa omaan maailmaansa. Tämä 7 Seconds -kappaleen tahdissa tanssittava jäätanssi kertoo Satun romuttuneista adoptiohaaveista. Tämä vetää äänekkään tuomaristonkin hiljaiseksi! Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

Satu Taiveahon murentunut unelma adotiolapsesta biisivalinnan takana

Tähtiluistelija Satu Taiveaho kertoo tarkempaa taustaa tämänviikkoiselle Dancing on Ice -kappalevalinnalleen 7 Seconds. Kappale kytkeytyy Sadun mielessä hänen ja Antti Kaikkosen kariutuneeseen adoptioprosessiin. Lasta he ovat toivoneet vuodesta -95. Toiveen täyttyminen oli jo lähellä, ja lastentarvikkeitakin oli jo hankittu. Miten Satu kohtaa murentuneen unelmansa nyt? Katso Sadun avoin haastattelu!

Katso Sadun suoritus ja Dancing on Ice suorana lauantaina klo 19.30 Nelosella!