Jutut tagilla Sara Chafak

Dancing on Ice

Dancing on Ice

Upea show ja jännittävä kilpailu, jossa 10 julkkiskilpailijaa opiskelee jäätanssia tähtiluistelijoiden opastuksella. Ohjelman juontavat Marja Hintikka ja Lorenz Backman, ja kilpailijoiden päävalmentajana nähdään Laura Lepistö. Tuomariston vakiojäseniä ovat Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila. Heidän lisäkseen mukana on joka viikko vaihtuvia kiinnostavia tuomareita. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.

Pudonnut Sara Chafak: Voisin olla aika tykki taitoluistelija

Viime launtaina Dancing on Icesta pudonnut Sara Chafak oli maanantaiaamuna Radio Aallon Dynastian haastattelussa. Taitoluistelu vei Saran sydämen aivan kokonaan, ja hän harmitteleekin, kun lajia ei tullut aloitettua jo nuorempana. Mitkä olivat kaunottaren tunnelmat pudotuksen jälkeen?

Katso jännittävä Dancing on Ice -finaali ensi lauantaina 30.11. klo 19.30!

SEMIFINAALI: Sara ja Sasha pyytävät hiljaisuutta

Jääprinsessa Sara Chafak näyttää nyt kyntensä myös tarinan tulkitsijana. Saran omien sanojen mukaan hänellä on vaikeuksia tulkinnan kanssa, sillä hän ei ole koskaan kokenut epäonnea rakkaudessa. Ammattilaisiltakin vinkkejä saaneet Sara ja Sasha näyttävät kyllä vakuuttavilta hettäytyessään Irinan Hiljaisuus -kappaleen tarinaan. Oppi on tainnut mennä perille!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!