Jutut tagilla Arttu Wiskari

Arttu Wiskari DOI-matkastaan: "Pelkäsin pelleksi leimaantumista!" Katso!

Lauantaina Dancing on Ice -finaalissa luistellut ja toiseksi tullut laulaja Artti Wiskari pistäytyi maanantaiaamuna Radio Aallon Dynastian vieraana.

Hopealle luistellut Wiskari kertoi tunnelmiaan nyt kun Dancing on Ice tullut tiensä päähän.  Kertomansa mukaan muusikko pohti useaan otteeseen, miksi koskaan hyppäsi projektiin mukaan. Myös "pelleksi" leimaantuminen huoletti Wiskaria. Mitkä ovat miehen mietteet nyt?

- Mielestäni ohjelma menestyi hienosta, ja halusin tuoda siihen sitä huumoripuolta, Wiskari muisteli.

Kuka vastasi miehen upeista asuista?

FINAALI: Valtakunnallinen itkuvaroitus annettu! Arttu ja Eve vetää täyden kympin shown!

Väristyksiä aiheuttava Doi-finaali lähentelee loppuaan ja on aika illan viimeisen hitaan. Arttu Wiskaria ja Eveliina Pöllästä keikuttaa tänään Laura Närhen versio kappaleesta Hetken tie on kevyt. Parin haikeat jäähyväiset yltävät aina yleisöön ja tuomaristoon saakka ja saa koko Doi-areenan huokaisemaan. Henkeä salpaava suoritus! Ihanaa!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

FINAALI: Artun ja Even ihmiskitara tekee comebackin!

Finaaliparit ovat saaneet valita jo tanssituista jäätansseistaan yhden heille mieluisan vedon uudelleen esitettäväksi. Eikä tule varmaankaan yllätyksenä, että Artun ja Eveliinan valinta on Halloweenina tanssittu ACDC:n Highway to Hell. Meno jäällä yltyy vieläkin rajummaksi kuin Halloweenina, ja kaikki me odotamme henkeä pidätellen Artun kuuluisaa ihmiskitarasooloa. Eikä se petä tänäänkään! Arttu ja Eve rokkaa!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

FINAALI: Voittoa havittelevat Tarzan ja Jane avaavat illan taiston viidakkomeiningeissä!

Mitä ihmettä? Doi-areena on aivan hetkessä muuttunut viidakoksi! Voitosta kamppailevat enää kaksi paria, ja ensimmäisenä taistoon lähetävät laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen aka Tarzan ja Jane. Viidakkorumpuja Katy Perryn Roar -kappaleen tahdissa on Artun ja Eveliinan mukana jäällä paukuttelemassa SM-seniorimuodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnit. Huikean jännittävä finaali on valmis alkamaan!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

"Phyullu" WHAT? Selänne lured Top NHL players to speak mumbo on prime time tv

The top players of the Anaheim Mighty Ducks went mighty berserk on Finnish National TV on Saturday. The Finnish Flash Teemu Selänne lured two of the top 10 NHL players, Ryan Getzlaf and Corey Perry, to perform a cheering video for his musician friend Arttu Wiskari, who is currently competing for the win of the first ever Dancing on Ice TV show in Finland.

Getzlaf read from his (obviously) pre-scripted notes: "Muista hyvä ryhti" which translates "Remember to keep a good posture" while Perry went on even further with the highly unrecognizable language: "Muista peppu alhaalla". That translates roughly to "Remember to keep your butt down".

See the uncanny cheering video above. Please make sure your browser's adblocker (or similar) is disabled.
The first ever season of the Finnish version of Dancing on Ice is broadcasted on Finland's second largest commercial TV channel Nelonen.