Jutut tagilla Helena Lindgren

Helena ja Tommi yhdessä DOI-katsomossa: Tässä me avoimesti hengaillaan

Dancing on Icesta tippuneet Helena Lindgren ja hänen luisteluvalmentajansa Tommi Piiroinen kertoivat löytäneensä toisensa ohjelman myötä. Katsojia ihastuttanut luistelupari istuukin nyt yhdessä katsomossa jännittämässä muiden puolesta. Halloween-ilta on vielä nuori, joten kaksikko miettiikin, mihin ilta vie? Dancing on Ice lauantaina 19.30 Nelosella.

Pudonneen Helena Lindgrenin hurjat DOI-treenikokemukset: pyörtyilyä ja oksentelua

Viime lauantaina Dancing on Ice -ohjelmasta pudonnut Helena Lindgren oli parinsa Tommi Piiroisen kanssa Radio Aallon Dynastian haastattelussa kertomassa kokemuksistaan jäätanssin parissa. Dancing on Icen treenikautta voi kuvata vähintäänkin rankaksi: Helena heilui välillä kolmen metrin korkeudessa, ja välillä taas nenä hipoi jäätä. Vauhdikkaat pyörähdykset saivat Helenan myös pahoinvoivaksi. Katso haastattelu Radio Aallon studiossa!

Kuka putoaa seuraavassa jaksossa? Katso Dancing on Ice lauantaina klo 19.30 Nelosella!

LIVE 2: Karismaattinen Helena Lindgren on kuin elävä nukke jäällä!

Helena Lindgren ja Tommi Piiroinen jatkavat hyväksi havaittua linjaa. Tiedossa on siis herkkää tulkintaa ja joutsemaista liihottelua jään pinnalla. Yhteisen liikekielen löytänyttä paria on ihana katsella. Ja mikäs tämän koskettavan jäätanssin taustalle sopisi soimaan paremmin kuin suomalaisen rockin uranuurtajan Rauli Badding Somerjoen kapplale Valot. Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

Helena Lindgren luistelee pömppövatsan pois

DOI -tähtiluistelija Helena Lindgren on saanut hyvät vatsalihastreenit kauden aikana. Toiseen suoraan lähetykseen valmistautuva Helena aikoo jälleen satsata musiikin tulkintaan ja tunnelmaan jäällä. Viimeksi Vesku Loirin tulkinta sai Helenan syttymään, miten Helena tulkitsee tänään Rauli Somerjoen kappaleen "Valot"? Dancing on Ice tänään Nelosella klo 19.30!