Jutut tagilla Kim Herold

Kivut olivat liikaa: Kim Herold jättää Dancing on Icen!

 

Laulaja Kim Herold joutuu jättämään suositun Dancing on Ice -luistelukilpailun kesken pahojen selkäkipujen takia.

Herold teloi selkänsä pahoin jo viime viikolla, jolloin lääkäri varoitteli jatkamasta. Miehen selkävaivat ovat vain pahentuneet, joten nyt lääkäri on antanut ehdottoman kiellon miehen jatkohaaveille. Näin ollen suosikkilaulajaa ei nähdä jäällä Dancing on Icen tulevissa jaksoissa.

Katso, kuinka tuskaisesti Herold luisteli viime lauantaina jaksossa!

Dancing on Ice Nelosella lauantaisin kello 19.30.

LIVE 2: Lääkäri kielsi Kimiä jatkamasta kisassa!

Dancing on Ice -kisan kilpailijat eivät ole päässeet luistelutreeneistään helpolla. Laulaja Kim Herold on tällä viikolla saanut oman osansa kolhuista. Mies loukkasi selkänsä niin pahasti, että lääkäri kehotti häntä heittämään kisassa pyyhkeen kehään. Tämä kehotus meni kuitenkin määrätietoisen laulajan toiseta korvasta sisään, ja toisesta ulos. Toivomme kaikki, että viimehetkellä koreografiaansa vaihtanut Kim Herold ja Pia Airaksinen onnistuvat vastoinkäymisistä huolimatta. Uuteen jäätanssiin poweria tuo Cheekin Puhelinlangat laulaa.

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

Kim ei osallistunut kenraaliin: " Tällä hetkellä näyttää vähän heikolta"

Tähtiluistelija Kim Herold venäytti selkänsä pahasti alkuviikosta nostaessaan pariaan Pia Airaksista. Harjoittelusta ei ole tullut kipujen myötä mitään ja pari on joutunut tekemään kokonaan uuden koreografian, sekä vaihtamaan biisiään. Kim kuitenkin itse vaikuttaa ottavan tilanteen leppoisasti, eikä suostu stressaamaan hankalasta tilanteesta huolimatta. Dancing on Ice tänään 19:30 Nelosella.