Jutut tagilla Semifinaaliin päässeet talentit

Sensaatiomainen vatsastapuhuja Sari Aalto etenee Talent Suomen semifinaaleihin! Sami Hedberg: ”Mä nautin!”

Sari Aalto esiintyi Talent Suomen esikarsinnoissa puhuvan simpanssinuken kanssa. Välikarsintoihin Suomen ainoa ammatikseen vatsasta puhuva nainen on korottanut panoksia, ja talentti juttelee kahdella eri nukella.

Toinen esityksen nukeista kasataan show’n aikana! Sari tekee vauvanukkea viihdyttämään sukasta suorasanaisen hahmon, joka laukoo nenäkkäitä kommentteja itse talentillekin.

”Talent! Mitä sä täällä teet? Aikuinen nainen seisoo lavalla sukka kädessä!” sukkahahmo napauttaa.

Talentin lavalle Sari kuitenkin nimenomaan kuuluu. Hauska esitys voittaa tähtituomarit puolelleen, ja Sari ansaitsee yhden harvoista jäljellä olevista semifinaalipaikoista.

”Mä nautin esityksestä!” Sami Hedberg tuulettaa.

”Yleensä mä aina tuijotan sitä suuta koko ajan, mutta mulla unohtui se kokonaan! Seurasin heitä molempia ihan omina persooninaan”, Jari Sillanpää nauraa.

Talent Suomen ensimmäinen suora semifinaalijakso nähdään sunnuntaina 20.11. kello 20 Nelosella! Ohjelmaa voi seurata myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Snapchatissa. Kannusta suosikkejasi hashtagilla #talentsuomi!

Ida Laukkasen tanssi vetää tähtituomarit aivan sanattomiksi – Jari Sillanpää itkee vuolaasti!

Ida Laukkanen, 14, on harrastanut tanssia tosissaan vasta puoli vuotta. Nyt superlahjakas nuori kisaa semifinaalipaikasta Talent Suomen tiukoissa välikarsinnoissa.

Balettia ja nykytanssia harrastava Ida esittää samaan aikaan herkän ja voimakkaan koreografian Andra Dayn Rise Up -kappaleen tahtiin. Idan taidot vetävät tähtituomarit sanattomiksi ja kun esitys on ohi, Jari Sillanpää pyyhkii kyyneliä.

”That’s how you do it!” Anna Abreu kiteyttää kaikkien tuntemukset vaikuttavasta esityksestä.

Talent Suomen viimeiset välikarsinnat torstaina ja sunnuntaina kello 20 Nelosella. Sunnuntaina 20.11. nähdään ensimmäinen suora semifinaalijakso! Voit kommentoida parhaita esityksiä Twitterissä hashtagilla #talentsuomi.

FinBollyn railakas ja hyväntuulinen esitys saa tähtituomarit säteilemään – Jari: ”Mulle jäi kestohymy!”

Iloinen joukko tanssijoita valtaa Talent Suomen estradin Långvikin bootcampilla. Bollywood-henkistä tanssia tekevä FinBolly-ryhmä Tampereelta tuo mukanaan lavalle myös auringon, sillä tässä nähdään kenties koko ohjelman mukaansa tempaavin ja hyväntuulisin show!

Esitykseen on rakennettu hauska tarina, jossa suomalaisen isäjuipin ja tyttären maailma sekoittuu Bollywood-unelmaan! Tähtituomarit seuraavat esitystä leveät hymyt kasvoilla silmät sädehtien.

”Mä tulin niin hyvälle fiilikselle!” Sara Forsberg huudahtaa esityksen jälkeen.

”Mulle jäi sellainen kestohymy!” Jari Sillanpää iloitsee.

Ota esitysvideolta annos riemua omaan kotikatsomoon!

Talent Suomen viimeiset bootcamp-jaksot torstaina ja sunnuntaina kello 20 Nelosella. Sunnuntaina 20.11. nähdään ensimmäinen suora semifinaalijakso! Muista myös ohjelman sometoimittaja Jari ”Sohvis” Peltolan vetämä Talent Suomi Radioshow Radio Aallolla torstaisin ja sunnuntaisin.

Valkeakosken koskenpoikien notkea show järkyttää Robinin: ”Mua sattu henkisesti ja fyysisesti, kun ne hyppäs spagaattiin!”

Aerobista tanssia tekevä nuorten naisten ryhmä Valkeakosken koskenpojat pääsi Talent Suomen esikarsinnoista kirkkaasti jatkoon huikealla esityksellään. Bootcampilla notkea ja lahjakas ryhmä saa tähtituomarit haukkomaan henkeään, kun vauhdikas show käynnistyy! Lavalla nähtävät kuusi koskenpoikaa ovat niin käsittämättömän notkeita nopeissa liikkeissään, että tuntuu, kuin tanssijat olisi valmistettu kumista! Spagaatit, mielettömät voltit ja jalkojen nostelu pään tasolle ei ole tälle kimmeltävälle kokoonpanolle mikään ongelma. Tähtituomarit seuraavat rytmikkään sähäkkää show’ta silmät suurina. ”Mua sattu henkisesti ja fyysisesti, kun ne hyppäs siihen spagaattiin”, Robin sanoo esityksen jälkeen. ”Joo, kyllä, ehdottomasti”, Sara Forsberg komppaa äimistyneenä. Mikä esitys! Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Muista myös ohjelman sometoimittaja Jari ”Sohvis” Peltolan vetämä Talent Radioshow Radio Aallolla torstaisin ja sunnuntaisin!

Jestas, mitkä rinnat! Nerokas drag-artisti Marko Vainio loihtii Dolly Partonina leveän hymyn tähtituomareiden huulille

Marko Vainion mukaansa tempaava drag show piti Talentin esikarsinnoissa sisällän muun muassa Paula Koivuniemen, Céline Dionin ja alastoman Katri Helenan. Huikean hauska turkulainen drag-taiteilija nähdään Långvikin lavalla eläytymässä uusiksi hahmoiksi.

Ensimmäisenä tähtituomareita villitsemässä nähdään Dolly Parton. Kaikki huomio kiinnittyy leidin hervottomasti heiluviin rintoihin! Nine To Five -hittikappaleen tahdittamat rinnat alkavat vetää aivan omaa show’taan.

Markon esittäminä nähdään myös muun muassa Euroviisu-tähdet Lordee ja Conchita Wurst! Tähtituomarit ovat esityksestä erityisen ilahtuneita.

"Olihan tää niinku... huvit... tai niinku tämmönen niinku... hauska! Miten olikin näin vaikea sanoa toi?" Robin nauraa esityksen jälkeen.

Tämä spektaakkeli on nähtävä kokonaisuudessaan. Marko on nero!

Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Muista myös ohjelman sometoimittaja Jari ”Sohvis” Peltolan vetämä Talent Radioshow Radio Aallolla torstaisin ja sunnuntaisin!