Jutut tagilla Jatkoon päässeet esitykset

Turkulainen taskumagia muutti Sara Forsbergin mielipiteen taikuudesta! ”Olen erittäin vaikuttunut”

44-vuotias Christian Engblom on viimeinen Talent Suomen alkukarsintavaiheessa nähtävä taikuri. Hänellä on vielä mahdollisuus päästä mukaan jatkoon ja koitosta varten hän on valmistellut häkellyttävän korttitempun tähtituomareille.

Turkulainen Christian saa kortteja ilmestymään kummallisista paikoista. Lisäksi miehen paidasta katoaa rintatasku jäljettömiin!

Sara Forsberg ei ole aiemmin lämmennyt taikaesityksille, mutta nyt tähtituomari nyökyttelee.

"Sainko mä muutettua sun mielen taikuudesta ja taikureista?" Engblom kysyy Forsbergiltä.

"Täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olen erittäin vaikuttunut taikatempusta. Se, ettei sulla ole enää taskuja niin... olen häkeltynyt ja erittäin onnellisesti häkeltynyt!" Sara sanoo.

Tässä pidempi video jo ennakkoon nähdystä turkulaisesta taikuruudesta!

Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ohjelmaa voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa ja Twitterissä. Osallistu keskusteluun häsällä #talentsuomi!

Tutkija Pii käyttää Jari Sillanpään kahvia tiedetempuissaan: ”Vahvenee vanhetessaan, ihan kuin sinä!”

Tutkija Pii on matkustanut ulkoavaruudesta Talent Suomeen näyttämään kuplivia tiedetemppuja. Oikeassa elämässä Tampereella asuva Kirsi Puustinen on valmistellut kuplivan ja savuavan spektaakkelin täynnä fysiikan ja kemian ihmeitä.

Hauskassa esityksessä kyytiä saa myös Jari Sillanpään oma kahvi, joka tempun seurauksena jähmettyy täysin lasiin kiinni!

”Tää on ihmeellistä kahvia. Tää vaan vahvenee vanhetessaan, ihan niinku sinäkin Jari!” Tutkija Pii huudahtaa.

Esitys lumoaa vierailevan tähtituomari Riku Niemisen täysin.

”Rakastan tiedettä! Näähän oli niinku lapsille suunnattu, mutta mä jäin ihan tyytyväisenä tillottamaan näitä kaikkia ihania juttuja”, Riku tunnustaa.

”Mä arvostan niin paljon visuaalisuutta ja että sä oot miettiny kaiken tän”, Sami ihaile monipuolista show’ta.

Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ohjelmaa voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa ja Twitterissä. Osallistu keskusteluun häsällä #talentsuomi!

18-vuotias Ville ei ole käynyt kertaakaan tanssitunneilla, vaan opetteli kaiken itse – freestyle vakuuttaa tähtituomarit

Kolme vuotta sitten Ville Heikkinen näki Youtubessa videon, joka sai kiinnostumaan ja innostumaan tanssimisesta. 18-vuotias oululainen ei ole käynyt tanssitunneilla kertaakaan, vaan opetteli kaiken freestylesta itse videoita katsomalla!

Talentin viimeisessä alkukarsintajaksossa tähtituomarit ovat tiukkoina, mutta nuoren osaajan tanssi vakuuttaa heidät.

"Ville, sä tiedät mitä mä oon sanomassa, eiks niin?" Sami Hedberg hymyilee, kun on äänestyksen aika.

Videolta näet Villen robottimaiset nopeat freestyle-muuvit!

Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ohjelmaa voi seurata somessa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa, missä snäppejä julkaisee Talent Suomen sometoimittaja Jari "Sohvis" Peltola. Jari vetää myös Radio Aallolla Talent Suomi Radioshow'ta torstaisin kello 18–20 ja sunnuntaisin kello 16–18.

Simodeuksen We Will Rock You muuttaa Talent Suomen rokkikonsertiksi! ”Suurta talenttia saada ihmiset seisomaan”

Simodeus on koulutukseltaan klassisen laulun opettaja, mutta miehen repertuaariin kuuluu todellisuudessa yli tuhat kappaletta lähes kaikista tyylilajeista. Talentin lavalla tapahtuu viimeisessä esikarsintajaksossa räjähtävä rock show, joka tempaa kaikki mukaansa!

We Will Rock You raikaa, kun yleisö taputtaa seisaaltaan mukana. Loppuun Simodeus vetäisee vielä autenttisen kitarasoolon, joka on kuin alkuperäisestä kappaleesta!

”Se on suurta talenttia saada ihmiset seisomaan”, Jari Sillanpää tuumii energisestä ja railakkaasta show'sta.

”Sun esityksessä omaleimaista oli se, että sä sait oikeesti koko jengin mukaan taputtamaan koko biisin ajan”, Sara Forsberg alleviivaa.

Nappaa videolta roima annos rokkia kotikatsomoon!

Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa ja Twitterissä. Keskusteluun voit osallistua häsällä #talentsuomi.

Räikeä kaupunginvaltuutettu Akaalta vetää stand up -komiikkaa omasta painostaan!

50-vuotias Susanna Saxberg on koomikko. Siinä sivussa hän on ollut vuosia myös yksi Akaan johtavia poliitikkoja kaupunginhallituksessa! Taiteilijanimi Handy Hotflash erottaa kaksi varsin erilaista uraa.

Talent Suomessa Handy Hotflash vitsailee avoimesti omista muodoistaan.

”Lähdin mukaan ihan sen takia, kun meidän muori on aina haaveillut, että joku sukulainen, naapuri tai edes tuttava olisi jossain tosi-tv-ohjelmassa”, Susanna kertoo aluksi.

”Mulla oli vaihtoehtoina Rakas, sinusta on tullut pullukka; Suomen surkein kuski ja Talent Suomi, niin mä valitsin sitten Talentin”, hän jatkaa ja saa yleisön tyrskähtelemään.

”Näkyy, että sä oot tehnyt tätä aikasemmin”, Sami Hedberg kommentoi esitystä.

Kuuntele Susannan stand up videolta!

Talent Suomi torstaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa ja Twitterissä. Keskusteluun voit osallistua häsällä #talentsuomi.