Jutut tagilla Esiintyjien ennakkohaastattelut

Olavin koreografia kertoo hänen suhteestaan elämään: ”Murehtiminen ei auta mitään!”

55-vuotias Olavi Heino sai Talentin esikarsinnoissa koko Suomen huutamaan ilosta ja hämmennyksestä tankotanssillaan Lohjalainen opettaja loksautti tähtituomarien leuat lattiaan uskomattomalla esityksellä.

”Se oli oikein hieno päivä, pääsi esittämään omia taitojansa. Esityksestä muistan sen verran, että kun se alkoi, niin yleisössä alkoi kauhea huuto ja aivan valtava riemu”, Olavi kertaa hymyillen.

Riku Nieminen ylisti Olavin rikkovan kaikkia viihdemaailman sääntöjä juuri oikealla tavalla.

Bootcampilla nähtävä esitys kertoo Olavin suhtautumisesta elämään huumorin kautta.

”Miksi ihmiset on niin vakavia? Ei murehtiminen auta mitään!” Olavi tuumaa.

Talentti aikoo lyödä tähtituomarit jälleen ällikällä, etenkin hänet ensi kertaa näkevän Anna Abreun.

”Kannattaa tarkistaa, onko siellä hyvät tuolit, muuten voi pudota”, Olavi nauraa.

Talent Suomi sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ohjelmaa voi seurata somessa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa, missä snäppejä julkaisee Talent Suomen sometoimittaja Jari "Sohvis" Peltola. Jari vetää myös Radio Aallolla Talent Radioshow'ta torstaisin kello 18–20 ja sunnuntaisin kello 16–18.

Gürkan ja Emre ovat huippuluokan breikkaajia – toinen heistä pääsi Turkin Talentin finaaliin!

Gürkan ja Emre ovat hämmästyttävän taitavia tanssijoita. He kisasivat kaksi vuotta sitten Turkin Talentissa toistensa vastustajina! Suomeen tultuaan kaksikko päätti yhdistää voimansa ja perusti Too Much Underground -duon. Break dancella ja street-tanssilla tähtituomarit villinneet miehet nähdään nyt Talent Suomen tiukoissa välikarsinnoissa.

Duo oli koe-esiintymisten jatkoon pääsystä todella iloinen. Semifinaalipaikkoja on jäljellä kuitenkin vain kolme.

”Nyt katsotaan, mitä tapahtuu tänään”, Emre sanoo toiveikkaana.

Emre pääsi oman tanssiryhmänsä kanssa Turkin Talentin finaaliin! Tanssija kertoo kisan olleen todella haastava, sillä kaikkien esitysten taso oli korkea. Ryhmä sai paljon huomiota katsojilta ja nyt Emre toivoo samaa menestystä Talent Suomeen.

Sunnuntai-illan jaksossa nähdään ryhmältä ensimmäisen esityksen täydellinen vastakohta, josta Gürkan ja Emre kertovat haastattelulla.

Talent Suomi sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ohjelmaa voi seurata somessa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa, missä snäppejä julkaisee Talent Suomen sometoimittaja Jari "Sohvis" Peltola. Jari vetää myös Radio Aallolla Talent Radioshow'ta torstaisin kello 18–20 ja sunnuntaisin kello 16–18.

Luka on pitänyt esiintymisensä Talentissa salaisuutena: ”Vain opettaja ja rehtori tietävät”

Talent Suomen historian nuorin drag-artisti Luka Tienhaara on vasta 13-vuotias! Nuoren oivaltava ja hauska esitys hurmasi tähtituomarit totaalisesti, ja nyt tämä saapuu Veikkolasta tiukkoihin välikarsintoihin kisaamaan semifinaalipaikasta.

Lukan tunnelmat koe-esiintymisen jälkeen ovat yhä tuoreessa muistissa.

”Mä olin tosi helpottunut ja tyytyväinen itseeni, että olin tehnyt parhaani ja päässyt sillä jatkoon”, Luka kertoo.

Kaikki kaverit ja sukulaiset eivät tienneet etukäteen Lukan osallistumisesta Talent Suomeen. Koulussa vain opettajalle ja rehtorille kerrottiin hänen lähteneen mukaan ohjelmaan! Salaisuuden pitäminen on ollut välillä vaikeaa.

”Pari tyyppiä on ollut silleen häh, missä sä Luka oot tänään! Mä oon vain sanonut, että mulla on vähän muuta menoa tai keksinyt, että oon hammaslääkärissä”, talentti sanoo.

Luka yllättää kaverinsa ja katsojat uudella upealla drag show’lla Talent Suomessa sunnuntaina kello 20 Nelosella. Sunnuntaina 20.11. nähdään ensimmäinen suora semifinaalijakso! Seuraa jännittäviä tunnelmia myös somessa ja kannusta suosikkiasi hashtagilla #talentsuomi.

Leffamusaa rakastava Samuli valitsi potpuriinsa klassikkoelokuvien tunnareita: ”Toivottavasti ihmiset tunnistavat nämä biisit”

Kitarataituri Samuli Federley, 35, soitti Talent Suomen koe-esiintymisissä sähkökitaraa ja rokkasi tiensä jatkoon Långvikin bootcampille. Espoolainen kitaristi ei malta odottaa pääsyä lavalle, sillä valmisteltuna on jälleen huikea musiikkipotpuri.

Esikarsinnoissa Samuli soitti musiikkia kaikista genreistä ja yhdisteli tunnettuja kappaleita, sillä kertoo pitävänsä kaikesta musiikista. Samuli on lisäksi suuri elokuvafani, mikä tulee näkymään bootcampin esityksessä.

”Tykkään leffamusasta hirveesti. Ennen kaikkea diggaan tunnelmamusasta, mutta sitä ei oikein pysty täällä soittelemaan, niin soitan sitten leffatunnareita”, Samuli kertoo.

Kitaransoiton opettajana Samuli soittaa paljon työn merkeissä. Omat oppilaat tietävät miehen kisaavan Talentissa.

”Parempi ois äänestää sitten, jos mä siihen saakka pääsen!” Samuli nauraa.

Tunnistatko kaikki haastattelun lomassa kuultavat elokuvabiisien kitaraversiot?

Samuli Federley esiintyy Talent Suomessa sunnuntaina 13.11. kello 20 Nelosella. Seuraavan viikon sunnuntaina nähdään ensimmäinen suora semifinaalijakso, jossa talentit kisaavat finaalipaikoista! Seuraa jännittäviä tunnelmia Facebookissa, Twitterissä, Snapchatissa ja Instagramissa.

Heinillä on mukanaan myös varakoira ja kaksi pentua – ”Jos koiraa jännittää, se saa istua ja syödä nakkia”

Heini Seppä Mäntsälästä omistaa kymmenen koiraa! Sepän sirkuskoirat -nimellä kulkeva kokoonpano tanssi ja temppuili kolmen koiran voimin tiensä suoraan tähtituomarien sydämeen esikarsinnoissa. Heini lupasi, että seuraavissa esityksissä karvaisia kavereita nähdään vielä lisää.

”Viimeksi mulla oli esiintymässä kolme koiraa ja lisäksi oli mukana Ketku vähän kuin varakoirana, että jos joku vaikka taittaa nilkkansa rappusissa. Kaikki meni onneksi hienosti, niin ei tarvinnut”, Heini kertoo.

Långvikin spektaakkelia varten mukana on viisi esityskoiraa ja yksi varakoira. Mukana kannustusjoukoissa on lisäksi kaksi hellyyttävää pentua, 14-viikkoinen Pähee ja tämän 12-viikkoinen colliekaveri!

”Yhden mielestä tää paikka oli aika jännä. Sitä odotan, että mitä se tekee, mutta jos sitä jännittää, niin se saa sitten istua ja syödä nakkia”, Heini sanoo.

Katso Heinin ja ihastuttavien hännänheiluttajien haastattelu!

Talent Suomi sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ensimmäinen suora semifinaalijakso nähdään 20.11.! Ohjelmaa voi seurata somessa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa, missä snäppejä julkaisee Talent Suomen sometoimittaja Jari "Sohvis" Peltola. Jari vetää myös Radio Aallolla Talent Radioshow'ta torstaisin kello 18–20 ja sunnuntaisin kello 16–18.