Hovimuusikko Ilkka

Onnenpyörä-osiossa vieraat kertovat pahimmasta lapsuusmuistoistaan. Radio Suomipopiltakin tuttu Hovimuusikko Ilkka antaa vieraille kolmen soinnun terapiaa ja kehittelee muistosta laulun. Ilkan esityksillä on tosin tapana riistäytyä käsistä…

Robin kertoo katoamistarinansa lapsuudesta, Hovimuusikko Ilkka soluttautuu fanien joukkoon laulamaan

Big Bang! -Onnenpyörä sisältää kiperiä kysymyksiä aina arjen fengshuista ensisuudelmaan. Illan päävieras Robin joutuu kuitenkin muiden vieraiden tapaan kertomaan pahimmasta lapsuusmuistostaan.

Robinin kertoma tarina oli traumaattisempi muille paikalla olleille kuin hänelle itselleen. Artisti oli pienenä, vielä uimataidottomana saanut saarireissulla räpylät ja polskinut moottoriveneen taakse piiloon aiheuttaen suurta hätäännystä ”katoamisellaan”.

Lapsuusmuistoista laulavaa Hovimuusikkoa ei aluksi näy, mutta Ilkka onkin soluttautunut Robinin fanien joukkoon! Ilkka esittää Boom Kah -kappaleesta tarinaan liittyvän sovituksen, joka muuttuu jälleen hyvin Hovimuusikko-keskeiseksi.

Kaikki Big Bang! -musiikkiesitykset, sketsit ja imitaatiot katsottavissa osoitteessa nelonen.fi/bigbang.

Hovimuusikko Ilkka keksii taas uuden tavan pujahtaa studioon: “Nokkonen poltti pahasti”

Onnenpyörä-osio pysähtyy taas kaikkien yllätykseksi Pahin lapsuusmuisto –kohtaan, jossa perinteisesti Radio Suomipopiltakin tuttu Hovimuusikko Ilkka on rynnännyt studioon.

Tällä kertaa Ilkka aiotaan pitää kaukana lavalta, ainoastaan studion siivooja sattuu paikalle samaan aikaan ja kuinkas sitten käykään…?

Big Bang! perjantaisin kello 20 Nelosella.

Stigin pahin lapsuusmuisto: hylkäsikö äiti kauppaan? ”Hilkka-äiti” parantaa lapsuuden trauman!

Onnenpyörä-osiossa illan vieras joutuu jälleen paljastamaan pahimman lapsuusmuistonsa. Stig kertoo pienenä eksyneensä äidistään kaupassa ja pelkäsi äidin hylänneen hänet. Lapsuuden traumoja parantamaan on Hovimuusikko Ilkan sijaan kutsuttu itse Stigin äiti, mutta onko paikalle kitaran kanssa saapunut ”Hilkka” todella muusikolle sukua?

Big Bang! perjantaisin klo 20 Nelosella.

Lauri Tähkä ei kerro pahimmasta lapsuusmuistostaan, vaan suhteestaan vodkaan – Hovimuusikko Ilkka varastaa silti show’n!

Neljä peräkkäistä kertaa ”pahin lapsuusmuisto” -kohtaan pysähtynyt Big Bang! -Onnenpyörä tekee yllättävän poikkeuksen ja illan vieras Lauri Tähkä saakin tehtäväkseen kertoa suhteestaan vodkaan.

Tähkä paljastaa kokemuksiaan aiheen tiimoilta, mutta Hovimuusikko Ilkka rynnii pyytämättä paikalle. Nyt ei lauleta edes vieraalle itselleen, ja Ilkka on tuonut mukanaan toisenkin kutsumattoman vieraan!

Big Bang! perjantaisin klo 20 Nelosella.

Ilkka on irti, kun Antti Tuiskun pahinta lapsuusmuistoa parannetaan musiikilla!

Big Bang! -Onnenpyörä päräyttää illan vieraalle keskustelunaiheeksi jälleen pahimman lapsuusmuiston. Antti Tuiskun ikävä muisto liittyy laskettelumäkeen ja hiihtohissiin. Hovimuusikko Ilkka saapuu tuttuun tapaan lievittämään kokemusta laulullaan, joka lähtee lapasesta. Kolmen soinnun Ilkka on irti!

Big Bang! perjantaisin kello 20 Nelosella.