Tamin lätkänurkka

Maineikkaan kiekkoleijonan nurkkauksessa nähdään tunnettuja suomalaisia. Jarkko ”Tami” Tamminen esittää vieraille kiperiä kysymyksiä myös kaukalon ulkopuolelta.

Lätkänurkassa on kova kovaa vastaan: kaksi Tamia kohtaa toisensa!

Tamin Lätkänurkassa vieraana on tänään aito ja alkuperäinen aurinkokuningas ja kiekkoleijona -79, Juhani Tami Tamminen! Tällaisella kokoonpanolla murtuu mikä tahansa puolustus.

Pukeutumisesta on puhuttu paljon, mutta kuinka Tami riisuutuu? Tamin mukaan ei ole mitään aluetta, jossa hän ei olisi asiantuntija. Kuuluisalla kiekkoleijonalla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus kysyä itseltään mitä tahansa. Mikä miestä askarruttaa?

Big Bang! perjantaina 5.6. klo 20 Nelosella. Vieraana Krista Siegfrids, Jarkko Ahola ja yllätysvieraita! Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #nelosenbigbang.

Tami ei ehtinyt kansanedustajaksi, mutta tarjoaako Sinuhe Wallinheimo ex-kiekkoleijonalle ministerinsalkkua?

Tamin lätkänurkasta kajahtaa keskellä MM-huumaa! Kiekkoleijona-79 saa vieraakseen entisen maalivahdin ja kansanedustajan Sinuhe Wallinheimon. Eikä siinä vielä kaikki: käynnissä ovat myös tiukat hallitusneuvottelut, joissa suunta on ainoastaan sisään tai ulos. Tami itse ei valitettavasti ehtinyt kansanedustajaksi lähteä, mutta löytyisikö kansanedustaja Wallinheimolta joka alan asiantuntijalle hommaa kokoomuksen riveissä? Big Bang! räjähtää perjantaina 8.5. kello 20 Nelosella. Vieraina Wallinheimon lisäksi Arttu Wiskari, Janna ja paljon muita yllätysvieraita!

Sara Sieppi laukoo härskejä kiekkovinkkejä ”Tami Tammiselle”

Nelosen tuoreen Big Bang! -viihdeohjelman avausjaksossa nähdään ”Tamin” lätkänurkka, jossa vieraana on vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi. Absurdissa lätkästudiossa Jarkko ”Tami” Tammisen huomio tuppaa kiinnittymään legendaariseen kiekkoleijonaan itseensä, ja Siepin laukomat kiekkomaailman kommentit kuulostavat jokseenkin monitulkintaisilta. Big Bang! perjantaisin klo 20 Nelosella.