Rap battlet

Joka jaksossa yksi illan vieraista haastaa Jarkko Tammisen imitoiman tunnetun suomalaisen tuliseen rap battleen, jossa riimitellään asenteella. Imitoituina vastuksina nähdään mm. Vesa-Matti Loiri, Matti Nykänen ja Stig!

Näinkö Vain elämää -tähdet valittiin ohjelmaan? Big Bang! tykittää hervottoman parodian!

Nelosen kevään hulvaton viihdeshow Big Bang! huipentuu tänään perjantaina 12.6. hulvattomaan kauden päätösjaksoon.

Imitaattori Jarkko Tamminen sekä laulaja Laura Voutilainen heittävät kaiken peliin ja heittäytyvät Vain elämää -seitsikoksi. Mutta mitä ihmettä Tommi Läntinen siellä tekee? Tämä on nähtävä!

Big Bang! -finaalijaksossa nähdään myös järjettömän kova artistikattaus: Robin, Anna Abreu, Benjamin Peltonen sekä useita yllätysvieraita!

Big Bang! perjantaina 12.6. kello 20 Nelosella.

Krista Siegfrids räppää Calle Haglundin kera: Suomenruotsalaiset rakastavat koko maailmaa!

Nyt on kovassa käytössä molemmat kotimaiset kielet, kun ”Carl Haglund” haastaa Krista Siegfridsin rap battleen kanssaan. Nämä rauhaa rakastavat suomenruotsalaiset haluavat pelkästään hyvää ja mukaan rynnistävät myös Folke West ja Elisabeth Rehn. Tarvitseeko muita enää kutsuakaan?

Big Bang! perjantaisin kello 20 Nelosella.

Muodostetaanko näillä hiustenväreillä sinipunahallitus? Rap battlessa Sanni ja ”Tarja Halonen”!

Rap battlessa kavennetaan tällä kertaa sukupolvien välistä kuilua. Big Bang! -vieras Sanni saa arvovaltaista seuraa, kun riimittelyparina on presidentti ”Tarja Halonen”. Varsin erilainen kaksikko löytää rapissa yhteisen sävelen ja ”Tarja” innostuu ideoimaan Sannille vaalikampanjaakin!

Big Bang! perjantaisin klo 20 Nelosella.

88-vuotias Aira Samulin saalistaa puumanmetsästäjää rap battlessa: ”Päiväys jo mennyt, mut vielä vaan kelpaa!"

Räppäri ”Stig” kaipaa rap battlessa vierelleen vanhempaa naista. Vastassa musiikkiottelussa on onneksi varsin sopiva puumanainen, 88-vuotias Aira Samulin!

Tämä rap battle on täynnä lemmen paloa ja hulvattomia käänteitä. Kukkuluuruu ihana Stigi, annas kun Aira tulee ihan liki! Ja mikä onkaan kaikeksi onneksi loppuratkaisu?

Big Bang! perjantaina 15.5. klo 20 Nelosella. Vieraina Aira Samuli, Antti Tuisku ja monta yllätysvierasta!