64 uutta julkaisua

Suomen Huippumalli haussa -lanseeraus oli menestys – katso Loopin Jekun snäppikooste!

Suomen Huippumalli haussa -sarjan upeat tuomarit ja mallit on nyt julkistettu. Loopin social media manager Jekku Berglund ui kulisseihin Huippiksen lanseeraustilaisuudessa Sanomatalossa Helsingissä.

Uudet mallit ja tuomarit joutuivat heti median pyöritykseen. Miltä päivä näytti? Tsekkaa Jekun Snapchat-kooste!

Instagram: @suomenhuippumallihaussa, @loopsuomi, @jekkuberglund

Suomen Huippumalli haussa alkaa Livillä keväällä 2017.

Maksoiko poikaystävä Sofialle Huippis-tittelin? Joutui tuomareiden ristikuulusteltavaksi vain hetkeä ennen voittajan julkistusta

Tätä et nähnyt TV:ssä! Eilen nähdyssä Suomen Huippumalli haussa -ohjelman tiukassa finaalissa voittajaksi kruunattiin historian ensimmäisenä miehenä Jerry. Valinta ei ollut tuomareille helppo, sillä myös Sofiasta löytyy paljon potentiaalisen huippumallin ominaisuuksia. Tuomaristo oli kuitenkin ennen valintaa epävarma siitä, onko Sofia valmis tavoittelemaan mallin ammattia tosissaan, vaikka se tarkoittaisi poikaystävän ja kotipaikan hylkäämistä.

Osaatko sanoa poikaystävällesi, että ei, mä rakastan sua, mutta tää on tää mitä mun pitää tehdä", tenttaa Huippis-tuomari Marica Sofialta.

"Vaikka hän sanoo, että sä et saa lähtee mihinkään", hän jatkaa tiukkana.

Sofia yrittää kuitenkin vakuuttaa raatia siitä, että seurustelu ei vaikuta hänen tulevaisuuteensa mallina:

"Hän (poikaystävä) haluaa, että minusta tulee hyvä malli", Sofia kertoo.

Tuomaristo vaikuttaa kuitenkin epäluuloiselta:

"Ja hän haluaa, että sä matkustat puoleks vuodeks New Yorkiin?" Marica tiedustelee.

"Sä oot kuulemma eilen sanonut, että sä haluat ostaa asunnon Närpiöstä ja jäädä sinne", komppaa Paparazzin Laila Snellman.

Lopulta Jerryn halu tavoitella kansainvälistä mallin uraa vakuutti tuomarit, ja voitto meni Sofialta sivu suun.

Maryam Razavi blogissaan: "Onnea meidän upea JERRY!"

Meidän kaksi upeaa finalistia ovat monen käänteen kautta selvittäneet tiensä tärkeisiin viimeisiin kuvauksiin ja finaali-catwalkiin.

Jerry ja Sofia suuntasivat suoraan Tallinnan lautalta Cosmopolitanin kuvauksiin hieman uupuneina, mutta onnellisina. Kisaväsymyksestä huolimatta kaksikko tsemppasi kuvauksissa kuten kunnon ammattilaisten kuuluukin ja saivat aikaan hienot kuvat. 

Tällä tuotantokaudella on mallien kesken ollut todella tasaväkinen kisa ja finaalikaksikko on kumpikin tahoillaan ollut asiakkaidemme lemppareita ja suosikkeja alusta alkaen. Molemmat ovat onnistuneet kerta toisensa jälkeen kuvissa älyttömän hienosti, ovat poikkeuksellisen photogeenisiä ja rokkaavat catwalkillakin. Onko jotain, mistä nämä kaksi eivät selviytyisi? Tosin finaali-catwalkissa Sofia saattoi hieman kompastella, mutta korjasi tilanteen kuin pro konsanaan, joten se ei todellakaan riittänyt pudottamaan häntä kisasta. 

Kaksi ennakkovoittajasuosikkia, molemmilla taatusti edessä upeat urat Suomessa ja ulkomailla, mutta miten ratkaista Suomen huippumalli haussa-kisan voittaja?

Me tuomarit arvioimme pitkään kuinka Jerry ja Sofia pärjäsivät kuvaustilanteissa, asiakkaiden kesken ja kuvissa. Näin tasaväkistä kisaa ei varmasti minään tuotantokautena ole vielä ollut. Kunnes katsahdimme tämän perspektiivin ulkopuolelle. Tasaisen kisan voittaja olisi kilpailijoista hän, joka olisi valmiimpi mallinuraan, jonka asenne ja päämäärätietoisuus säteilisi ulospäin enemmän. 

Valinnasta piirtyi tältä kantilta katsottuna täysin selkeä. 

Onnea meidän upea JERRY!!!! Sinetöit tiesi meidän tuomareiden sydämiin ja jäämme innolla seuraamaan loistavaa mallin uraasi. Onnea, onnea, onnea hurmuri-Jerry!!

Kiitos suloinen Sofia, että olit mukana kisassa! Tulemme kuulemaan myös sinusta vielä, olen siitä varmaakin varmempi. 

Kiitos myös teille katsojille, että seurasitte Huippista ja olitte täysillä mukana. On ollut kivaa seurata teidän keskustelua eri foorumeissa ja huomata, kuinka kiinnostuneita olette olleet mallintöistä ja -elämästä sekä omista Huippis-suosikeistanne. Ihana Huippis-yhteisö olette!

Alussa kerroin tämän pestin olevan unelmieni täyttymys ja sitä se todella olikin, ja paljon paljon enemmän. Kiitos koko rakas Huippis-tiimi sydämeni pohjasta!!

xxxx

Maryam

Suomen Huippumalli haussa -kisa ratkesi! Jerry on historian ensimmäinen miesvoittaja: "F**k yes!"

Suomen Huippumalli haussa -ohjelma huipentui tänään tiukkaan finaaliin! Voittajaksi selviytyi ensimmäisenä miehenä historiassa lahjakas ja persoonallinen Jerry. Miehellä on vaikeuksia pysyä innostukseltaan paikallaan tuloksen julkistamisen jälkeen:

"Fuck yes", hän huudahtaa iloisena!

"Rankin kokemus mikä mulla on koskaan ollu, mutta samalla kasvattavin, ihanin ja rakkain", Jerry summaa tuntemuksiaan kilpailun jäljiltä.

Sofia sijoittui Huippiksessa toiseksi – lopettaa kisan positiivisissa tunnelmissa: "Haluan tulla hyväksi malliksi"

Tänään päättyneen Suomen Huippumalli haussa -kisan voittajaksi selviytyi historian ensimmäisenä miehenä Jerry. Myös toiseksi tullut Sofia pärjäsi kilpailussa hyvin alusta alkaen, eikä valinta ollut ohjelman tuomareille helppo. Sofia on tuloksen julkistamisen jälkeen hyvällä mielellä, sillä uskoo tulevaisuuteensa mallimaailmassa Huippiksen lopputuloksesta huolimatta. Hän jaksaa myös iloita kilpakumppaninsa puolesta:

"Mä sanoin Jerrylle, että jos hän voittaa niin se ei haittaa, koska hän on tosi hyvä malli", Sofia toteaa.

"Pääsen joka tapauksessa pitkälle", hän jatkaa positiivisena.

Huippis-finaali ei jännitä itsevarmaa Sofiaa: "Paras voittakoon!"

Suomen Huippumalli haussa -ohjelma on edennyt jo tiukkaan finaaliin asti. Huippumallin tittelistä kisaavat Jerry ja Sofia. Kilpailun viimeinen vaihe ei jännitä itsevarmaa Sofiaa:

"Ei jännitä paljon, koska olen tehnyt catwalkia ennen tätä", hän kertoo. Mallikokelas tosin arvelee, että jännitys iskee juuri ennen lavalle astumista!

Mallikilpailu on antanut Sofialle paljon eväitä tulevaan, eikä hän aio luopua mallin uran tavoittelusta, tuli voitto tai ei. Mallin työ on hurmannut ja yllättänyt hänet positiivisesti:

"Mä luulin, että mallityö on enemmän rohkeaa, mut tää on hauskaa ja helppoa", upea nainen kertoo hymyillen.

Suomen Huippumalli haussa -finaali nähdään keskiviikkona klo 21 Livillä. Lisää sisältöä Facebookissa ja Instagramissa! #huippis