3 uutta julkaisua

Tästä naisesta ei väriä puutu – on pinkkiä, turkoosia ja leopardin pilkkuja!

Kirsi saalistaa isoa, rauhallista ja parrakasta miestä yllään villipedon vetimet - tämä kissa lähtee jahtiin leopardikuosiin verhoutuneena. Pilkut viehättävät naista siinä määrin, että leopardimatkalaukun uumenista löytyvät loimet ovat lähes poikkeuksetta kapsäkin lajitovereita!

Väreistä erityisesti vaaleanpunainen ja turkoosi miellyttävät Kirsiä. Leopardin pilkut yhdistyvätkin lemppariväreihin muitta mutkitta, kun neito ottaa kurssin kohti tanssilattiaa.

Kirsin kotikin on kuulemma sisustettu lattiasta kattoon pilkuilla. Miten tuleva sulho löytää hänet asunnosta, kun daami sulautuu saumattomasti interiööriin?

Sinkkulaiva maanantaista torstaihin kello 20.30 Livillä.

Muistatko Miran, Neean, Elisan ja muut mahtavat Sinkkulaiva-sankarit? Katso hauska kooste!

Nyt kun Sinkkulaivan toinen tuotantokausi on saatu pakettiin, on mukava fiilistellä muutamia menneen kauden unohtumattomia hetkiä ja letkautuksia.

Vieläkö muistat fiftari-Miran, joka kertoi harrastuksekseen ainoastaan seksin, tai Elisan, joka tuli laivalle hakemaan ihan vain yhden yön juttua? Myös isotukkainen Neea ja joensuulainen Jesse ihastuttivat mutkattomalla asenteellaan, puhumattakaan säteilevästä Anne-Mariesta, joka etsii itselleen täydellistä pakettia. Hauska lähihoitaja Emmi sai tanssilattialla suorasukaisen ehdotuksen, joka myös painui mieliin.

Katso hulvaton Sinkkulaiva-kooste!

Oman elämänsä hiustaiteilija Lari etsii supernaisellista jumalatarta selänpesijäksi - ei lyhyttukkaisille!

28-vuotias Lari tähdentää, ettei hänelle todellakaan kelpaa muut kuin erittäin naiselliset naiset: naisellinen tyyli ja naiselliset muodot pitää olla! Myös hiukset ovat tärkeät, eikä Lari voisi kuvitellakaan seurustelevansa lyhyttukkaisen tytön kanssa.

Tukka tuntuu olevan miehelle muutenkin tärkeä asia, sillä oman kuontalon pöyhintään ja viimeistelyyn kuluu tovi jos toinenkin. Lari suihkii hytti-ilmaan niin paljon hiuskiinnettä, ettei lakkalaskeuma varmasti ainakaan helpota aamuista kohmeloa.

Leijailikohan lakkaa myös Larin huuliin, sillä niihin takertuu myöhemmin jotain ihanaa!

Sinkkulaiva maanantaista torstaihin kello 20.30 Livillä.

Sinkun kymmenes synti on saamattomuus ja passiivinen kohtalonusko

Rakkausvalmentaja Mia Halosen loistava vinkkisarja Sinkun kymmenen syntiä on ehtinyt viimeiseen osaansa, ja Sinkkulaiva-sarjasta nähdään tällä viikolla toisen tuotantokauden viimeiset jaksot.

Mian mielestä sinkun kymmenes synti on se, että passivoidutaan ja ajatellaan kumppanin löytyvän, jos se on löytyäkseen. Rakkautta ja elämänkumppania etsivän ihmisen ei missään nimessä pidä heittäytyä tällaiseen saamattomuuteen ja kuvitella, ettei kohtaloa voi auttaa.

Sinkut, ottakaa oppia Sinkkulaivaan osallistuneista rohkeista ihmisistä - he ovat ottaneet ohjat omiin käsiinsä, auttaneet rouva Fortunaa ja lähteneet mukaan ohjelmaan. Hienoa, tyypit!

Sinkkulaiva-sulotar Sonja etsii ikäistään seuraa, mutta hurmaa huomattavasti vanhempia miehiä

25-vuotias Sonja etsii suurin piirtein oman ikäistä miestä, mutta tuppaa magneetin lailla houkuttelemaan puoleensa hieman varttuneempia liehittelijöitä - niin myös Sinkkulaivalla.

Jo junamatkalla seuraan liittynyt vanhempi herrasmies Leo ei voi lakata imartelemasta Sonjaa ja jopa kiikuttaa tälle pullon kuohuvaa.

Sonja on miehelle herttainen ja kohtelias, vaikka tämä tekeekin muutaman kardinaalimunauksen, jotka saisivat tapakouluttajat haukkomaan henkeään!

Sinkkulaiva maanantaista torstaihin kello 20.30 Livillä!

Katjan seuralaisella on tarkat suunnitelmat siitä, mitä Katjan tisseille tehdään

Helsinkiläinen kaupantäti Katja käy paljon treffeillä, mutta vielä ei ole tärpännyt isosti. Niinpä hauska punapää kokeilee onneaan Sinkkulaivalla.

Kylkeen tarttuu esimerkiksi tahditon Frederik-lookalike, jolle Katja kelpaisi, jos tällä olisi isommat tissit! Mutta ei hätää - asia voidaan kuulemma hoitaa kätevästi kuntoon Tallinnassa.

Täytyy toivoa, että Katja valloittavana tyyppinä löytää parempaakin seuraa.

Sinkkulaiva maanantaista torstaihin kello 20.30 Livillä!