Sinkkuelämää

Sinkkuelämää

Ihanat newyorkilaisystävykset Carrie, Charlotte, Miranda ja Samantha etsivät sitä oikeaa - tai niitä oikeita - ja tapailevat matkan varrella niin upeita uroksia kuin vähemmän viehkeitä tapauksiakin. Myös kauniit kengät ja jumalaiset käsilaukut saavat toisinaan nelikon sydämet läpättämään. Tärkeintä on kuitenkin kaiken kestävä ystävyys, jota naiset pitävät yllä pitkin ja avoimin keskusteluin. Amerikkalainen komediasarja.

Yllätyspaljastus: Sinkkuelämää-leffan esiosa tekeillä - pääosaan teinitähti!

Tuoreiden leffajuorujen mukaan Sinkkuelämää-sarjan esiosa olisi jo tuotannossa.

Lipputiskeillä hienosti menestynyt Sinkkuelämää 2 saanee jatkoa, kun New Line Cinema suunnittelee parhaillaan Candace Bushnellin The Carrie Diaries -kirjojen vääntämistä leffaksi.

Leffa kertoo Carrie Bradshaw´n teini-iästä. Joidenkin huhujen mukaan esiosan päärooliin kaavailtaisiin teinistara Miley Cyrusia. Sinkkuelämää-sarjoissa ja -leffoissa näytellyt Sarah Jessica Parker on omien sanojensa mukaan valmis näyttelemään myös esiosassa, sillä uusi tekniikka mahdollistaisi sen.

Sinkkuelämää-kaunottaret kertovat elokuvan jatko-osasta

Supersuosittuun Sinkkuelämää-televisiosarjaan perustuva elokuvaversio Sinkkuelämää – Sex and the City menestyi taannoin erittäin hyvin leffateattereissa, ja pian ensi-illan jälkeen sille ryhdyttiinkin tekemään myös jatko-osaa. Jatko-osa saa ensi-iltansa tänään. Videolla Sinkkuelämää-tähdet Sarah Jessica Parker (Carrie) ja Kim Cattrall (Samantha) puhuvat elokuvasta ja sen teemoista.