Siken yllätysmunat sopivat brunssipöytään täydellisesti
Ihanan aamun aloittaa Siken yllätysmunat oufs en cocotte. Pieniin kippoihin tehtävä herkku kypsytetään vesihauteessa ja maustetaan tuoreella ruohosipulilla.
Ihanan aamun aloittaa Siken yllätysmunat oufs en cocotte. Pieniin kippoihin tehtävä herkku kypsytetään vesihauteessa ja maustetaan tuoreella ruohosipulilla.
Uunissa pehmeäksi haudutetut fenkolit tomaattikastikkeella hellivät erityisesti kasvisruoan ystäviä. Höysteeksi lorautetaan tilkka valkoviiniä sekä raastetaan parmesaania.
Maukas minestronekeitto valmistuu tunnissa jääkaapin jämistä. Katso, mitä herkkuja Sikke pilkkoo keiton joukkoon.
Sikke pyöräyttää mehevän mantelisen toscakakun. Aiemmin sattunut pieni moka tekikin kakusta entistä herkullisemman, ja nyt Sikke jakaa vinkin katsojien kanssa.
Dominotryffelit ovat helppo ja herkullinen jälkiruoka, tietää Sikke. Tryffeleiden koristelussa vain mielikuvitus on rajana.
Tänään Siken keittiössä maistuu italialainen leipäsalaatti panzanella. Marinoiduista leipäkuutioista ja tuoreista kasviksista valmistettu salaatti maistuu erityisesti lounasaikaan. Joukkoon voi lisätä myös sardelleja maun mukaan.