109 uutta julkaisua

Maailman paras pannukakku

Maailman paras pannukakku:
7,5 dl maitoa (saa olla rasvaista, punaista)
3 dl Myllyn Paras erikoisvehnäjauhoja
3 kpl kananmunia
0,75 dl Dansukker taloussokeria
1,5 tl suolaa
75g sulatettua voita

Vatkaa munien rakenne rikki. Mittaa muut aineet joukkoon ja sekoita. Anna taikinan turvota 10 min. Valmista tällä välin hillo.
Kaada turvonnut taikina voidellulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 30 min.

Vinkki: Rasvan voi jättää pois tai määrää vähentää jos haluaa. Taikinaa voi maustaa vaniljasokerilla tai kardemummalla. Osan nesteestä voi aina korvata piimällä, viilillä, kermalla ja puuron loput voi sekoittaa joukkoon.

Helppo hillo-ohje:
500 g marjoja (viinimarjoja, vadelmia tms)
250 g Dansukker hillosokeria

Perkaa ja huuhtele marjat. Jos joukossa on pilaantuneita marjoja, ota ne pois.


Laita valutetut marjat kattilaan ja lisää 1 dl vettä. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri vähitellen ja varovasti sekoittaen. 


Keitä hilloa 10 minuuttia välillä varovasti sekoittaen.


Kuori vaahto. Jäähdytä noin 30 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.