96 uutta julkaisua

Ihanat fishcakes eli kalakakkuset

Fishcakes eli kalakakkusia kahdelle:
500 g ruodotonta lohifileetä
6 rkl oliiviöljyä
1 dl sipulivarsia tai ruohosipulia
3 purkkisardiinia valutettuina jos haluaa
3 rkl persiljaa silputtuna
2 rkl Myllyn Paras erikoisvehnäjauhoja
2 isoa valkosipulinkynttä raastettuna
1 1/2 tl raastettua sitruunankuorta
1,5 dl Myllyn Paras korppujauhoja + 1 dl leivitykseen
1 iso kananmuna

Suolaa ja pippuroi lohifilee ja kypsytä hellävaraisesti öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä missään tapauksessa paista! Anna jäähtyä.
Murenna jäähtynyt kala kulhoon ja sekoita mukaan jauhot, 1,5 dl korppujauhoja, sipulisilppu, persilja, valkosipuli ja sitruunankuori ja sardiinit. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää muna ja sekoita.
Muotoile kuudeksi pihviksi. Pyöräytä pihvit lopuissa korppujauhoissa, painele ne pihvien pintaan ja paista oliiviöljyssä keskilämmöllä kunnes kullanruskeita ja pinnaltaan rapeita.
Tarjoa kapris-persiljakastikkeen kera.