Red Widow

Red Widow

Mukaansatempaava trilleri johdattaa katsojan juonittelun ja rikoksen maailmaan. Pääosassa nähdään Marta Walraven (Radha Mitchell), jonka elämä aviomiehineen, lapsineen ja taloineen vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä. Kulissien takana piilee kuitenkin rikoksen suuri vyyhti, sillä niin Martan isä, veli kuin aviomieskin hankkivat rahansa laittomin keinoin. Aiemmin Marta on kääntänyt selkänsä rikoksille, mutta kun hänen aviomiehensä murhataan, Marta päättää tehdä kaikkensa kostaakseen murhan ja suojellakseen perhettään - vaikka se vaatisi rikollisiin saappaisiin astumista. Amerikkalainen draamasarja.

Näyttelijät kertovat: Red Widow -sarjan perheenäiti joutuu mukaan huumekauppaan

  • This video is no longer available.

10.3. Nelosella alkava intensiivinen trilleri Red Widow kertoo kotirouvasta, joka joutuu miehensä murhan jälkeen tahtomattaan mukaan rikolliseen maailmaan. Marta Walraven (Radha Mitchell) haluaisi perheensä irti vaarallisesta kuviosta hinnalla millä hyvänsä, mutta velanmaksu osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi. Sarjan näyttelijät paljastavat, mitä on tulossa!

Red Widow Nelosella maanantaisin 10.3. alkaen klo 22!

Murhatun miehen viesti vaimolleen: "Älä luota kuin itseesi"

  • This video is no longer available.

Uusi, mukaansatempaava trilleri Red Widow nähdään Nelosella 10.3. alkaen maanantai-iltaisin klo 22. Miehensä murhan jälkeen kolmen lapsen äiti Marta Walraven (Radha Mitchell) joutuu keskelle rikosten vyyhteä, josta naisen on selviydyttävä yksin ulos pelastaakseen perheensä. Apunaan hänellä ei ole muuta kuin edesmenneen miehensä antama neuvo: "Älä luota kuin itseesi."

Red Widow Nelosella maanantaisin klo 22 alkaen 10.3.!

Kotirouva sotkeutuu rikosten vyyhteen Nelosen uudessa Red Widow -draamasarjassa

Nelosella alkaa 10. maaliskuuta kahdeksanosainen amerikkalainen draamasarja Red Widow, jonka pääosassa on täydellistä elämää viettävä kotirouva Marta Walraven. Kulissien takaa löytyy kuitenkin toisenlainen todellisuus: Martan mies elättää perhettään marihuanan salakuljetuksella, ja Martan isällä on yhteyksiä San Franciscon venäläiseen mafiaan.
 
Isänsä hämäräpuuhien varjossa kasvanut Marta haluaa kolmelle lapselleen turvatun ja tavallisen lapsuuden, johon järjestäytynyt rikollisuus ei kuulu. Hän painostaa miestään Evania jättämään kaikenlaiset laittomuudet silläkin riskillä, että perheen taloudellinen tilanne romahtaa.
 
Rakastava aviomies Evan taipuu harkitsemaan vaimonsa vaatimusta – mutta liian myöhään. Hänet murhataan, ja leskeksi jäänyt Marta saa huomata, että rikosten vyyhdestä eroon pääseminen on kaikkea muuta kuin mutkatonta. Suojellakseen lapsiaan ja perhettään Marta joutuu sotkeutumaan syvemmälle alamaailman kuvioihin kuin olisi koskaan halunnut.
 
Martaa näyttelee Radha Mitchell (Finding Neverland, Melinda ja Melinda, Olympos on valloitettu), ja sarjan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Sterling Beaumon (Lost), Clifton Collins Jr. (Mindhunters, Star Trek), Luke Goss (Blade II), Suleka Mathew (Häivähdys pinkkiä, Da Vincin murhatutkimukset, Hawthorne), Erin Moriarty (Korttelivahdit) ja Goran Visnjic (Teho-osasto, The Girl with the Dragon Tattoo).
 
Red Widow Nelosella 10. maaliskuuta alkaen maanantaisin kello 22.

Red Widow: perheenäiti repäistään täydellisestä arjesta alamaailmaan

  • This video is no longer available.

Marta Walraven elämä vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä. Idyllisen perhe-elämän kulissien takana piilee kuitenkin rikoksen suuri vyyhti, jota Marta ei suostu näkemään. Mutta kun hänen aviomiehensä yhtäkkiä murhataan, Marta päättää tehdä kaikkensa kostaakseen murhan ja suojellakseen perhettään – vaikka se vaatisi rikollisia keinoja. Katso, mitä sarjan päänäyttelijät paljastavat uudesta sarjasta!

Red Widow Nelosella 10.3. alkaen maanantaisin klo 22!