4 uutta julkaisua

Ismo Alanko Sielun Veljien älyttömistä keikoista: "Vessassa oli valaiden teurastusta"

Ismo Alanko kiertää nyt yksin ilman taustabändiä ja julkaisi keikalta taltioidun sooloalbumin Yksin Vanhalla. Vanha Ylioppilastalo on muistorikas paikka Alangolle, koska siellä hän on keikkaillut myös Hassisen Koneen ja Sielun Veljien kanssa. Radio Suomipopin Kimmo Sainio saikin kuulla eräästä älyttömimmästä rupeamasta, jolloin yleisölle jaettiin siniset sairaalatakit ja ympäri paikkoja oli lihasta tehtyjä patsaita ja vessoissa soi valaiden ja sikojen teurastusääniä. Katso!

Vain Cheek ja Kaija Koo uskoivat Vain elämää -suosioon ensimmäisen kauden jälkeen: "Riskit peliin ja Hartsulle"

Vain Elämää konkari Kaija Koo vieraili Radio Suomipopin Poppia keskellä päivää -ohjelmassa muistelemassa ensimmäistä Vain Elämää kautta ja sitä kuinka uutta ja ihmeellistä kaikki vielä silloin oli. Ennen kuin hän suostui mukaan vielä silloin täysin tuntemattomaan ohjelmaan, maaniteltiin häntä n. puoli vuotta mukaan. Kuvausten päätyttyä tuotantotiimi oli ruvennut leikittelemään ajatuksella konsertista. Ohjelman uutuuden vuoksi tiimi valitsi konserttipaikaksi Espoon Metro Areenan, joka vielä tuolloin kantoi nimeä Barona Areena. Areenaan mahtuu parhaimillaan 8000 ihmistä ja tuotantotiimiä huolestutti se, tulisiko kukaan katsomaan konserttia. Kaija Koo ja Cheek olivat kuitenkin sitä mieltä, että konsertti tulisi järjestää saman tien Hartwall Arenalla, mutta tiimi ei vielä silloin uskaltanut unelmoida ohjelman saamasta supersuosiosta.

Kaija Koon versiossa Sannin kappaleesta esiintyy "pöytäliinaan pukeutunut nainen"

Ensi perjantaina on Vain Elämää -ohjelmassa Sannin päivä, jossa kuullaan Kaija Koon tunteikas ja aito versio Sannin "Että mitähän v*ttua" kappaleesta. Artisti avasi esitystään ja tulkintaansa kappaleesta Radio Suomipopin Poppia keskellä päivää -ohjelmassa Kimmo Sainiolle. Hän kertoi ihmetelleensä kappaleen nimeä sen ilmestymisen aikoihin, mutta ymmärtäneensä sen kuunneltuaan koko kappaleen ja sen tarinan. Laulaja totesi kaiken kappaleessa olevan niin aitoa ja totta. Hän paljasti tehneensä lopullisen version viikkoa ennen Satulinnaan astelemista. Kaija Koon versiossa artistin mukaan tarinaa kertoo "pöytäliinaan pukeutuva nainen" joka aluksi alistuneesti piipittää, mutta äityy uhoamaan ja yrittää kantaa loput ylpeytensä rippeet. Laulajan mielestä hänen versiostaan löytyvät kaikki ne teemat, joita ihminen jota on kolhaistu käy läpi. Kaija kertoi tulkintansa menneen niinkin pitkälle, että hänen esiintymisasunaan oli "pöytäliina".

Kaija Koo lähtee jouluna kirkkokiertueelle – Saa taputtaa!

Kaija Koo vieraili Kimmo Sainion Poppia keskellä päivää -ohjelmassa ja toi mukanaan tuulahduksen tulevaa talvea. Artisti ilmoitti pitävänsä kirkkosali kiertueen 27.11. alkaen. Kaija Koo paljasti kirkkokiertueen olevan pitkäaikainen haave joka nyt viimein toteutuu. Artisti oli innoissaan ajatuksesta päästä esittämään kappaleita ilman turhaa hälinää ja keskittyä teksteihin. Kiertueella tullaan kuulemaan uusia sovituksia hänen omista kappaleistaan, mutta myös perinteisiä ja kauniita joululauluja. Hän myös kertoi kokevansa olevansa riittävän kypsä ja vahva tulkitsija tällaiselle kiertueelle. Sainiota kiinnosti saako Kaijan kirkkokiertueella taputtaa esityksen loppussa? Tähän laulaja vastasi topakasti, että "Miksi ei saisi taputtaa?" ja totesi kuinka kirkossa ei välttämättä tarvitse taputtaa esiintyjälle vaan musiikille, teksteille ja ilolle.

Ismo Alanko keikkailee nyt yksin ja nauttii siitä: "Se on semmosta runonlausuntaa"

Ismo Alanko julkaisi uuden Yksin Vanhalla -albumin ja on nyt keikkaillut myös yksin ilman taustabändiä. Alanko paljasti Radio Suomipopin Kimmo Sainiolle, että yksin keikkailu on siinä mielessä helppoa, että toivekappaleita pystyy esittämään, vaikka heti seuraavalla keikalla, koska niitä ei tarvitse sovittaa bändin kanssa.