Paratiisihotelli

Paratiisihotelli

Paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselleen pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 15 000 euroa.

#paratiisihotelli

Kiinnostaako sinua rakkaus, ylellinen luksusloma ja 15 000 euron palkinto? Hae mukaan Paratiisihotelliin!

Sinä upea sinkkunainen/-mies! Oletko valmis viettämään villiä sinkkukesää keskellä talvea? Oletko valmis vuoden parhaisiin bileisiin? Hae mukaan matkalle etelän aurinkoon, eksoottiseen lomaparatiisiin, missä kaikki on mahdollista! Etsimme ennakkoluulottomia ja seikkailunhaluisia sinkkuja, jotka ovat valmiita heittäytymään elämänsä matkalle. Osaatko juonia ja taktikoida? Oletko valmis ihastumaan?

Paratiisihotelli on ohjelma yli 18-vuotiaille sinkuille. Mukaan valitut pääsevät nauttimaan luksuslomasta paratiisikohteessa, pitämään hauskaa ja tutustumaan toisiin kuumiin sinkkuihin.

Sinkkujen tavoitteena on löytää itselleen pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinneellä on mahdollisuus voittaa 15 000 euroa.

Ohjelmaan mukaan hakevien tulee olla käytettävissä kuvauksiin 2.3. – 28.3.2021.

Hae Paratiisihotelliin tai ilmoita tuttusi mukaan alla olevalla kaavakkeella!