Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselleen pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 15 000 euroa. Ohjelman juontaa Alma Hätönen.

#paratiisihotelli

Huutoa ja kyyneleitä – Paratiisihotellissa raju mustasukkaisuusriita: "Oletko sä v***u tosissasi?"

Tällä viikolla Ruutuun ilmestyvissä Paratiisihotelli Suomi -jaksoissa vietetään finanssiviikkoa. Uuden teeman mukana hotellin saapuu myös kolme uutta asukasta! 26-vuotias Ella, 27-vuotias Fasu ja 25-vuotias Noora. Viimeisenä mainittu Noora ehtii pian aiheuttaa tahtomattaan kitkaa alusta lähtien yhdessä viihtyneiden Josefinan ja Markuksen välille.

"Vittu kun mä olin vähän mustasukkainen kun hän puhui Markuksen kanssa", Josefina avautuu Jeminalle uuden tulokkaan kuvaa katsellessaan.

Haastattelussa Josefina myöntää lähentyneensä hotellissa Markuksen kanssa.

"Mä ainakin luotan häneen", nainen sanoo.

Toisaalla Markus kertoo Namulle siitä, kuinka Noora oli pyytänyt häntä viereensä nukkumaan tulevana yönä.

Myöhemmin illalla mustasukkaisuus nostaa päätään Markuksen viihtyessä yhä tiiviimmin Nooran kanssa.

"En jaksa sitä, että Josefina on mustasukkainen minusta koko ajan. Kyllä mä aion tuolla tutustua kaikkiin uusiin", Markus avautuu haastattelussa.

Lopulta Markus päätyy yhteiseen sänkyyn Nooran kanssa. Josefina löytää heidät sieltä huoneen ohi kulkiessaan.

"Joo nukun täällä. Voit mennä alas, en jaksa kuunnella", Markus ilmoittaa naisen huomatessaan.

Tilanne eskaloituu siihen, että Josefina paukkaa huoneeseen sisään ja kohottaa ääntään Markukselle.

"Mä en kestä sitä, että ihminen pelaa jonkun toisen tunteilla", Josefina tilittää.

Lopulta Markus yllättää sanomalla, että hänellä ei ole tunteita Josefinaa kohtaan.

"Mitä vittua oikeesti! Oletko sä vittu tosissasi?" Josefina huutaa raivoissaan.

"Voitko nyt lähteä? Mä en jaksa kuunnella tuota show'ta", Markus vastaa.

Lopulta pari vetäytyy keskustelemaan asioistaan olohuoneen puolelle. Markus syyttää Josefinaa pelitaktiikkansa pilaamisesta, mitä Josefina puolestaan ei voi ymmärtää.

"Mä en uskonut, että hän voisi tehdä tällaista tai että tämä peli on oikeasti noin tärkeä hänelle", Josefina ihmettelee.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!

Tunteet ja peli sekoittuvat Paratiisihotellissa – juonittelemasta suoraan yhteiseen suihkuun: "Terveisiä vaan äidille"

Tunteet ja peli alkavat sekoittua tällä viikolla Ruutuun ilmestyvissä Paratiisihotelli Suomi -jaksoissa. Aiemmin yhteisiin lemmenleikkeihin intoutuneet Antti ja Katri hiovat hotellissa omia suunnitelmiaan orastavasta romanssistaan ja toisistaan välittämättä. Uusimpana asukkaana hotelliin saapunut Timo naureskelee Antin kanssa sitä, kuinka karua olisi, jos Antti lähettäisi Katrin kotimatkalle heti sänkypuuhien jälkeen.

"Mä en usko siihen, että sä pettäisit sen vielä tässä vaiheessa. Se olisi aika tyly temppu. Äijä käy painaa sitä ja heti seuraavaksi lähtee tiputtamaan", Timo kommentoi kaksikon naureskellessa.

Omassa haastattelussaan Katri kertoo luottavansa Anttiin.

"Tällä hetkellä oma peli on sitä, että mä jatkan Antin kanssa parina ja Antti ajattelee samalla tavalla. Kyl mä oon varma siitä, että näin käy ja Tilda lähtee ulos", hän spekuloi tulevan pariseremonian lopputulosta.

Antin kanssa liittoutunut Namu puolestaan on sitä mieltä, että Katri ei ole tällä hetkellä turvassa pudotukselta.

"Katri ei tällä hetkellä ole super vahvoilla sillai, että meillä on kuitenkin aika vahva toi klikki tuossa. Antti haluaa kuitenkin olla talossa ja se pelaa tätä meidän kanssa. Antti on sanonut, että se ei luota Katriin tippaakaan", Namu avaa pelikuvioita.

"Katrin ja Antin tilanne on se, että he ainakin nauttivat toistensa seurasta. Mä en ole oikein varma, että vetääkö Antti vähän ehkä roolia ja yrittää saada jonkinnäköisen panomiehen maineen", Janne analysoi tilannetta.

Pelikuvioista huolimatta Antti ja Katri päätyvät myöhemmin illalla yhteiseen suihkuun, eikä pesuhetken agenda jää katsojiltakaan epäselväksi.

"Siellä suihkussa vähän halailtiin ja pussailtiin ja vähän jotain muutakin", Katri nauraa.

Antti on huolissaan siitä, millaisen sopan hänen lähentymisensä Katrin kanssa vielä aiheuttaa.

"Kai se jotenkin tässä selviää pikkuhiljaa, että miten asiat menee", mies kommentoi.

"Terveisiä vaan äidille", Antti vitsailee suihkusession jälkeen.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot ilmestyvät Ruutuun joka maanantai ja tiistai!

Lempi leiskuu Paratiisihotellissa! Yksi pari vetäytyy juhlista makuuhuoneeseen: "Käytiin vähän heiluttelee peittoa"

Ensimmäinen viikko Paratiisihotellissa on kulunut kilpailijoilta lähinnä liittoja solmiessa ja pelitaktiikoita hioessa. Ensimmäisenä uutena sinkkuna hotelliin saapunut 27-vuotias Antti on kuitenkin lisännyt soppaan tunnetta iskemällä silmänsä kauniiseen Katriin. Ihastus on molemminpuolista ja Katri pohtii tilannetta haastattelussa.

"Alkoholikäyttäytyminen kyllä jännittää, että Antin kanssa on sen verran läheiset välit. Mulla on tarkat rajat ja se, että meneekö ne rajat rikki, on mielessä tällä hetkellä", nainen pohtii.

Mahdollinen seksin harrastaminen Paratiisihotellissa ei tunnu olevan ainakaan Antille ongelma.

"Tuntuu, että kaikki ajattelee silleen, että seksuaalisuus on tabu vielä vuonna 2021 televisiossa. En tiedä, miten onkin noin tiukkapipoisia neitejä päätynyt taloon", mies selittää omassa haastattelussaan.

Illalla järjestetyissä juhlissa hänen kuullaan sanovan Katrille, että jos seksiä hotellissa harrastetaan, sen täytyy tapahtua tunteesta.

"Se pitää tulla sydämestä", hän runoilee.

Illan edetessä ihastunut pariskunta päätyy vetäytymään keskenään makuuhuoneeseen.

"Tässähän tää taas huomataan, miten erikoinen se naisen mieli on, että käänteispsykologia näyttää johtavan erikoisiin asioihin", Antti kertoo.

"Onhan seksin harrastaminen niin pyhä ja kaunis asia, että ei sen pidä pelkästään pelitaktiikasta johtua, että eiköhän siinä taustalla aina tarvitse olla vähän muutakin", hän pohtii.

Myöhemmin Antti ja Katri kertovat sänkypuuhistaan myös Namulle ja Taralle.

"Käytiin vähän heiluttelee peittoa!" Antti sanoo.

"Pääasia on se, että meillä oli hauskaa!" Katri lisää.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa joka maanantai ja tiistai!

Raaka peli alkaa Paratiisihotellissa saman tien! Lähes kaikki liittoutuvat yhtä kilpailijaa vastaan – "Nyt se turpa kiinni"

Suomen uusi Paratiisihotelli avaa tänään ovensa Gran Canarian hulppeissa maisemissa! Hotelliin astelee 10 voitontahtoista sinkkua, jotka pääsevät tavoittelemaan 15 000 euron rahapalkintoa.

Kilpailijoina aloituskymmenikössä nähdään 20-vuotias Katri Järvenpäästä, 28-vuotias Tara Tallinnasta, 23-vuotias Josefina Tammisaaresta, 21-vuotias Jenna Oulaisista, 27-vuotias Jemina Vantaalta, 21-vuotias Valtteri Mäntsälästä, 34-vuotias Janne "Namu" Tampereelta, 26-vuotias Tom "Teksa" Tampereelta ja 26-vuotias Janne Vantaalta.

Pelaajien aktiivinen strategian hiominen alkaa Paratiisihotellissa jo ensimmäisenä iltana. Ensimmäisen pudotuksen suunnittelu saa alkunsa, kun yhden kilpailijan käytös alkaa ärsyttää muita.

"Toi Teksa on sellainen persoona, et jakaa vähän mielipiteitä", Markus muotoilee asian haastattelussa.

Janne sen sijaan päätyy kertomaan mielipiteensä suoraan.

"Pikkuisen rasittavan oloinen kaveri."

"Nyt se turpa kiinni", kuiskaa myös Namu ärsyyntyneenä Markukselle Teksan vitsaillessa porukassa.

Janne on jo kyllästynyt Teksaan lopullisesti. Hän paljastaa, että aikoo rakentaa Markuksen ja Namun kanssa liiton, jonka tavoitteena olisi päästä Teksasta eroon.

Myös Markus puhuu samankaltaisesta suunnitelmasta.

"Kyllä me ollaan Valtterin ja Namun kanssa liittouduttu tässä, että pelataan tämä peli alusta loppuun ja se alkaa nyt Teksasta se pudottaminen", hän kertoo.

Huoneessaan Markus kertoo suunnitelmasta Jennalle, toiveenaan saada myös naispelaajia mukaan pudottamaan Teksaa.

Paratiisihotelli Suomi maanantaisin ja tiistaisin Ruudussa! Ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. kello 21.