Napakymppi

Napakymppi

Janne Katajan luotsaamassa legendaarisessa deittiohjelmassa neiti tai herra X valitsee mieleisensä kosioehdokkaan sermin takana kysymyksiin vastaavista ehdokkaista A, B tai C. Kotimainen viihdeohjelma.

Taas on rakkautta ilmassa, sillä Napakymppi etsii uusia sinkkuja!

Neiti ja herra X pääsevät jälleen etsimään rakkautta ja matkaseuraa laajasti rakastetun deittiohjelman uusimman kauden merkeissä. Matkaseuraksi valikoituu yksi kolmesta sermin takana kysymyksiin vastaavasta kosioehdokkaasta.

Hakemuksia toivotaan kaikista väestö- ja ikäryhmistä ympäri Suomen. Ohjelma kuvataan joulukuussa Tampereella.

Yksi viesti voi muuttaa kaiken – hae siis mukaan jo tänään!

Ohjeet hakemuksen tekoon:

Ole rehellinen. Mieti, mitä oikeasti elämältäsi ja kumppaniltasi toivot ja millainen elämäntilanteesi on. Käytä hetki aikaa pohtimalla, mikä sinulle on oikeasti tärkeää, millainen olet ja millaista kumppania etsit. Jos joku tietty seikka on sinulle tärkeää, kerro se meille.

Mieti myös, miten erotut joukosta. Mikä juuri sinusta tekee sen, mitä olet? Mikä juuri sinussa on erityistä ja kiinnostavaa? 

Vastaa jokaiseen kysymykseen. Liitä hakemukseen vähintään yksi kuva sekä linkki lyhyeen vapaamuotoiseen videoesittelyyn itsestäsi. 

Ole oma itsesi. Ei ole olemassa vääriä tai oikeita vastauksia. 

Älä tee vitsillä hakemusta muiden puolesta, sillä tämä kuormittaa osallistumisprosessiamme turhaan.

Jos kuitenkin päädyt tekemään hakemuksen ystäväsi puolesta, varmista ensin, onko hän ohjelmasta kiinnostunut. Ystävän auttaminen ja rohkaisu hakemuksen teossa on puolestaan suotavaa.

Voit hakea mukaan alla olevalla lomakkeella.