Myytinräjäyttäjät

Myytinräjäyttäjät

Myytinräjäyttäjät on Jimin anarkistinen sarjauutuus, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Vaarallisten kokeiden myötä murretaan Suomalaisia myyttejä, hoidetaan julkisuuden henkilöiden traumoja, keksitään hauskempia tapoja hoitaa arkisia askareita ja kehitellään pähkähulluja keksintöjä. Henkensä alttiiksi viihteen nimissä altistavat Saara sekä tehostemiehet Henkka ja Sami. #myyntinräjäyttäjät torstaisin 14.9. alkaen kello 21 Jimillä.

2 uutta julkaisua

Suomalaiset erikoistehostemiehet testasivat hurjan liikennelegendan! Pystyykö moottoripyörällä ajamaan poron läpi?

Myytinräjäyttäjät-ohjelmassa Henri ”Henkka” Kiviniemi ja Sami Tammi testaavat yhdessä Sara ”Saara” Forsbergin kanssa suomalaisia urbaanilegendoja Jimin uutuussarjassa.

Torstaina tekstiin pääsee liikennelegenda, jonka mukaan moottoripyöräilijä on ajanut, legendasta riippuen, hirven tai poron läpi ja selvinnyt kolarista vaurioitta.

Henrillä ja Samilla on vuosien kokemus erikoistehosteista, joten miehiltä löytyy tarvittava tietotaito tilanteen lavastamiseksi.

Moottoripyörä pudotetaan nosturista oikeaa poroa imitoivan kohteen päälle. ”Poro” syntyy nahkan sisälle rakennetusta gelatiinirungosta, joka on todellisuudessa jopa paksumpaa kuin oikea lihas.

Onnistuuko hurjan legendan testaaminen vaativissa olosuhteissa?

Myytinräjäyttäjät torstaisin 14.9. alkaen klo 21 Jimillä. Seuraava jakso on katsottavissa Ruudun maksullisella puolella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

Huutokauppakeisarin apumies Markku avautuu lapsuustraumastaan: ”Siinä vaiheessa päätin, että kun mulla on oma koti…”

Huutokauppakeisarin apumies Markku osti vuonna 2013 nykyisin talonsa. Lapsuustrauman takia mies hankki kotiinsa heti astianpesukoneen. Yhteiselo ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan.

”Olikohan neljäs vai viies pesu, temppuilu alkoi siitä. Se aloittaa pesun, mutta jättää sen kesken. Ei auta sadetanssi eikä mikään”, Markku kertoo Myytinräjäyttäjien Sara ”Saara” Forsbergille räjäytysterapiassa.

Vaikka Markku on kätevä käsistään, astianpesukonetta hän ei saanut tottelemaan.

”Enhän minä mikään sähkömekaanikko ole.” Astioiden peseminen käsin ei tullut kuuloonkaan. Siitä kotityöstä Markku sai enemmän kuin tarpeeksi lapsena.

”Koulusta kun tulit ja syötiin, niin toiset kaverit sai mennä menojaan, ite jäin tiskaaman astioita. Päätin siinä vaiheessa, että kun mulla on oma koti, siellä on astianpesukone.”

Sen verran syvän jäljen rikkinäinen kone jätti Markkuun, ettei hän myöskään halunnut tuunata rakkineesta uutta käyttötavaraa. Sen sijaan hän halusi, että Myytinräjäyttäjät Henkka ja Sami pamauttavat koneen palasiksi.

”En halua, että se tulevaisuudessakaan kenellekään mitään ikävyyksiä aiheuttaa”, Markku ilmoittaa.

Myytinräjäyttäjät torstaisin 14.9. alkaen klo 21 Jimillä. Seuraava jakso on katsottavissa Ruudun maksullisella puolella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

Martina Aitolehti puhuu suunsa puhtaaksi arkirutiineista – mies ei auta kotitöissä: ”Olen neuroottinen siivouksen suhteen!"

Gladiaattoreiden Pantteri eli Martina Aitolehti ei voi sietää epäsiisteyttä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kotitöiden tekeminen olisi hänelle herkkua. Päinvastoin.

Pyykkiraivon takia Aitolehti on tuonut Myytinräjäyttäjien räjäytysterapiaan likapyykkinsä.

”Pyykinpesu on sellainen, mitä en voi sietää. Mulla on kaksi lasta ja yksi mies, sitä pyykkiä on todella paljon! Kaikista pahinta on viikkaaminen kaappiin. Koska olen neuroottinen, en vain voi roiskia vaatteita sinne, ne pitää viikkaa nätisti – ja mulla ei ole aikaa”, Aitolehti synkistelee Myytinräjäyttäjien Sara Forsbergille.

”Olen ollut pienestä tytöstä asti tosi siisti, jossain määrin jopa vähän neuroottinen kodin siivouksen suhteen. Mulla on millin tarkasti vaatteet viikattu ja värijärjestyksessä. Kaikki on järjestyksessä ja aina siistiä”, Aitolehti tunnustaa.

”Sullahan on mies, mihin kotitöihin hän osallistuu?” Sara kysyy.

”Ei hän osallistu! Ne on mun harteilla. Jos joku ei osallistu, se ei osallistu – valitettavasti. On hirveen vaikea pakottaa, eikä jaksa vääntää”, Aitolehti jatkaa.

”Kyllähän sitä luulisi, että Pantteri-gladiaattori saa miehen viemään roskapussin!” Sara virnistää.

”Niinhän sitä luulis. Pitää varmaan alkaa pissaamaan sen kenkään. Eikö kissat pissaa kenkään?” Martina velmuilee.

Testaa, kuka gladiaattori olet! 

Myytinräjäyttäjät torstaisin kelloo 21 Jimillä. Seuraava jakso on katsottavissa Ruudun maksullisella puolella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

Superähti Isac Elliot räjäyttää näyttävästi lapsuudentraumansa – ”Vanhemmat haluavat, että olen ihan perusteini”

Supertähti Isac Elliot on joutunut ajamaan nurmikkoa omien sanojensa mukaan siitä asti, kun oppi kävelemään. Nyt hän haluaa eroon vihaamastaan työvälineestä.

Temppuilevaa konetta on vaikea käyttää, eikä se ole edes rakkineesta koituva ainoa harmi.

”Se ei leikkaa kovin hyvin, ja se sama rundi pitää tehdä monta kertaa. Mun iskä ja äiti on aina olleet sitä mieltä, että siinä ruohonleikkurissa ei ole mitään vikaa”, Isac Elliot manaa Sara ”Saara” Forsbergille Myytinräjäyttäjät-ohjelman räjäytysterapia-osiossa.

Räjäytysterapiassa julkkikset tuovat Henri Kiviniemen ja Sami Tammen, erikoistehostemiesten, eteen vihaamansa esineen, jonka haluavat räjäyttää kirjaimellisesti tuhannen palasiksi. Isac Elliotin kohdalla vihan kohde on ruohonleikkuri, jota hänen vanhempansa ovat käyttäneet apuna myös nuoren miehen kasvatuksessa.

”Vanhemmat haluaa, että olen ihan kuin kaikki mun kaveritkin, että olen ihan perusteini”, Isac Elliot selittää pihatöihin joutumista.

Ennen räjäytystä ilmassa leijuu jännitys. ”Ollaan aika lähellä tuota leikkuria”, Isac Elliot kauhistelee suojalasin takana.

Myytinräjäyttäjät torstaisin 14.9. alkaen klo 21 Jimillä. Seuraava jakso on katsottavissa Ruudun maksullisella puolella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

Myytinräjäyttäjät alkaa! Luvassa jännitystä, pelkoa ja naurua!

Erikoistehostemiehet Sami ja Henkka sekä Sara ”Saara” Forsberg laittavat suomalaiset urbaanilegendat kovan paikaan eteen Jimillä 14.9. alkavassa Myytinräjäyttäjät-ohjelmassa.

10 jakson aikana testataan muun muassa, voiko moottoripyörällä ajaa hirven läpi tai katkaiseeko tykinkuula ihmisen? Lisäksi julkkikset pääsevät tuhoamaan heitä traumatisoineen esineen ohjelman räjäytysterapia-osiossa. Lisäksi Sami ja Henkka tekevät maatilan töitä räjähteillä ja ylittävät mielikuvituksen rajat Saaran haastetehtävässä.

Vaara on jatkuvasti läsnä!

”Kaikki kokeet on ollut enemmän tai vähemmän hyvin vaarallisia. Kyllä, lähellä ollaan käyty monta kertaa”, Saara kertoo.

Erään tehtävän jälkeen Henkka juoksee pitkin peltoja ja huutaa.

”Soita palokunnalle saman tien!”

Saara lupaa kotisohvalle huikean viihdekokemuksen!

”Katsojat voivat odottaa ohjelmalta jännitystä, pelkoa, kauhua, naurua ja läpän heittoa. Luvassa on tieteellistä ja hyvää koko perheen viihdettä.”

Myytinräjäyttäjät torstaisin 14.9. alkaen klo 21 Jimillä.

Myytinräjäyttäjät on Jimin syksyn tulisin uutuus! Valtavia räjähdyksiä ja vastauksia kuumottaviin kysymyksiin

Urbaanilegendan mukaan moottoripyöräilijä ajoi hirven kahtia. Myytinräjäyttäjät testaavat onko tämä ylipäätään mahdollista? Entä voiko puun kaataa dynamiitilla? 

Myytinräjäyttäjät on Jimin anarkistinen sarjauutuus, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Ohjelmassa tehostemiehet Henkka ja Sami sekä täysin vailla itsesuojeluvaistoa oleva Sara Forsberg räjäyttelevät tunnettuja suomalaisia myyttejä vaaralliseksikin äityvien kokeiden myötä.

Ohjelmassa selviää muun muassa, millainen pamaus tulee, kun 400-kiloinen kivi putoaa rekan lavalta 45 dynamiittikilon päälle? Ja voiko siitä selvitä hengissä?
Tarinan mukaan ruhtinas Dolgoruki sai surmansa vitjakuulan katkaistessa hänet kahtia. Räjäyttäjät testaavat, voiko ihmisen ampua tykillä kahtia.

Ohjelman yhdessä osiossa räjäyttäjät muun muassa hoitavat julkkisten traumoja auttamalla tätä räjäyttämään jonkun hänelle traumoja tuoneen esineen tai asian. Lisäksi keksitään hauskempia tapoja hoitaa arkisia askareita ja kehitellään pähkähulluja keksintöjä.

Myytinräjäyttäjien porukassa sanavalmiin Saran tehtävä on luotsata pelottomat tehostemiehet kohti myyttisiä tarinoita, haastaa heidät luomaan hurjia keksintöjä ja tarjota julkisuuden henkilöille tiivistunnelmaista räjähdysterapiaa.

Mitä muuta hullua on luvassa? Se selviää, kun seuraat ohjelman Facebook-sivua!

Tehostemies Henri Kiviniemi
Tumma ja ainakin ammattinsa puolesta tulinen Henri on räjähteiden erikoismies, joka on viimeiset kahdeksan vuotta toiminut monipuolisesti tehostemiehenä elokuvissa, televisiosarjoissa ja musiikkivideoilla ja päässyt suunnittelemaan muun muassa sekopäisiä härveleitä Duudsonien käyttöön.
 Myytinräjäyttäjien kokeista suurin osa tehdään Henrin kotitilalla ja sen lähiympäristössä, jossa sivulliset eivät joudu vaaravyöhykkeelle.

Tehostemies Sami Tammi
Vaalea viikinki, omien sanojensa mukaan kaksikosta se vähemmän hullu Sami on sarjan tiedemiehistä se vanhempi ja kokeneempi. Hänen erikoisalaansa on kaikki tuleen liittyvä.
Aiemmassa elämässään metallibändissä soittanut mies on toiminut pyroteknikkona ja tehostemiehenä jo 22 vuotta ja tänä aikana hän on muun muassa suunnitellut ja toteuttanut yli 2000 ilotulitusnäytöstä ja pyrotekniikkaa ympäri maailman.
Sami vastaa Henrin kanssa kokeiden suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta hänellä on myös vastuullisempi tehtävä – Sami on Myytinräjäyttäjät joukkion turvallisuusvastaava – ja siinä jos missä onkin urakkaa.

#myytinräjäyttäjät

Myytinräjäyttäjät alkaa Jimillä syyskuussa.