104 uutta julkaisua

Ensi-ilta: Mustat Lesket ja Jenni Vartiainen hyytävän upeassa musiikkivideossa

Jenni Vartiaisen tähdittämä dramaattisen upea musiikkivideo Suru on kunniavieras (Terra, 2013) sai maailmanensi-iltansa tänään Nelonen Median kevään 2014 ohjelmiston esittelyjuhlissa Helsingissä. Musiikkivideo on tehty yhteistyössä Nelosen uuden Mustat lesket -draamasarjan ympärille. Sarjassa – ja musiikkivideossa – nähdään näyttelijät Pihla Viitala, Wanda Dubiel ja Malla Malmivaara roolihahmoissaan, eli aviomiestensä murhia suunnittelevina ystävyksinä.

Yhteistyö Vartiaisen kanssa lähti liikkeelle Mustien lesket -sarjan kesän 2013 kuvausten jälkeen, kun sarjan materiaali oli leikkauspöydällä.
"Tiesimme että Vartiaiselta on tulossa uusi albumi ja aloimme miettiä, että hän artistina sekä hänen uusista biiseistään joku saattaisi sopia erinomaisesti Mustat lesken -sarjan dramaattiseen henkeen. Kuuntelimme Jennin uusia biisejä tulevalta Terra-albumilta miettien mikä olisi eeppisin ja sopisi juuri tämän sarjan henkeen. Biisiksi valikoitui Suru on kunniavieras", Nelonen Median senior promotuottaja Marko Pohjosmäki kertoo.

Vartiainen ja levy-yhtiö Warner Music Finland innostuivat yhteistyöstä, ja musiikkivideo kuvattiin joulukuussa. Pohjosmäellä oli oma vahva visionsa millainen musiikkivideo Mustien leskien ympärille tehtäisiin. Musiikkivideon studio-osuudet ohjasi Lauri Laukkanen Brothersilta. Dramaattinen fiilis musiikkivideoon tulee Vartiaisen biisistä, miestanssijoiden liikkeistä ja koreografioista ja Mustat lesket -sarjan kohtauksista välähdyksittäin. Idea vogue-henkisten miestanssijoiden käytöstä tuli Vartiaiselta itseltään."Itse sarjan h-hetkeä eli aviomiesten murhaamistapaa ei musiikkivideossa näytetä. Jätetään katsojille jotain", Pohjosmäki myhäilee.

Artistin ja brändin, kuten ohjelman tai kanavan, välisessä onnistuneessa yhteistyössä voittavat aina kummatkin osapuolet. Menestyksekkäästä yhteistyöstä on lukuisia esimerkkejä. Maailmalla tämän tyyppistä yhteistyötä tehdään paljonkin, kuten 007 Skyfall ja brittiartisti Adele. Nelonen Mediassa olemme näyttäneet lukuisia suurta huomiota saaneita juttuja, kuten Nelosella pyörineen Lost-hittisarjan ja Robert Palmerin ympärille rakennettu musavideo Addicted to Lost. Liv-kanavan imagovideossa lauloi Emma Salokoski, Pohjosmäki kertoo.

Mustat lesket alkaa Nelosella 10. maaliskuuta.